Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 774
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Релаксче, тука дават доста линкове, пробвай, ако искаш. /Глей колко запетайки турих, лелелеле/
http://www.tennis24.bg/g3h4i11j1l14888m11/НА+ЖИВО+в+Tennis24+bg:+Григор+Димитров+срещу+Анди+Мъри.html
златна си   bouquet

# 556
Релаксче, тука дават доста линкове, пробвай, ако искаш. /Глей колко запетайки турих, лелелеле/
http://www.tennis24.bg/g3h4i11j1l14888m11/НА+ЖИВО+в+Tennis24+bg:+Григор+Димитров+срещу+Анди+Мъри.html
златна си   bouquet
И аз благодаля  bouquetче не се знае може да ми потлябва Hug

# 557
Цитат
ако не беше излъгала за произхода си, нямаше да се случи тази красива любов между тях... не заради друго, а защото нямаше да имат шанса да се опознаят.. Емир не би я допуснал до себе си.. Confused
Абсолютно така щеше да се окаже - защото като Фериха, така и Емир имаше своите предразсъдъци и стереотипи, присъщи на соц. прослойка, на която принадлежеше.

# 558
Надуфче, Релксче, ама моля ви  Embarassed Embarassed, едно уиски няма да откажа Embarassed

# 559
Добър вечер момичета,
Аз съм от тези, които са с Вас във всяка своя свободна минута,но не пишат.Тази вечер обаче,реших да  наруша правилата си и да Ви помоля нещо.Може ли да се поставите на мястото на Фериха в ситуация от 62-ри епизод?Много ще ми е интересно да прочета разсъжденията Ви,как ще реагирате ,ако минути след като  съпругът или приятелят Ви се е извинил,за това,че в гневът си не е успял да прецени,как изглеждат нещата отстрани, хукне да спасява бившата си приятелка,оставяйки човека, който уж му е най-върл съперник да се погрижи за Вас ?
Аз лично мисля,че още тогава бих го напуснала,а не както Фериха направи на много по-късен етап.И изобщо,след всяка преведена думичка,изречение,диалог или серия,съм много по-гневна на Емир,отколкото на Фериха.Например в 58-ми епизод,моето лично мнение е,че вървейки към родилното,той би трябвало да държи ръката на Фериха,а не на Руя.Така давайки си сили един на друг,биха могли да изживеят този труден и за двамата момент,доста по-безболезнено.Тогава мачканата и унизявана през целия ден Фериха щеше да има сили да остане до него,а не отново сама.Или по-точно ,отново да споделя с човека,който я разбираше най-добре,а не с човека, който обичаше .  
В общи линии бих могла много да критикувам Емир,респективно сценаристите.
Извинявайте за дългия пост

И мен много ме издразни и в двата момента.
А като хвана ръката на Руя ми идваше да му извия вратлето. Уж беше много сигурен, че детето не е от него, уж отиде там само за ДНК теста, а се разхождаше наляво-надясно като много притеснен татко очакващ първата си рожби. Изобщо не се замисли за Ферия. И  после, след като се роди бебето, в стаята, пак я хвана за ръката, че даже се и отърка в него. Да не говорим, че още преди теста бебето се казваше Сарафоулу, а Емир остана цял ден в болницата. И после, защо се правила, че спи ....

# 560
Момичета, за засадата на Чаки и аз съм с вас! Все си мисля в стил Ханде, че може да намерим пропуски за парка в новия му квартал..... Rolling Eyes

# 561
Такааа пхристигнахме, настанихме се, не се напъвайте излишно да идвате насам защото, ще ви посрещнем с това

Чаги го е купил специално за вас  Crossing Arms

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ани  Hug не мога да спра да се смея.  Joy Joy

# 562
# 563
Надуфче, Релксче, ама моля ви  Embarassed Embarassed, едно уиски няма да откажа Embarassed

# 564
Цитат
и му е забранено да се показва до септември
Ани, че ти лицето не снимай, ние лицето го знаем наизуст, давай там, дето има некакви съмнения тука Joy

# 565
  • Някъде там
Киарче  Hug Неви  Hug Зверче  Hug

Хайде момичета лека вечер от мен  Hug Отидох да преспивам детето а и аз се унесох  Mr. Green

Нерваче Остро го раздаваш нещо  Mr. Green Иве Изтърва го твоичкия  Mr. Green Браво на детенцето ти още много радости да Ви носи  Hug

# 566
Уау, Надуфче, много квалитетно, шъ го споделя с вас, вероятно ще пием от мъка след мача, ама пък каква красота е тоя Гришко..... Embarassed

# 567
  • По света и в нас.
Такааа пхристигнахме, настанихме се, не се напъвайте излишно да идвате насам защото, ще ви посрещнем с това

Чаги го е купил специално за вас  Crossing Arms

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ани  Hug не мога да спра да се смея.  Joy Joy
Добър вечер и от мен!
С съпружеското тяло бяхме на вечеря,пих 50 гр твърд алкохол,прибрахме се и аз както обикновено  веднага в темата,заливам се от смях,а той ми вика -Малко пи,какво ти стана?
 rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao
Момичета мога да кажа -Страхотни сте!Не само смях и много смислени мнения чета. newsm10

# 568
Цитат
и му е забранено да се показва до септември
Ани, че ти лицето не снимай, ние лицето го знаем наизуст, давай там, дето има некакви съмнения тука Joy
Joy Joy Joy

Каплизче лека Hug

# 569
Уау, Надуфче, много квалитетно, шъ го споделя с вас, вероятно ще пием от мъка след мача, ама пък каква красота е тоя Гришко..... Embarassed
Каква мъка я виж как иглае момчето Heart Eyesдобле че си е махнал катиналчето Laughing

Биби Hug

Общи условия

Активация на акаунт