Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 12

• 81 737
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Мариша, аз пера родопските одеала в пералнята - на програма за вълна, предполагам, че някоя програма с ръчно пране също ще свърши работа. Само не забравяй след одеалото да си изчистиш филтъра за всеки случай /нали много им се набиват космаляци, та за това/ 
Т.е. без центрофуга, нали?

# 661
  • до най-прекрасния мъж
Аз не бих го сложила. Претегли го първо. Програмите за вълна са за дрехи до 1 кг, ако е повече, ще натежи, като се намокри и може да я повреди сериозно. Особено дебелите родопски одеяла са тежки над 1 кг. със сигурност. Ако е тъничко, става.

# 662
blue аз съм на същото мнение като твоето.Също не бих пуснала одяло.За вълна или ръчно е до 2 кг  зависи от марката на пералнята.Като се накисне това одяло във водата  колко кг става? newsm78
Може би тези ,които имат перални  за 7 кг те могат да кажат най-добре!Аз също  ми е много интересно да знам за тия одела.

# 663
  • Варна
Аааа, по-тежко е със сигурност!  ooooh!
Ще го нося на химическо май.
Някой виждал ли е по магазините червената Семана Кокет?

# 664
  • до най-прекрасния мъж
blue аз съм на същото мнение като твоето.Също не бих пуснала одяло.За вълна или ръчно е до 2 кг  зависи от марката на пералнята.Като се накисне това одяло във водата  колко кг става? newsm78
Може би тези ,които имат перални  за 7 кг те могат да кажат най-добре!Аз също  ми е много интересно да знам за тия одела.
Вероятно има перални и с по-голям капацитет. Моята е 5 кг. сухо памучно пране, 2 кг. деликатни и 1 кг. вълнени. Много зависи от дебелината на материята, но стават доста тежки. Аз моите родопски одеяла ги кисна във ваната с препарат за една нощ и после мачкам и плакна. Доста тежи, едвам го вдигам, като се напои. Най-тежкото, което съм слагала, е вълнено палто. Повече не бих рискувала.

# 665
  • На земята, която е всъщност звезда.
Мариша, аз пера родопските одеала в пералнята - на програма за вълна, предполагам, че някоя програма с ръчно пране също ще свърши работа. Само не забравяй след одеалото да си изчистиш филтъра за всеки случай /нали много им се набиват космаляци, та за това/ 
Т.е. без центрофуга, нали?

Пускам одеала на 30 градуса с програмата за вълна с центрофуга /забелязала съм, че центрофугата на тази програма е на по- ниски обороти/ и се изпират идеално без да се деформират. Ползвам препарат за вълна. Пералнята ми е за 5 кг.     

# 666
И при мен започна така - с миризма на спарено, после се появиха и тъмни петна по дрехите и под пералнята. Смениха лагерите на барабана и всичко се оправи.
Намерих и 1 чуден препарат за почистване на Dr. Beckmann. Ето го:
Скрит текст:

Бях го ползвала преди ремонта на пералнята. Беше почистил идеално нагревателя. Техникът каза, че такава чистота не е виждал на 20 годишна пералня. А живея в район с много твърда вода. Калгон никога не съм ползвала.

# 667
Този препарат наистина е много добър  Peace

# 668
Вилиан къде го има този препарат?В Кауфланд дали ще го има и колко струва?Ориентировачно,защото един и същи препарат струва различно зависи къде ще го намеря.

# 669
И в ДМ ги има иначе  Peace

# 670
Виждала съм продуктите на тази марка в ДМ и Била със сигурност, за Кауфланд - не мога да си спомня Thinking

# 671
Със сигурност го има в ДМ, аз от там го вземам, стува около 7 лева, но си заслужава, пък и не се ползва всеки ден. Аз профилактика правя два пъти годишно.
Днес се обзаведох с един Силан, син. За пръв път ще го позлвам, до сега карах само на Ленор и Семана.

# 672
Вилиан къде го има този препарат?В Кауфланд дали ще го има и колко струва?Ориентировачно,защото един и същи препарат струва различно зависи къде ще го намеря.
Има го и в Кауфланд, мисля че цената  му е 6 лв.

# 673
Дано да го има още,защото при мен Кауфланд е на 36 км.Така ,че не мога да отскачам постоянно!И все пак ви благодаря много Hug

# 674
  • В море от любов
И при мен започна така - с миризма на спарено, после се появиха и тъмни петна по дрехите и под пералнята. Смениха лагерите на барабана и всичко се оправи.
Намерих и 1 чуден препарат за почистване на Dr. Beckmann. Ето го:
Скрит текст:

Бях го ползвала преди ремонта на пералнята. Беше почистил идеално нагревателя. Техникът каза, че такава чистота не е виждал на 20 годишна пералня. А живея в район с много твърда вода. Калгон никога не съм ползвала.
И аз него ползвах. Последно пуснах от него , но от прахообразния вариант и на 95 градуса, за оптимален резултат и мисля, че се получи.

Общи условия

Активация на акаунт