Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 880
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
почерпка за новата тема  Hug

# 46
Относно Фемирските отношения.Фериха не знаеше да обича до момента в който Емир нея отнесе ..Да има страх от беща си но това не е важно в 46 епизод се съгласи да се омъжи за него и какво щеше да се съобразява с тяхните да беща и щеше да казва че няма дъщеря известно време но щеше да отмине.Яд ме е на нея че в тези моменти не застана пред тяхните и не им каза,а  губеха времето си просто така както успя да се опълчи за прегледа и за годежа с каптана така и това можеше да направи в случая да Емир се бореше но преди това след като Емир разбра за лъжите и тя се бореше един вид с тея самата и с него едно временно.Фериха го гонеше а той я  наказваше с думи след това стана обратната.Емир и слагаше всичко в краката.Аотносно 53 епизод с шамара само ще кажа че дори и за него беше грубо и двамата не ги оправдавам но просто Фериха се опита да му каже да се постави  на нейно място и види колко и е трудно.Няма да коментирам оставането и тъй като беше една глупост която каза от инат и  гняв заради това че я заключи и не стана на нейната изобщо двамата изгубипа много моменти и много ценно време тъй като времето е ценнно не се зае утре какво ще стане.Така както той го каза накрая не живяхме обичайки се.

# 47
Вярче,ти с нов крачол гледам мечо а у  Mr. Green тая като падна умрях са хиля  hahaha  свеж филм беше и края беше хубав за сметка на тука  Twisted Evil

# 48
 гъди гъди

за лека нощ

мъжа наднича не мога да пиша хич тонайт ooooh!

# 49

Тук е на 17г. и гостува в "Беаз шоу"/"Ангел пазител"/  Hug

http://vbox7.com/play:1a01ade930 Има и превод.Чула съм,че да излезе се пуска адреса,ама къде се поставя  newsm78.До сега съм публикувала само от Тубето...

# 50
Рени за прекрасната тема

Няма си клип в началото  newsm78

# 51
Мали  , срам нямате ли бе моми , как може за два дни да излапате цяла тема Wink
Ще ви подложа на безЧаатаева диета да знате Mr. Green
Сега сериозно , браво както винаги.
Запис следя ви , напоследък малко отгоре-отгоре , но съм яко във филма , приятна вечер.

# 52
Вярче,ти с нов крачол гледам мечо а у  Mr. Green тая като падна умрях са хиля  hahaha  свеж филм беше и края беше хубав за сметка на тука  Twisted Evil
ох и аз много се смях и на двамата,тя като се изтърси и Четин си умря от смях.много любим момент  Joy

# 53
  • в подножието на планината
Снежи, Hug нашето момиче няма ли предложения за сериал на есен... newsm78 пак ли ще пропусне сезона... Rolling Eyes гледа ми се вече нещо ново с нея - една красива любовна история... Heart Eyes

Марги, Hug прекрасен завършек на старата тема...  bouquet

Деми, Hug  bouquet

Лека нощ, момичета! Hug

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 00:18 от ild7210

# 54
Илда Hug,Татарова Hug,Релакс Hug,Белл Hug
да сервирам коктейлчета

# 55
İyi Geceler Simple Smile

Звезде,за сега мълчи,но вероятно чака нещо... newsm78 Нали някой спомена/мисля Неви/,че у тях пускала само учителя си по... newsm78 /забравих/ и мениджъра си/или някой от тази гилдия...Ще видим,ще чакаме и ние... Praynig

# 56
Марги, много добре казано   bouquet

"Не спряха...не спряха само и единствено да се обичат...
от първият до последният поглед"

И ние така нямаме спирка  Laughing

# 57
Момичета, какво се оказа в крайна сметка имат ли профили във фейсбук или туитър ? newsm78

# 58
Прочетох от предната тема завършека много добро изпълнено със смисъл и вдъхновяващо.Но знаете ли те може да не чяха един до друг или по-точно бяха един срещу друг но те винаги се обичаха а погледите им говореха.Дори и накрая погледите им тъжни пълни със сълзи погледи те си казаха сбогом и обичам те.Сбогом защото Фериха за последно вижда тези очи преди да ге затвори. А и с погледи те си казаха че са изгебели много време жимейки заради някого преструвайки се  а всъщност те не живяха заедно и не живяха обичайки се. ТОЗИ ПАРК СТАНА СВИДЕТЕЛ НА ИЗРАСТВАНЕТО МИ,БЯГСТВОТО МИ,СЪЛЗИТЕ МИ,НА КРИЕНЕТО МИ.НА МЯСТОТО КЪДЕТО ЗАПОЧНАХМЕ СМЕ.ПАРК ИМ БЕШЕ СВИДЕТЕЛ И ТОЙ СТАНА СВИДЕТЕЛ НА НЕЙНАТА ГИБЕЛ.ПАРКА ЖИВЯ ВМЕСТО ТЯХ ЗАЩОТО ТЕ НЕ МОЖЕХА ДА ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО И НАЙ-ВЕЧЕ ОБИЧАЙКИ СЕ.Толкова от мен за тази вечер последните изречения ги писах през сълзи ако има грешки извинете.Лека от мен. Hug Hug Hug

# 59
Лека и от мен smile3507

Общи условия

Активация на акаунт