Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 784
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Аз ги бойкотирам тия от BTV те се подиграват с нас- не ги гледам дори не ги слушам -тук имам Булсатком но гледам турска телевизия ,че може да кажат нещо за Чагито и всеки ден купувам вестници и списания една жена от фабрика ме пита скоро всичките ли ги чета и аз викам даааааааааааа ако знае само заглавията и търся да срешна името на Чагито  Laughing Laughing Laughing
Joy Joy Joy

# 451
Аз ви пожелавам лека нощ!!! До утре!!! И умната утре да не ви намеря в квартал Башакшехир   Laughing Laughing Laughing Laughing

# 452
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз ги бойкотирам тия от BTV те се подиграват с нас- не ги гледам дори не ги слушам -тук имам Булсатком но гледам турска телевизия ,че може да кажат нещо за Чагито и всеки ден купувам вестници и списания една жена от фабрика ме пита скоро всичките ли ги чета и аз викам даааааааааааа ако знае само заглавията и търся да срешна името на Чагито  Laughing Laughing Laughing
 Ми като не знаеш езика,по телевизията само картинки зяпаш значи,кой знае вече какво си мислят хората за теб Joy Joy Joy

# 453
Това ли беше серията?????  newsm78 newsm78 newsm78
Аз нали вечер когато го дават съм на работа. Егати и резила, то това не беше и мини серия.  Twisted Evil
Днес и утле толкоз в сляда цяла селия Laughing

Урааааа в сряда пак почивам, ей голем кеф ще хвана цяла серия, макар че е под въпрос това цяла серия, ама нейсе.  Grinning

# 454
Гласовете им са под всякаква критика,ама аз го знам наизуст и затова знам кой говори,иначе без озвучението и насън да ме бутнат ще кажа кой кой е Peace
+1

Привееет!  Hug Hug Hug

# 455
Някой знае ли след Маалата кой филм ще почва newsm78

# 456
Той след аферата с наркотика се покри, излезнаха само 3, 4, нови негови снимки, пълно информационно затъмнение, а преди беше първа Гица в репортажи и по снимки.
Рени, не знам.
Привет, Киара. Hug

# 457
# 458
  • Sofia
Абе момичета,дайте некви кодове да измислим за имената  на кварталите,че има шпиони.
Да не вземат още няколко форума да се изтропат у Стамбула!

# 459
Днес и утре половинка в сряда цяла сигурно тогава ще се сдобрят.

# 460
Привет!  Heart Eyes
Искам да кажа, че напълно съм съгласна с мнението на Манка. Аз също веднъж бях писала, че без лъжите според мен нямаше да се случи това, на което станахме свидетели. Според мен също всичко тръгна от това, че тя  от самото начало реагира към него без всякакви нагласи за това кой е и какъв е. През цялото време бяхме свидетелки на ова какво ли не правиха момичетата за да са с него, всички директно му се хвърляха на врата, това е и което Азра/Асра му каза, че това е първата битка в живота му, досега всичко е имал поднесено в живота на тепсия и за първи път му се налага да се бори за нещо и да си го спечели сам.  Тя се влюби и го обикна и това нямаше нищо общо с публичната личност Емир Сарафоулу, нито с парите му, просто той грабна сърцето и.

newsm10

# 461
  • У Диспансера ...♥♥♥
Киара Hug Ами ние залепнахме,що да не се покрие я,то кога съм имала късмет значи Mr. Green

# 462
Днес и утре половинка в сряда цяла сигурно тогава ще се сдобрят.
Peace

# 463
  • София
http://stream1.gifsoup.com/view1/4100969/thrift-shop-o.gif
http://25.media.tumblr.com/264dcbbb0b92472b90d71d344d99f3bc/tumb … 1qewkp9o1_500.gif
http://i1278.photobucket.com/albums/y516/alyssamshudson/thriftsh … p_zps30cb9311.gif ние като научим нещо ново за Чаги  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 464
 Ми като не знаеш езика,по телевизията само картинки зяпаш значи,кой знае вече какво си мислят хората за теб Joy Joy Joy

В повечето случаи картинки гледам - аз разбирам като ми говорят но не ми се отдава да говоря - е като се наложи говоря ама една гаща плява едвам ме разбират - колкото да си изпрося боя.
Те този път хората си мислят че нещо съм мръднала сигурно  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт