Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 12

• 81 736
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Прала съм родопско одеало и китеници с дълъг косъм в пералнята. Правила съм го няколко пъти през годините, за първи път преди ок, 10 год. Пералнята е на 13г. и още работи, но съм сигурна, че това и вреди. Миналата година сменяхме лагери и като слушам скоро пак ще се наложи  Mr. Green

# 676
Вече почти 1/2 бутилка от тъмно синия Силан използвах, много съм доволна. Но аз не обичам много силни аромати по дрехите. Но обичам като си ги вадя от гардероба, да ми миришат свежо и на чисто. А със Силана го постигнах Grinning . Ползвах и синия Ленор, но от Силан съм по-доволна.

# 677
  • Стара Загора
Wilian, благодаря   bouquet
Аз също чистих пералнята - два пъти. Първият път с прахообразен препарат на 95 градуса, после намерих в ДМ течния на Д-р Бекман и повторих с него. Миризмата поизчезна, но не съвсем. Чудя се дали да повторя  newsm78

Ivaa, откъде мога да намеря прахообразния вариант?

# 678
  • до най-прекрасния мъж
Снощи ми донесоха перилните от Германия, това са:
http://prodavalnik.com/prah-za-prane-persil-za-tsvetno-100-prane … -7-5-kg-i21556951 - 17.77 евро за 7.5 кг, 100 пранета. Няма такъв аромат, много е хубав и няма нищо общо с тукашните. Само за справка - снощи гледах в Кауфланд персил за цветно, 21 лв за 40 пранета.
http://prodavalnik.com/omekotitel-softlan-senzitiv-1-l-za-27-pra … -5-00-lv-i3244569 - 1.89 евро, за 27 пранета, всички аромати, които са на картинките, без белия, много са нежни и леки и се слага по много малко.
http://bg.marketkonekt.com/bg/perwoll-techen-perilen-preparat?productid=6b7 - 4.99 евро за 1.5 литра, за 16 пранета, също ухае прекрасно.
Сега пера, като изсъхнат, ще кажа дали са трайни ароматите. Ще суша навън, на слънце, понеже е спално бельо.
Относно чистенето на пералнята - миналата вечер я пуснах на 95 градуса, без пране, с белина, миришеше на чисто после. Ще видя как ще мирише прането, като го извадя. Иначе и аз имам проблеми със спарването от известно време, но пера само с течни препарати или бомбички Ариел и то само за цветно. Този препарат ще видя и него да потърся, изглежда добре.

# 679
  • В море от любов
Wilian, благодаря   bouquet
Аз също чистих пералнята - два пъти. Първият път с прахообразен препарат на 95 градуса, после намерих в ДМ течния на Д-р Бекман и повторих с него. Миризмата поизчезна, но не съвсем. Чудя се дали да повторя  newsm78

Ivaa, откъде мога да намеря прахообразния вариант?
Моят е от тук.
http://www.dr-beckmann.co.uk/products/appliance-cleaners/service-it-deep-clean/
Най-вероятно го има и в Бг, но трябва да се потърси.
Бях гледала продукти на dr-beckmann в Метро, може там да има.

# 680
  • София-в сърцата на моите деца
 Peace

# 681
Браво, blue.angel, мъжът ти ти е купил най-доброто от най-доброто! Обаче драмата сега е, че като свършат, няма дискаш да се върнеш към „бомбичките“ на Ариел и другите продукти, които се продават тук. Laughing

# 682
Аз купих препарата за чистене на пералня на Dr. Beckmann от lebensmittel.de. Случайно попаднах на него, изпробвах го, хареса ми, ще го ползвам и занапред. Някъде прочетох, че се употребява на 3 месеца. Колкото до миризмата на спарено, вече казах, повикайте техник да провери как са лагерите на барабана. И аз отначало си мислех, че имам мухъл и пусках на 90 градуса прах за бяло пране. Нищо не помогна, обаче.
Lebensmittel е много добър онлайн хипермаркет. И сега след като вдигнаха транспорта на 25 евро за тегло до 25 кг. аз се престраших и пуснах поръчка, съдържаща 14 артикула. Като разделя 25 евро на 14 стоки ми идва по 1,8 евро на брой. Ами пак ми е по-евтино, отколкото българските продукти. Немските препарати са по-икономични и с отлично качество. От българския PUR изливам смело голямо количество, а от немския PRIL е достатъчна само 1 капка за еднакво количество съдове. Ползвам 1 опаковка 600 мл PRIL от януари и до момента съм изразходвала 5 мм на височина, а бутилката бе пълна догоре. С тези темпове няма да го свърша до края на годината. За същото време бих изразходвала най-малко 12 PUR-а, а сигурно и повече. Така че, аз няма да се откажа от lebensmittel. Има сметка, обаче, в по-големи поръчки.

# 683
Аз да споделя за Ленор  MYSTERY TOPAS MAGNOLIE ,много ми харесва и дрехите ухаят страхотно  Heart Eyes

# 684
  • В море от любов
Аз да споделя за Ленор  MYSTERY TOPAS MAGNOLIE ,много ми харесва и дрехите ухаят страхотно  Heart Eyes
Любимият ми. Heart Eyes
След него дрехите просто ухаят. Crazy

# 685
Любимият ми. Heart Eyes
След него дрехите просто ухаят. Crazy
И на мен ми става любим  Peace

# 686
  • В море от любов
На колко го вземаш и какъв е като производство?
На мен от UK ми идва на около 6лв. за 1.16л., малко множко сякаш.
Сега гледам е намален и идва на 5.20лв с транспорта, ще взема да поръчам.
http://www.tesco.com/groceries/Product/Details/?id=275317815

# 687
И в Билла са заредили Коколино, но там и двете разфасовки са средно с един лев по-скъпи, отколкото в Карфур.

# 688
днес се върнах от Белово-взех си син YUMOS за 7,50лв опаковката и SOUPLINE бебешкия,ама малка разфасовка(3,70)-да го пробвам първо.Има големи опаковки гръцки Диксан ,Скип, Есекс...доста прилични,като цени.

# 689
  • София
Някой виждал ли е по магазините червената Семана Кокет?

Днес го видях в Карфур, даже си купих, но още не съм го пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт