Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 12

• 81 748
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
hahahha  А пък у нас днес стана малко наводнение или по-точно напенение  #Crazy
Слагам аз да пера предните зимни якета, слагам прах и си мисля: "Май трябваше по-малко,ама карай" newsm78И добре че ММ посегна да спре пералнята, че центрофугата му пречеше да гледа някви новини, та да видим локвата.
Споделям заради куриоза, че наскоро точно аз бях от съветващите едно момиче, че може би не ИЗИ-то се пени много, ами заради якетата.

# 691
  • Варна
Някой виждал ли е по магазините червената Семана Кокет?

Днес го видях в Карфур, даже си купих, но още не съм го пробвала.
Благодаря ти за информацията и сподели, моля те, като го пробваш Simple Smile

# 692
  • Русе
По повод Изи - вчера видях в Баумакс, поне в нашия. Ако някой си търси, да провери там. Цена обаче не запомних.

# 693
  • в огледалото на живота
По повод Изи - вчера видях в Баумакс, поне в нашия. Ако някой си търси, да провери там. Цена обаче не запомних.
Има го и в магазина на ''Зази и Ко" и двата варианта.

# 694
От утре в Карфур ще има гръцки Ариел 60 пранета за 22.99 лв. Така като гледам, ще има три вида - Alpine и два аромата Fresh Sensations.

Ще има и промоция на омекотител Коколино - 2 л за 5.99 лв. (намален от 7.45 лв.).

# 695
  • в огледалото на живота
Гес,гледах го този Ариел и съм му хвърлила око.Заслужава ли ?

# 696
  • Бургас
Не съм купувала скоро Корал и се загледах в lebensmittel  - 16лв без доставката да смятаме, не е ли по-скъпо от тук? newsm78 Има и едни Софтлани дето различните аромати са на различна цена пък - това защо се получава? И ако даден продукт е без снимка, значи ли че го няма? Извинявам се за индианските въпроси Embarassed

# 697
  • Варна
От утре в Карфур ще има гръцки Ариел 60 пранета за 22.99 лв. Така като гледам, ще има три вида - Alpine и два аромата Fresh Sensations.

Ще има и промоция на омекотител Коколино - 2 л за 5.99 лв. (намален от 7.45 лв.).

А дали не е по-добре да си взема 2 такива кутии за 60 пранета, спрямо австрийския Персил от БОРН?

# 698
  • Стара Загора
Не съм купувала скоро Корал и се загледах в lebensmittel  - 16лв без доставката да смятаме, не е ли по-скъпо от тук? newsm78 Има и едни Софтлани дето различните аромати са на различна цена пък - това защо се получава? И ако даден продукт е без снимка, значи ли че го няма? Извинявам се за индианските въпроси Embarassed
За Корал-а, вижда ми се доста скъп. Аз го купувам за 10-11 лв., синия за 20 пранета.
Stedra, гръцкия Ариел е хубав, но няма смисъл да си вземаш 2 кутии ( това са 120 пранета за бели и светли дрехи ). Една ще ти стигне за доста време, а и в Карфур често правят промоции на различни прахове. Ти си прецени все пак.

# 699
  • Варна
А кой от трите Ариел в брошурата е подходящ за цветно пране?Освен, ако отида утре, да видя как е сметната дозировката - тези 60 пранета за колко твърда вода и каква степен на замърсяване стигат...Аз винаги си смятам най-лекото замърсяване при най-твърда вода, и ще преценя колко стотинки ми излиза едно пране.А тези Persil капсули сигурно са за Източния пазар, и не си струват от промоцията?

# 700
  • Стара Загора
Като гледам на картинката и 3-те Ариела са универсални ( за светло и бяло пране ). Ако има за цветно, трябва да пише color. Те гърците имат предимно универсални прахове, отскоро се появи Ариел за цветно, но си пише че е такъв. А броя на пранетата обикновено е сметнат за средно твърда вода и нормално замърсено пране.

# 701
  • Стара Загора
Някой виждал ли е по магазините червената Семана Кокет?

Днес го видях в Карфур, даже си купих, но още не съм го пробвала.
Благодаря ти за информацията и сподели, моля те, като го пробваш Simple Smile
Много съм доволна от червената Семана Кокет,днес изхвърлих празното шише.Взех си от Билла миналата седмица този път лилавата Семана /беше на промоция за 3.20 лв/,тя също е много хубава,с траен аромат и дрехите ми са страшно мекички. За първи път съм много доволна от омекотител,който на първо място да омекотява ,а не само да ароматизира.

# 702
  • до най-прекрасния мъж
Браво, blue.angel, мъжът ти ти е купил най-доброто от най-доброто! Обаче драмата сега е, че като свършат, няма дискаш да се върнеш към „бомбичките“ на Ариел и другите продукти, които се продават тук. Laughing
И за това съм помислила. Евентуално отново ще пътува следващата седмица и ще си поръчам още една кутия прах и 4-5 омекотителя Simple Smile
В тази връзка - къде мога да намеря срока на годност на кутиите прах? Чудих се, пулих се, нищо не видях.

# 703
Браво, blue.angel, мъжът ти ти е купил най-доброто от най-доброто! Обаче драмата сега е, че като свършат, няма дискаш да се върнеш към „бомбичките“ на Ариел и другите продукти, които се продават тук. Laughing
И за това съм помислила. Евентуално отново ще пътува следващата седмица и ще си поръчам още една кутия прах и 4-5 омекотителя Simple Smile
В тази връзка - къде мога да намеря срока на годност на кутиите прах? Чудих се, пулих се, нищо не видях.

доколкото знам, няма маркиран срок. Дедо беше обеснявал, че когато на стоката срока е над 30 месеца или 3 години беше newsm78 в Европа не са длъжни да го маркират. Но щом са ти от Германия нещата, мисля че няма проблем Hug

# 704
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря, аз по-скоро питах с цел да знам с какво количество да се запася, за да не се развали. И аз предположих, че има нещо такова, но все пак да питам по-осведомените.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт