Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 988
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • У Диспансера ...♥♥♥
  Хубавите ми те Hug Hug

# 286
Скрит текст:
ето така реагира Халил като разбра,че Фери е негова

# 287
Здравейте. Не чета подробно темите, за да не попадна на "какво ще се случи", но като стана реч за телефоните на Емир, какво ще кажете за преспъването на Ферия по стълби. Това дали е по сценарий или и идва отвътре да се преспъва  Simple Smile.

# 288
Скрит текст:
Джансу разбра,че Емир е в Хилса и реши да потренира преди да иде

# 289
Ей това искат да играем на открийте разликата във всяка сцена. Mr. Green Mr. Green А на мен ми направи впечатление когато в 36 епизод накрая с целувката в унито в края беше я хванал за лицето а в следващия ръката изчезна.

# 290
  • У Диспансера ...♥♥♥
 Ох миля,жив да го оплачеш тука Sad

# 291
  • У Диспансера ...♥♥♥
Релакс падам вече с тия лудите rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 292
На госпоицата и идва от вътре да припада,да пада, да се препъва ама тя и рокляка и помогна че да се препъне. Mr. Green Mr. Green

# 293
И на двамата им се реве вижда се.

# 294
Скрит текст:
ето така гледа Джансу,когато е виновна

# 295
Наде,  Hug  благодаря и на теб.

За несъответствията в сериала - като се загледаш по-добре наистина ще откриеш много.  Rolling Eyes Явно наистина са си помислили, че ние едва ли не сме слепи и няма да забележим, но.. след толкова повтаряне и преглеждане на епизодите отново и отново няма как да не открием разликите.  Laughing

Скрит текст:
 Ох миля,жив да го оплачеш тука Sad
Толкова болка има в очите им.  Sad

# 296
Скрит текст:
Халил и баща му баща му де отиваш калпазанино такъв тука ще стойш и се провиква жина бързо носи спринцовките,че немоа го запра  Mr. Green
    rotfImbo rotfImbo rotfImbo
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 297
Аз за лъжите,мога да я оправдая в началото,после не,като се притеснява за колата да спре с момчето,а не да ги задълбава все повече,после видяхме момиче със същия социален статус като нейния,което нямаше проблеми с това че не от богато сенейство Peace При нея се е появил комплекс от това че отблизо вижда как живеят те,покрай работата на майка и,и това че са портиери Peace

Не съм много сигурна, че социалния статус на родителите на Азра беше същия. Да, бяха по-обикновени хора, от народа (съдим за това по поздрава им), но те бяха много по-прилично облечени в сравнение от родителите на Ферия. Виж Чепика в какъв вид отиде във университета - със скъсаните обувки, с които чистеше (по-късно дадоха, че има и здрави обувки). Той дори не се замисли в какъв вид отива там и че може да изложи дъщеря си.
А и когато Емир се опита да й каже същото и тя му отговори, той се замисли и замълча .....
Относно това в какъв вид отиде Чепика в унито при Фери, не е въпрос на беднотия, а на немърливщина от негова страна и не само.
И той, и Зехра се обличаха, като клошари, при все, че нямаха никакви разходи за ток, вода, отопление, и наем живеейки като портиери в блока. Това за мен означава, че каквото са изкарвали през годините са го изяждали и не са пестили пари.
Не ги оправдава и затова, че дори и една боя не са сложили в стаите си, а в на Фери даже стените бяха олющени. Това за мен не е беднотия, защото те определено не са прошляци и бедняци, а е въпрос на манталитет и начин на живот, който водят открай време и, с който са свикнали.
Рени, благодаря ти. newsm51

smile3521 newsm10

На пременените честити дрешки  Hug Peace...
Ирка  Hug Релакче Hug за настроението, което създавате  с тези гифчета Joy  Joy

# 298
Скрит текст:
Халил пак в действие

# 299
Кали,  Hug

Момичета, наистина много ми повдигате настроението с тези гифчета.  Laughing Продължавайте.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт