Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 786
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Вече много се ядосвам, не може това да продължава - 20 минути серия.. тези от бтв нещо ги бие съчмата.  Mr. Green
Обаче Халилудко колко се ядоса, най-сетне да го видим така разярен.  Laughing

# 466

Рени гифчето ти от дясно ме кефи максимално. Те това трябваше да направи и с Едже.  Laughing

Киара  Hug

# 467
Абе момичета,дайте некви кодове да измислим за имената  на кварталите,че има шпиони.
Да не вземат още няколко форума да се изтропат у Стамбула!
И да се изтропат у Стамбула, едва ли, ще е заради Чагитко, заради други, ще да е, че във форума теми много и във всяка от тях, все Убавци има според представите им, не, че всичките за мен са.

# 468
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе момичета,дайте некви кодове да измислим за имената  на кварталите,че има шпиони.
 Ааааа без,да си пращат шпиони там,а не да се възползват от нашия че ще има fight fight

# 469
 Praynig
Така сега малко инфо за квартала - Башакшехир  - далече е от мен но ако имам време утре мятам Нермин на колата и ще отида до там да го видя просто  Laughing Laughing Laughing имало много хубав парк но можел да се ползва само от живущите там с някакви карти бил - разделен е на 8 района - значи слеваща стъпка е да научим имената на районите и да си ги разпределим Laughing Laughing Laughing ама утре ще след като проуча по основно ще съставим стратегията така че се стягайте  Laughing Laughing Laughing а пък за Джан няма да е лошо да се запозная с него че покрай него и с Чагито ама няма да ме огрее абе все викам на Нермин тоя Чагито няма ли да поиска някоя Чантичка да му направим  а тя умира от смях Joy Joy Joy Joy
 Може и да иска,виж това е идея Flutterаз ако съм там като теб,не мога се стърпя също,само за него щях да питам,и да ми поставят диагноза Mr. Green
чудя се как още,си там и не си го намерила направо си за завиждане

# 470
  • Под Сините камъни
всички към Истанбул, кой с каквото му е под ръка  Joy
Я съм тая у лево  hahaha hahaha hahaha

# 471

Лени,   love001

Много искам да гледам Чаатай в нов проект. Да Ви кажа започнах да се отърсвам малко по малко от АФК и съм много доволна, че то моето беше лудост. Имам нужда от нов сериал, с любимите ми актьори, ама ако може, да е с щастлив край.  Naughty  Даже, много ми се иска, да гледам Чаатай като лошо момче. Да видим как ще се справя и с това, че да е плеибой той може и без да е в роля,  Mr. Green ама за другото ще му е малко по- трудничко.

П.С. докато пишехте - 12 нови отговора  Laughing

# 472
  • София
Нашия шпионин Деа

П.П. Бъзикам се разбира се, надявам се не се обиждаш  Hug

# 473
  • У Диспансера ...♥♥♥
всички към Истанбул, кой с каквото му е под ръка  Joy
Я съм тая у лево  hahaha hahaha hahaha
  Аз пък та бутам Mr. Green

# 474
# 475
И да се изтропат у Стамбула, едва ли, ще е заради Чагитко, заради други, ще да е, че във форума теми много и във всяка от тях, все Убавци има според представите им, не, че всичките за мен са.
А ако цялата бг мама се изтлопа там залади любимците си в един и същи ден #Crazyмалеее какъв смях ще бъде Laughing

Дзвелче Heart Eyes Peace

# 476
Зверче, Наде, Ирка  Hug

# 477
Нашия шпионин Деа

П.П. Бъзикам се разбира се, надявам се не се убиждаш  Hug

много съм готина как ще се обидя Laughing Laughing Laughing Laughing

# 478
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нашия шпионин Деа

П.П. Бъзикам се разбира се, надявам се не се убиждаш  Hug
 Трябваше и няколко вестника да държи в ръката rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 479
Знаете ли какво, помислих си, че имаме нова съфорумка Лени, а тя била Рени?! ooooh! Joy
Чак сега Киара като се обърна към нея директно по име, разбрах, че всъщност е тя, защото преди това пак мярнах същото обръщение но не директно като цитат и се чудех кое е това момиче. Започнах да връщам страници назад и не би,  hahahaподлудихте ме с това писане.
Едва свикнах на Рени със заместването на буквите, а тя не била сама. Joy

Общи условия

Активация на акаунт