Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 708
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • в подножието на планината

Клоди,  Hug  Бел,  HugСнежи,  Hug благодаря за прекрасно оформената тема! newsm51 newsm51 newsm51

# 32
  • У Диспансера ...♥♥♥

Whistling Whistling

# 33
Светнете ме какво се случи в 57еп, че не мога да хвана връзката нещо, избягват ми спомените за него  newsm78

# 34
Здравейте момичета,от много време не съм се включвала,но се опитвам да ви следя и да не изпускам нищо,което коментирате.Благодаря на всички за труда и за преведените серии, страхотни сте. newsm51 newsm51  smile3501 smile3501 newsm10. Гледам обсъждали сте Фемир и техните отношения,та ако може да се включа и аз с малко размисли и страсти.Все още не съм изгледала целия сериал,но днес стигнах до новата 58 серия,но това което ми прави впечатление до тук е ,че Емир наистина е по-борбения в отношенията им.Сега ще се обоснова:
Ферия до тази 58 серия според мен няма кой знае колко развитие в нейния образ,като изкючим момента когато се отказа от годежа с Халилчо.За мен тя си е една инатлива с извинение пикла,която не знае сърби ли боли ли я и какво точно иска от живота/съжалявам,но е малко грубо/ и една лъжкиня.Да баща й се отказа от нея и какво-не беше ли той този,който я сгоди насила,не беше ли той този,който я пребиваше,не беше ли той този ,който и купи билет за село щом видя,че тя може да обича,а нашата Фериха седнала да се вайка татко та татко.Не ме разбирайте погрешно но каквото станало станало,казвам го от гледна точка на човек,чийто баща също не му пука за него.И какво да лягам да умирам,това е живота падаш ставаш изтупваш се и продължаваш,няма време за вайкане ,защото времето минава и не се знае какво друго може да загубиш.Лъжкиня е защото след като Емир я шамароса/въпреки ,е според мен тя си го просеше.Той и каза да мълчи/ тя нали избяга в общежитието,а после се върна в дома им под претекст,че е заради другите-Толкова ли е трудно да кажеш Обичам те и оставам заради теб и ще се борим заедно.Лично мое мнение или Обичаш някой или не средно положение няма/ама заради другите................ смешно,пак лъжа,защото знаем,че го обича.Сега Емир-не се ли изпъчи и той срещу семейството си,не потъпка ли гордостта си и винаги беше до нея, въпреки лъжите й, не ходеше ли като малко дете след близалка по нея само и само да й покаже,че я обича..................колко пъти й го доказа и колко пъти тя доказа,че го обича,да направим равносметка и ще видим кой е по стойностен в отношенията им.И какво като започна работа през нощта,за какво Фериха постоянно му се цупеше като нали тя му каза,че остава заради другите не заради него,какво повече иска....................... и така и така има много още да разсъждавам ,но много се увлякох и сигурно ставам банална.Дано не засегна някой с мойте разсъждения

# 35

Този на снимката от клипа със зеленото якенце Чаатай ли е, че на него ми прилича?  newsm78

# 36
Миленче,къде се губиш.Виж какво съм ти подготвила

ей ме на тея сиропи за кашлица много ги уважавам  Mr. Green  Hug

# 37
КЛОДИ !!! smile3504  love001

Бел!!!  smile3501

Момичета!!!  Two Hearts

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 23:12 от tatarova

# 38
Някои от незабравимите ФЕмирски моменти, които ни трогнаха и завладяха.... Heart Eyes

# 39
# 40
Благодаря ви,момичета за новата тема! Hug Hug Hug

Рени,

Снежи,

БЕЛЛ,

И  за всички в темата!

Наде,лека  Hug

Някои от незабравимите ФЕмирски моменти, които ни трогнаха и завладяха.... Heart Eyes

Скрит текст:

Hug  Peace

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 23:44 от лава

# 41
Малко динамично, енергично ....

# 42
  • У Диспансера ...♥♥♥

ех това гръцкото,с кеф да му врътнеш едно сертаки с Емко    
Скрит текст:
 И Халилчо за разкош Mr. Green

# 43
Лека нощ и от мен! Сладки сънища