Всякакви въпроси относно съдомиялните - 11

• 56 834
  • 833
  •   1
Отговори
# 705
  • Балчик
Значи  при пускане миялната изпомпва остатъчна вода във филтъра. Пълни чиста, върви изплакване и в точно тази вода от това изплакване се преценява от датчика. На следващият етап,след изпомпване на тази вода вече машината знае каква температура да зададе, какво време и колко вода ще е нужна за основното миене на съдовете. Няма как това да стане при първоначалното изпомпване, тъй като мръсотията от съдовете още дори не е отмита. Peace

# 706
  • Пловдив
Ами.... според мен, за моята, е възможно и да мери при първоначалното.  Peace

# 707
  • Балчик
Попитай техник да ти разясни. Не е при изпомпването. Всички са на един принцип и едва ли само твоята е по-различна. Peace

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 20:29 от Джемма

# 708
Не че е толкова важно, важното е да мият, ама ми е любопитно.
Аз  задавам програмата и при натискане на копчето за пускане вече ми изписва минутите, нищо не е плакнала или изпомпвала още  newsm78 Е, не съм засичала с хронометър после дали ги спазва до минута де  Laughing

# 709
  • Балчик
Показва едни минути, но те после се променят в хода на програмата, според показанията на датчика.

# 710
Показва едни минути, но те после се променят в хода на програмата, според показанията на датчика.

Ясно  Peace

# 711
  • Бургас
Втората, вероятно е произведена в Турция и също не си струва, според мен.  Виж последната,ако е произведена в Германия бива, макар че  е 45 см.

Къде пише държава производител? Моята е SMS50D12EU - по буквите разбира ли се къде е произведена или някъде пише?

Да, и мен ме вълнува как се разбира къде е произведена.
Нямам място за 60 см, затова 45.
Шумът също не ме притеснява особено, едва ли е по-шумна от сегашната Индезит, на която даже мога и да спя, когато работи.

# 712
http://electron.bg/sadomialni-vgrajdane-pf-22_335_105.html?pfPat … 5D=26&sort=3a

тук пише, ако н,„като се свържеш с тях също казват.
Аз съм пред същата дилема. Искам Бош ,но произведен в Германия и 60 см. Има , не че няма ,но повечето са 45 см. с това производство, но големите да доста скъпи . Не мога да преценя струва ли си. До сега не съм имала и затова може би.

# 713
http://electron.bg/bosch-smv40m30eu-p-202564.html

http://electron.bg/bosch-smi43m15eu-p-202561.html

ето тези са на по добра цена , а дали имат нещо което да им липсва ,моля ,разчитам на вас.

# 714
  • Бургас
В този сайт цените са по-ниски, отколкото в този на "Бош". Някой полвал ли го е да поръчва?

# 715
аз , имам от там аспиратор. Много да коректни ,стоката дойде със Спиди в кратък срок. Плащане с наложен платеж.Всичко си беше ОК.
Аз си го харесвам„ Имат онлайн връзка  ,отговарят на въпроси.  Лекс груп също е добър, но много малко марки уреди предлагат. Затова предпочитам този.

От малък град съм и не мога да обикалям страната да избирам уреди , затова гледам ,чета и питам . Знам ,че е рисковано да избирам нещо на екран, и аз искам да го видя на живо или да го пипна, но така е. То затова ми отнема доста време да реша.

# 716
http://electron.bg/sadomialni-vgrajdane-pf-22_335_105.html?pfPat … 5D=26&sort=3a

тук пише, ако н,„като се свържеш с тях също казват.
Аз съм пред същата дилема. Искам Бош ,но произведен в Германия и 60 см. Има , не че няма ,но повечето са 45 см. с това производство, но големите да доста скъпи . Не мога да преценя струва ли си. До сега не съм имала и затова може би.

Благодаря!   bouquet За моята не пише къде е произведена. Половинката нещо ми разправяше..., но съм забравила дали за пералнята или за съдомиалната ми говореше, че не е произведена в Германия. Нищо, де, засега нямам оплаквания. Много съм доволна, че взехме 60 см. От сайта на Бош поръчваме напоследък. За съдомиалната ни направиха 100 лв. отстъпка. Ние искахме някакъв по-евтин модел, но се беше изчерпал и ни предложиха тази, която е с повече екстри и много се радвам, че се получи така. От сайта на Електрон.бг щяхме да поръчваме, т.е. поръчахме, но не можаха да ни доставят нещо. Вече няма значение дали си в малък или голям град - по-лесно се търси в нета, а и доставката е удобно нещо.

# 717
  • Русе
И аз я поръчах от сайта на Бош, по точно от представителството в Русе. Заедно с плота ми направиха 50-60 лв отстъпка. Ама дали е германска или не, не ме бърка. На плота Сименс пишеше произведено в Германия, ама много не вярвам. Още ме е яд за 200 лв повече за миялна Бош, но нямаше тогава нужното ми Беко.
За шума - определено Бош-а е по-шумна от Беко-то.

# 718
По повод на това,къде е произведена дадена машина. Скоро четох някъде,че най-големият завод на "Форд" е в Турция. А мой познат,пребиваващ в САЩ,искал да си купи лаптоп Хюлед Пакард,но на него да пише- произведено в САЩ. Оказало се,че няма,защото цялото производство е изнесено. В САЩ са само парите и мозъците.
Щам си дават марката,си следят за качеството,където и да е произведено.

# 719
  • Балчик

Щам си дават марката,си следят за качеството,където и да е произведено.

Аха, на теория.

Общи условия

Активация на акаунт