Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 712
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Изчетових и според мен е че да Емир в случая с Руя не и изневери а отмъщаваше а относно бебето Фериха беше наранена заради това че мъжът и ще има бебе от друга която е била за една нощ с него това я заболя.Онази болка в сърцето и онази болка в душата която изпитва и най-важното е че тя опита да забрави и все пак му даде да я докосва да я люби.А относно държанието му 62 епизод следкато Явуз отведе Есже  тогава трябваше не само да се опита да разбере той какви ги върши ами и да му каже отидеш ли не искам да те виждам нито нищо или нещо от този род.

# 691
Скрит текст:
ако ти е по-лесно може да ме наричаш Кали

# 692
Не и бил изневерил с Руя, а тя защо не си легна с Левнт като бяха разделени!?
З
Скрит текст:
ащото не тя беше наранената тогава, а Емир. Защото това беше табу, според възпитанието, което беше получавала до този момент. Защото не може да отмъщаваш със средства, които не познаваш (говоря за секса, който тя не познаваше). Защото за една жена има много повече начина да отмъсти, отколкото за един мъж. Защото Емир преди Фериха познаваше пиенето и жените и естествено беше да се върне в изходна позиция. А, Фериха, преди Емир познаваше потисничеството и предрасъдъците на семейството си, от които и след като се ожениха не можа да се отърси.

Аз съм на твърдата позиция, че Емир НЕ изневери на Фериха с Руя. За мен той много повече и изневери, когато хукна да спася Едже от Явуз в 62-ри епизод. Ето тази изневяра не мога да му простя.  Naughty
[/b]
Скрит текст:
А когато се разделиха за три години не беше ли наранена, беше и наранена, и унижена, и пренебрегвана но не допусна интимна близост нито с Левент, нито с друг мъж, нито пък се пропи, все неща, които Емир правеше всеки път когато се чувстваше слаб, и безсилен, и все неща, които Фериха не правеше, и всеки път след всяко нейно падане, тя ставаше с изправена глава, и по-здраво стъпила на земята?!

Това, че не е допуснала тези неща не я прави по- добра от Емир, а по - различна. Когато Фериха беше слаба и безсилна не нараняваше ли Емир. Не се ли върна в бащиния си дом няколко дни след като се бяха оженили. Не лъга ли Емир, докато той я поставяше все по- високо и по - високо на пиедестал. Не бягаше ли от разговорите с него, когато имаха проблеми. Не се ли цупеше за всичко, което Емир прави. . Не го ли излъга, дори и в края на 56-ти епизод.... Много са примерите са слабостите на Фериха и за това как чрез тях нараняваше Емир....
Не ме зачеквай на темата Едже, че там ще го изям с парцалите  #2gunfire Joy

Лека, Кали  Hug

# 693

И от мен!
От Хулигана е,ама ти май не го гледаш...

Сетих се Peaceтая не е ли дет се натискаше на Кенан/забравих му името на героя/ newsm78годеница да му ставала Rolling Eyesаз гледах 6 еп от него

# 694
привет момичета  Hug  ухх навън заваля сняяяяг  smile3518

Къде вали скъпа Rolling Eyes
в Банско,дано утре вече го няма и да дойде слънчице  Praynig
охо Банско често ходя там  Mr. Green
ще направим някой път купонче значи  Mr. Green ама май следващия сезон че от този не остана хах
непременно незнам аз ако живея там ще съм битов алкохолик  hahaha на всеки ъгъл кръчми,хотели  hahaha
хаха ако живееш тук ще ти омръзне много бързо особено от механи  ooooh! аз за няколко месеца откачам,а ако ми се наложи целогодишно да съм тук бих се убила ритуално на центъра  Joy

