Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 834
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
МСНД, беше ми интересно да прочета коментара ти, ще се радвам да пишеш по- често.  Peace

# 541
Релаксче, тука дават доста линкове, пробвай, ако искаш. /Глей колко запетайки турих, лелелеле/
http://www.tennis24.bg/g3h4i11j1l14888m11/НА+ЖИВО+в+Tennis24+bg:+Григор+Димитров+срещу+Анди+Мъри.html

# 542
msnd Hugмного съгласна Peaceвъплеки че аз до там нямаше да стигна още след тия дет му бяха за една нощ му биех дузпата Peace

Малги Hug

Ани Joy Joy Joy

# 543
Аз за лъжите,мога да я оправдая в началото,после не,като се притеснява за колата да спре с момчето,а не да ги задълбава все повече,после видяхме момиче със същия социален статус като нейния,което нямаше проблеми с това че не от богато сенейство Peace При нея се е появил комплекс от това че отблизо вижда как живеят те,покрай работата на майка и,и това че са портиери Peace

Не съм много сигурна, че социалния статус на родителите на Азра беше същия. Да, бяха по-обикновени хора, от народа (съдим за това по поздрава им), но те бяха много по-прилично облечени в сравнение от родителите на Ферия. Виж Чепика в какъв вид отиде във университета - със скъсаните обувки, с които чистеше (по-късно дадоха, че има и здрави обувки). Той дори не се замисли в какъв вид отива там и че може да изложи дъщеря си.
А и когато Емир се опита да й каже същото и тя му отговори, той се замисли и замълча .....

А някоя от вас има ли си представа какво точно си казват тогава newsm78

Заповядай, 31 еп.

В коридора на у-щето

Е-Виж това момиче. Виж семейството й. Толкова е било лесно, нали Фериха?

Ф-Лесно ли? Сега ти е лесно, но когато говореше за класовите различия в Ханде, така ли ти беше? На мен как ми беше? Каза, че не можеш да говориш с тези хора, но те са моите родители. Питах те какво, ще стане ако съм тяхна дъщеря? Когато не отговори нищо, дали ми беше лесно Емир? Сега когато съм виновна е много лесно да говориш велики неща, Емир.

Голяма благодарност Hug  bouquet
Ама добре му го е казала Фери.. напълно подкрепям момичетата, които бяха изразили мнение, че ако не беше излъгала за произхода си, нямаше да се случи тази красива любов между тях... не заради друго, а защото нямаше да имат шанса да се опознаят.. Емир не би я допуснал до себе си.. Confused

# 544
Релаксче, тука дават доста линкове, пробвай, ако искаш. /Глей колко запетайки турих, лелелеле/

Ти слагаш и за нас Joy Joy Joy

# 545
Сис,пробвай тук:

На Неви линка стана  Hug

# 546
msnd, много, много си права. Така, че едно е вярно - никога да не съдим човек без да сме минали по неговите стъпки. За мен Емир и Фериа са виновни по равно. Не се научиха да се изслушват, толкова красиво си говорят с очи но това не винаги стига. Много се вживях в този филм, но постявяйки се на нейно място, може би не бих издържала. Освен това си мисля, че не се е родил мъж, който така да зачеркне себе си и да се бори за любимата, така както го направи Емир!

# 547
  • в подножието на планината
Марги, Hug не знам как издържа Зехра на всичкото това напрежение, всеки иска нещо от нея и мисля, че е в реда на нещата да дойде моментът , в който чашата прелива...напълно я разбирам... Peace

msnd,  :hug:newsm10

Неви, Hug Надя, Hug

# 548
Ади гюрюшурюс вече сме в действие  Mr. Green
Скрит текст:
18+

# 549
ко ко ко  правите девойки....повечето били някога  Joy Joy Joy

Споменаватеме с добро надявам се Mr. Green

Пакета на Ча е обсъден и мнението ми е непоколебимо..който се интересува подробно мога да споделя теорията си...която 99% от 100 се оказва вярна Crazy

# 550
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/141844965338140.html  ето и този Peace

Изчакай само лекламите да се махнат Peace

# 551
МСНД и на мен ми допада темата, която предлагаш, шъ са включа по-късно в дискусията.
Само искам да отбележа, за тези от нас, които наричат Ферито "лъжкиня", че не допускам хич тая квалификация. Тя не излъга Емир, че го обича - обичаше го като луда. Какво работи баща й и къде живеят, не би трябвало да е от значение - или се лъжа newsm78. Единствено ситуацията с годежа предполагаше да му каже - все пак ги засягаше и двамата.

# 552
:въплеки че аз до там нямаше да стигна още след тия дет му бяха за една

Ааа, те бяха разделени.  Naughty Плюс, че Емир беше разбит. трябваше да намери начин да разсее гнева и болката, иначе, никога нямаше да успее да и прости. Когато и двамата имат грехове и двамата внимават и могат взаймно да си простят. В противен случай единият винаги ще е в по- слаба позиция, а другият лесно се превръща в съдник и за най - малкото ново прегрешение.  Peace

# 553
Наборееееееееееее САКЪН...и сзоом на малкия да беше дала щях да го разпозная...НЕ Е ТОЗ ДЕТО ТИ СЕ ИСКА..с въпросния може hahaha

# 554
Наборееееееееееее САКЪН...и сзоом на малкия да беше дала щях да го разпозная...НЕ Е ТОЗ ДЕТО ТИ СЕ ИСКА..с въпросния може hahaha
е ся Ча  не дава да го снимам,че има нов договор и му е забранено да се показва до септември

Общи условия

Активация на акаунт