Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 803
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Ооооо, Деа, значи ако не се върнеш скоро си престанала на Чагитко, НЕМЪ нищо, че вече си бракувана. Joy
Рени, абеееее, десния ти крачол нов ли е,  newsm78ха, ха, Фери питбулката?! Joy
Приятно гледане на полуепизода.
Това инфо е отпреди две години, а във фейс страницата го лансират като предстоящо. ooooh!
Уважаеми фенове на сериала Огледален Свят, вашия любим актьор Чаатай Улусой (Емир) имаше специална покана да участва в Мис Турция 2013 год. ooooh!

# 391
  • У Диспансера ...♥♥♥
Блок номер,то като кажем НЕРДЕ Чаатай  Улусой-Емир Сарафолу,ще ни упътят веднага Mr. Green

# 392
Аз мисля така да направим - тъй като едва ли ще намерим точния адрес, предлагам да отидем в квартала (него със сигурност ще го намерим, обаче каквито сме ''развей-прах'' може и да се загубим, но накрая ще го открием  Laughing) - та, стигнали сме вече и започваме да влизаме във всички къщи, всички апартаменти, търсим улики, които ще ни доведат до Чаги и най-накрая целта на мисията е изпълнена - намерили сме го.
А къде ще отседнем ли? Ами, че как къде.. при Чаги разбира се. Той нали си е добричък, ще ни пусне да нощуваме при него.  Whistling Joy

# 393
  • Някъде там
Еххххх Деа Златна си ни  Hug. Ама ти сега никъде не мърдай ние няма да идваме  Whistling

Деа, звънкай, звънкай, точен адрес искаме.  Laughing
Ти не се притеснявай, ние само ей така ще си го пазим адреса - за спомен, изобщо няма да ходим там, неее..  Whistling Joy

Ирка, приготвяй палатките! Joy Joy Аз взимам картата и - право към Башакшехир.   car003 Надявам се, че ще се ориентираме.  Laughing
   Аз и спалните чували приготвям,тъкмо докато другите са заблехосани,абе тук ще питаме нерде,там нерде,все ще се домъкнем  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy

rotfImao rotfImao Явно ще прескочим заведенията, книгите и дискотеките и направо се насочваме към Станбула  Joy  Joy  Joy

Ирка Няма ма бараш за запетайките, че иначе  fight  smile3534

# 394

Цитат
Преди ми беше много интересно да видим най-сетне кой е Клаус и определено не останах разочарована.
А аз бях разочарована Mr. Green

Аййй Рени,как можа да го кажеш,верно не е ХалиЛудко,ама и него като го прихванат лудите и мама миа  Mr. Green  Heart Eyes

# 395
Абе хора четете внимателно,то всичко си пише newsm78
Тц а къде са от 28 до 39 еп Thinkingкога ще се плеведат  Crossing Armsкво се мотате толкоз newsm78 Mr. Greenаз сама плеведах 1 сезон Mr. Green а вие за няколко селии ще чакаме Crossing Arms

Наде и той е от вчела Laughing

# 396
Здравейте момичета!!!Много ми липсвате немога да си стоя по цял ден при вас и това ми липсва но още 2 дни и се прибирам .
честити нови дрешки на всички много сте красиви.
Ирка много хубаво стихотворени - поплаках си - моята МАМА милата все самички не ми остава много време за нея и ми е много мъчно.
Относно лъжите на Ферия - за мен лъжата каквато и да е е ЛЪЖА  - не я оправдавам никак си и после след като разбра ,че обича Емир трябваше да му каже истина в една връзка ЛЪЖАТА няма място. Това е моето скромно мнение.
Сега малко за Чагито - вече живеел сам в един нов квартал в Истанбул Бах.....  не му запомних името - имало и университет в този квартал с същото име - но адресът му неможах да разбера Laughing Laughing ако до  края на седмицата не си дойда значи съм научила и адреса  Laughing Laughing Laughing Laughing

Деа  Hug за лъжата съм съгласна. Лъжата си е лъжа. Но какво да кажем за Емир и неговото отмъщение, за това как я нараняваше напълно сезнателно, макар че и него го болеше не по- малко, защото всички онези помитащи чувства, онази любов все още бяха там. Еми сега като редя субовете и спирам за време, ей на моменти ми идва да му откъсна главето на Емко.

Леле направи грешка като каза името на квартала, палатковият лагер вече е опънат.  Laughing

# 397
Блок номер,то като кажем НЕРДЕ Чаатай  Улусой-Емир Сарафолу,ще ни упътят веднага Mr. Green

Само да не попаднете на някоя луда фенка негова като Джансу,че така ще ви упъти,че...  newsm47

# 398
Aйде приятно гледане на дългия епизод ви пожелавам.  Mr. Green Hug

# 399

Цитат
Преди ми беше много интересно да видим най-сетне кой е Клаус и определено не останах разочарована.
А аз бях разочарована Mr. Green

Аййй Рени,как можа да го кажеш,верно не е ХалиЛудко,ама и него като го прихванат лудите и мама миа  Mr. Green  Heart Eyes
Joy Joy JoyКато актьол е стлахотен Peaceама аз не си падам по луси Rolling Eyes

# 400
  • в подножието на планината
Добър вечер! Hug

Ох, най - сетне ви изчетох... ooooh! Голямо писане сте спретнали днес... Laughing

Отивате при Чаги, адреса му знаете...Е, браво на вас! smile3501Страшни сте... Hug

Приятно гледане и от мен! Hug

# 401
Абе хора четете внимателно,то всичко си пише newsm78
Тц а къде са от 28 до 39 еп Thinkingкога ще се плеведат  Crossing Armsкво се мотате толкоз newsm78 Mr. Greenаз сама плеведах 1 сезон Mr. Green а вие за няколко селии ще чакаме Crossing Arms

Наде и той е от вчела Laughing
Наде  Hug
Лени  Joy ами ние сме от мотливите, затова се бавим  Joy Joy

# 402
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз мисля така да направим - тъй като едва ли ще намерим точния адрес, предлагам да отидем в квартала (него със сигурност ще го намерим, обаче каквито сме ''развей-прах'' може и да се загубим, но накрая ще го открием  Laughing) - та, стигнали сме вече и започваме да влизаме във всички къщи, всички апартаменти, търсим улики, които ще ни доведат до Чаги и най-накрая целта на мисията е изпълнена - намерили сме го.
А къде ще отседнем ли? Ами, че как къде.. при Чаги разбира се. Той нали си е добричък, ще ни пусне да нощуваме при него.  Whistling Joy
 Припадаш веднага пред него,аз ще кажа от глад,умора,една две сълзи.че сме се загубили в чужда страна,и ще питаме вие с какво се занимавате добри човече,как се казвате,и той ще почне да обяснява,ние ще се правим на луди че за пръв път чуваме за такъв филм,ти там ще припъшкваш от време че те наболява тук там и сме готови Joy Joy Joy

# 403
По заведенията никъде го нямаше Чагито -  Нермин се видя в приключение с мен, а за майка й  и баща й няма да казвам те хората ме познават като сериозна жена а сега почти всяка сутрин дремя и нищо не ми се прави и те се пулят ето така  Shocked и все въртя темата за оня Джан че покрай него да разбера нещо и за Чагито а ма той Ахмет хич не му е интересна тази тема и само ала бала .
Нермин вика срамота за толкова години не го научи турския по лесно щеше да ти е да говориш с хората и да питаш каквото искаш - там много малко хора говорят английски.

# 404
абе отиваме целия форум в този прословут квартал разделяме се и почваме да търсим,ако някоя намери нещо следа ау звъни на всичките и са лепваме пред къщата му и му се мятаме на вратъ  Peace

Общи условия

Активация на акаунт