Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 809
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Лудостче, благодаря  Hug

И ти ми поднасяш красота  Heart Eyes

Рая, разтупка ми се сърцето  Blush  Heart Eyes newsm03

# 361
Kaпризче, шъ извиняваж обаче ни липсват първите 12 години и хем ни можем да пишем, хем и спамим. Срам нямаме.  smile3534 Joy Joy Hug

# 362
Цитат
Тъкмо свикна с новата прическа на Джейда, и тя вземе, че си я смени.  Laughing Но пак е сладка. Heart Eyes
newsm10

# 363
Аз за лъжите,мога да я оправдая в началото,после не,като се притеснява за колата да спре с момчето,а не да ги задълбава все повече,после видяхме момиче със същия социален статус като нейния,което нямаше проблеми с това че не от богато сенейство Peace При нея се е появил комплекс от това че отблизо вижда как живеят те,покрай работата на майка и,и това че са портиери Peace

Не съм много сигурна, че социалния статус на родителите на Азра беше същия. Да, бяха по-обикновени хора, от народа (съдим за това по поздрава им), но те бяха много по-прилично облечени в сравнение от родителите на Ферия. Виж Чепика в какъв вид отиде във университета - със скъсаните обувки, с които чистеше (по-късно дадоха, че има и здрави обувки). Той дори не се замисли в какъв вид отива там и че може да изложи дъщеря си.
А и когато Емир се опита да й каже същото и тя му отговори, той се замисли и замълча .....

А някоя от вас има ли си представа какво точно си казват тогава newsm78

# 364
Абе момичета стига сте спамили в темата аз се опитвам да науча нещо за сериала Вие тук ами пишете за някакви Деймъни, Сайсъли и тен подобни това хора от сериала ли са  изобщо Joy Joy Joy Хайде моля Ви се да си имаме уважението  Mr. Green

Joy Joy JoyМдааа те от толкоз спам темите се ядат като топъл ръчен хляб #Cussing out Mr. Green

Цитат
Преди ми беше много интересно да видим най-сетне кой е Клаус и определено не останах разочарована.
А аз бях разочарована Mr. Green

# 365
  • Някъде там
Рени  hug  love001
Рая Хайде при мен на уроци бържи ще ви науча аз Вас. Ще Ви покажа заведенията на морето, дискотеките, а пък и до Истанбул може да прескочим  Mr. Green Евентуално може да отидем и до някоя библиотека за някой книга  Mr. Green

# 366
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе момичета стига сте спамили в темата аз се опитвам да науча нещо за сериала Вие тук ами пишете за някакви Деймъни, Сайсъли и тен подобни това хора от сериала ли са  изобщо Joy Joy Joy Хайде моля Ви се да си имаме уважението  Mr. Green
Скрит текст:
Шегичка милички толкова Ви се радвам като Ви чета  lovekiss
    Naughty NaughtyМного запетайки ти липсват Mr. Green

# 367
Здравейте момичета!!!Много ми липсвате немога да си стоя по цял ден при вас и това ми липсва но още 2 дни и се прибирам .
честити нови дрешки на всички много сте красиви.
Ирка много хубаво стихотворени - поплаках си - моята МАМА милата все самички не ми остава много време за нея и ми е много мъчно.
Относно лъжите на Ферия - за мен лъжата каквато и да е е ЛЪЖА  - не я оправдавам никак си и после след като разбра ,че обича Емир трябваше да му каже истина в една връзка ЛЪЖАТА няма място. Това е моето скромно мнение.
Сега малко за Чагито - вече живеел сам в един нов квартал в Истанбул Бах.....  не му запомних името - имало и университет в този квартал с същото име - но адресът му неможах да разбера Laughing Laughing ако до  края на седмицата не си дойда значи съм научила и адреса  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 368
Цитат
Преди ми беше много интересно да видим най-сетне кой е Клаус и определено не останах разочарована.
Че ти какво очакваше бе Ренка? Някой убавец като Халилчо ли да е?  Mr. Green

Капризче, щом ще ни водиш на дискотеки, пък и до Истанбул идваме веднага.  Party Laughing

Абе момичета стига сте спамили в темата аз се опитвам да науча нещо за сериала Вие тук ами пишете за някакви Деймъни, Сайсъли и тен подобни това хора от сериала ли са  изобщо Joy Joy Joy Хайде моля Ви се да си имаме уважението  Mr. Green
Скрит текст:
Шегичка милички толкова Ви се радвам като Ви чета  lovekiss
   Naughty NaughtyМного запетайки ти липсват Mr. Green
А такаа.. тръгнала нас да ни учи, пък не слага запетайки, аамаха..  Crossing Arms Joy

Деа,  Hug винаги идваш информирана.
Сега лудите фенки като прочетат, че се е преместил в квартал Бах.. нещо си , веднага ще се втурнат натам.  Laughing

# 369
Скрит текст:
Шегичка милички толкова Ви се радвам като Ви чета  lovekiss

Капризче  Hug шегичка, ама полунощ идва, та внимавай....... Mr. Green

Скрит текст:

# 370
  • У Диспансера ...♥♥♥
Здравейте момичета!!!Много ми липсвате немога да си стоя по цял ден при вас и това ми липсва но още 2 дни и се прибирам .
честити нови дрешки на всички много сте красиви.
Ирка много хубаво стихотворени - поплаках си - моята МАМА милата все самички не ми остава много време за нея и ми е много мъчно.
Относно лъжите на Ферия - за мен лъжата каквато и да е е ЛЪЖА  - не я оправдавам никак си и после след като разбра ,че обича Емир трябваше да му каже истина в една връзка ЛЪЖАТА няма място. Това е моето скромно мнение.
Сега малко за Чагито - вече живеел сам в един нов квартал в Истанбул Бах.....  не му запомних името - имало и университет в този квартал с същото име - но адресът му неможах да разбера Laughing Laughing ако до  края на седмицата не си дойда значи съм научила и адреса  Laughing Laughing Laughing Laughing

Ама ти само ни дразниш тука аааа,бърже се прибираш,много се заседя там нещо smile3534 smile3534 Да запомниш,че летеска сме там с палатковия лагер Mr. Green

# 371
  • Sofia
Момичета,не се ядосвайте за сериите/шъ попитат,шъ попитат, па шъ спрат/

Слетобед пак е имало дискусия кой виновен и кой не,та да се включа и аз,то малко късно,ама...

Първо,мисля,че Емир щеше да хареса Фериа,нищо,че е бедна-нали хареса различното в нея
Второ,съгласна съм,че трябваше по-рано да му каже,при това-лично.Въпреки всичко,не я осъждам,защото кой не иска да удължи щастието си/макар че тя не беше истински щастлива/.
На мен ми идваха малко в повече изблиците и,когато ставаше въпрос за колата и Мехмет при положение,че брат и си беше 100% виновен.

За сега-толкова,да не ставаме досадни

P.S.Иве,да ти е живо и здраво детенцето и дай боже цял живот само с  хубави новини да те радва!

# 372
  • У Диспансера ...♥♥♥
Рени  hug  love001
Рая Хайде при мен на уроци бържи ще ви науча аз Вас. Ще Ви покажа заведенията на морето, дискотеките, а пък и до Истанбул може да прескочим  Mr. Green Евентуално може да отидем и до някоя библиотека за някой книга  Mr. Green
  А не първо за книги,другото ако остане време Mr. Green

# 373
Цитат
Че ти какво очакваше бе Ренка? Някой убавец като Халилчо ли да е?  Mr. Green

А такаа.. тръгнала нас да ни учи, пък не слага запетайки, аамаха..  Crossing Arms Joy
Ми да той е мъж за плимел Mr. Green

Е и вие като слагате кво Crossing Arms

# 374

Общи условия

Активация на акаунт