# 695
  • в подножието на планината
Не ме зачеквай на темата Едже, че там ще го изям с парцалите  #2gunfire Joy[/b]

Ах, Едже ми е "любимка"... #2gunfire

# 696
Каквото и да говорим и двамата се нараняваха дали умишлено дали не умишлено.Лека момичета. Hug Hug

# 697
Илде,  wavey Hug
Та Зехра почти беше убедила Ръза да се откажат от годежа и ако беше продължила в тази насока, с малко повече такт, щеше да оправи атмосферата в къщи, а тя буквално хвърли Фериха на Халил. Много, много нещо може да направи една майка, когато се бори за детето си. Ами Зехра вече знаеше за любовта на Фериха, та тя харесва Емир и двете можеха да излязат от ситуацията с лъжливия свят на Фериха. Зехра прие това коварно същество Сехер, въпреки че беше наясно що за стока е. И ето отново своеобразната дискриминация. За Мехмед може, а за Фериха ...  Thinking

# 698

newsm53

# 699
  • У Диспансера ...♥♥♥
Моето мнение е същото като на Киара,щом казваш че ще си с него,значи оставаш до него и това е.Вие защо не се поставите и на негово място,жена ражда ,може и детето да е от него и му казва подай ми ръка и той какво да направи,ами то това си е от човечност,нищо повече,в тоя момент всичко се случваше много бързо и той нямаше време да помисли как да се държи.Както казах и по рано,замислете се всичко е вследствие от тази голяма лъжа,ако не беше тя как щеше да има Руя,или Юнал да го остави без пари и той да се налага да работи в друг бар,за да се срещне на по късен етап с онова фъфлещото,и от там се помъкнаха една след друга бедите newsm78

Руя се появи заради желанието на Емир да отмъсти на Фериха, без дори да е говорил с нея, без да й поиска обяснение, без да я изслуша. А може да е било и поради чисто физиологични мъжки нужди (все  пак доста време стоя на сухо) Simple Smile.
Юнал го остави без пари, защото Емир прояви характер и спря да му върви по свирката.
А Едже се върна специално заради него. Тя го беше търсила. И дали в този бар или в Хилс, тя пак щеше да се появи. Тя си имаше цел и си я следваше последователно, независимо от препятствието Фериха, което се изпречи на пътя й. И точно Емир й позволи това. Вярно, изкефи ме като й каза, че той не е човека, който ще й покрие нуждите, после се извини на Фериха (в 62 еп.) и в същото време беше готов да напусне толкова важната му работа, ако Едже не работи там. Емир беше този, който върна Едже отново в клуба.  

Когато работи в техния бар как щеше да доказва каквото и да било на някой,и да тръгне на битка със баща си,а със Едже беше точно това,инструмент за да докаже на баща си че въпреки всичко няма да се откаже,затова я и върна,защото без нея Явуз щеше да го остави на мира,и така излиза че е отстъпил,а това желание за отмъщение,продиктувано от какво беше,от това че любимия човек една година не е това което казва и представя някакви хора за приятели и родители.

# 700
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
ако ти е по-лесно може да ме наричаш Кали
  Веднага Кали Hug

# 701
Илде,  wavey Hug
Та Зехра почти беше убедила Ръза да се откажат от годежа и ако беше продължила в тази насока, с малко повече такт, щеше да оправи атмосферата в къщи, а тя буквално хвърли Фериха на Халил. Много, много нещо може да направи една майка, когато се бори за детето си. Ами Зехра вече знаеше за любовта на Фериха, та тя харесва Емир и двете можеха да излязат от ситуацията с лъжливия свят на Фериха. Зехра прие това коварно същество Сехер, въпреки че беше наясно що за стока е. И ето отново своеобразната дискриминация. За Мехмед може, а за Фериха ...  Thinking
PeaceНищо не оправдава Зехра за годежа Peace

# 702

newsm53

Скрит текст:

Тъкмо да кажа "лека нощ" и ти ме накара да ми се обърнат червата с тази красавица  Sick

Хайде, лека и мека!  Hug Hug Hug

# 703
# 704
Илде,  wavey Hug
PeaceНищо не оправдава Зехра за годежа Peace
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт