Баща бие детето на площадка

• 46 147
  • 228
  •   1
Отговори
# 105
  • London
Бащата наи-малкото е могъл да плесне леко по дупето наместо ритниците ! Това е сериозен проблем при някои мъже липсата на вербален език с децата в подобни ситуации. Също така се научете да приемате различни мнения , хората не мислят еднакво ! Съгласна съм в едно отношение с Полина Че от частен случаи не мое общ извод да се прави за даден човек.Колкото за белите страни е тука изгоряха 5 деца миналата седмица бащата запалил нарочно къщата с мисълта да ги Спаси И Излезе герои И вземе попечителството.Постоянно съм свидетел на просташко отношение днес мака перна по темето сина Си И му крещеше Че е идиот пред
100 трици около тях в супера.Такива ситуации има И ще има няма да го промените !

# 106
  • София
Полина, ти говориш че няма нищо лошо в пошляпването от време на време. съгласна съм с това. Но постъпката на въпросния баща.... това не е пошляпване, а си е чист побой  #Crazy
Ще разкажа и аз една случка, на която бях свидетел в началото на есента миналата година. С малката сме в парка, детето блажено си спи в количката. По едно време чувам как едно дете плаче но не обръщам внимание. в следващия момент няколко майки ахват. Аз вдигам глава и виждам как една "майка" бие БЕБЕТО си!!!! Не знам поради каква причина, бяха далече. Виждаше се само как го хваща и го хвърля отново в количката.  Close  #2gunfire Миличкото се дереше като.....  Cry в първите няколко секунди стоях като хипнотизирана не знаех какво да предприема. Въпросната родителка беше с приятелка, която по никакъв начин не реагира, сякаш нищо не се случва! И вече тъкмо тръгвах с количката към тях да се опитам да вразумя майката когато те се врътнаха и си тръгнаха.... И до сега съжалявам че не отидох навреме  ooooh! нЕ оправдавам подобнио постъпки на родителите1 Няма никакво извинение! И на нас парите не ни стигат и квоооо! Дай да си замлатя сега детето като не слуша! Пак казвам няма нищо общо с това да шляпнеш по дупето или през ръката непослушкото но такова нещо  Shocked Има само един извод: Или момиченцето не е негово (може да е заварено знам ли) или този баща е от онези, които дават мило и драго да имат първороден син а дъщерите са трън в очите. Не мога да си го обясня по друг начин....

# 107
  • София
Не знам как да започна направо,това на което бях свидетел вчера беше отвратително.Неделя,24.03. 12 часа,
аз и детето сме на нова площадка която направиха до 142 училище в Борово.Две момичета на около 7 или 8 г. се люлеят на люлките,а две малки момченца се забавляваха като изтичваха пред люлките,момичетата сто пъти им правиха забележка,едните бяха брат и сестра.По едно време едното (братчето)ревна,беше го пернала люлката,вдигнах го,нищо нямаше само се уплашил.И пристига бащата който през цялото това време си приказва с друг мъж(баща на другото момченце) на 100м от там,и хал хабер си няма кое как е станало.Подбра момиченцето с крясъци,и пред изумените ми очи му заби шут  отзад и го завлачи по улицата!!! С такава злоба че онемях!Добре изглеждащ висок тъмна коса,момиченцето беше русо права коса на опашка,братчето към 2г,или Деян или Калоян,не разбрах точно.Площадката е сравнително нова,до висок блок точно отстрани на 142у-ще,до блока е и маг. Европа,мисля че живеят в този блок.Бедното дете се разплака ,запищя милото,а околните и през ум не им минава да спрат истерика.А моето дете ме питаше мамо защо този рита каката!Ако не бях с детето щях да го замервам с камъни тоя изрод!Ако някоя майка познае децата си по описанието,съветвам я скоростно да подаде молба за развод и да иска ограничителна заповед за побойника.Все по често ставам свидетел на такива гледки,или бият децата или ги оставят да правят каквото си искат.Не знам защо после обвиняват децата че били лоши,ами от малки се сблъскват със агресия...повсеместна.
На мен ми се струва осъдително подобно отношение спрямо дете.
Аз съм се месила в подобни сцени, но спрях, защото не ги знам на колко чаши са и дали няма да ми посегнат. Вече се меся само ако моето дете е намесено. Не вярвам трезвен и нормален човек така да посегне на детето си, че и да го зарита ?!  #Crazy Кви хора са това бе ?  ooooh!
За съжаление такива хора отглеждат деца, повечето от които стават после като тях - насилници.
Само бой за такива изроди  #Cussing out
Чудила съм се защо повечето хора не се месят, ама всички, а не само един, в подобни сцени. Ако скочат повече хора срещу подобно отношение, може и да се замисли следващия път дали да посегне на детето.

# 108
  Защото някои не са чули, други не са разбрали, трети като Поли смятат, че човека си възпитава детето, четвърти се страхуват да не ги удари и тях, най-много просто се срамуват и така накрая остава само някой нервак да се намеси.

# 109
 Защо трябва някой да е нервак ,за да се намеси?

# 110
  Не трябва, но така съм забелязала че става. Обикновено всички си замълчават дори и в случаи на проявено насилие или грубост кам някого - дете, възрастен и ако някой се намеси често остават да се надвикват агресора и този, който му е направил забележка в дует, а повечето очевидци се чудят кой е по-луд.

Факт е, че все по-малко хора въобще вземат отношение, дори пред очите им да се извършва абсолютна нередност. Не знам защо стана така, в моето детство беше различно.

# 111
 Защото живеем в България.В други европейски държави,никой няма да повиши тон и да се кара с насилника,а направо се обаждат на съответните институции и ги оставят да си свършат работата.А те наинтина си я вършат.За съжаление ние бая ще се нагледаме на такива изверги,до като стигнем до там,ако изобщо стигнем...

# 112
  • Русе
Защото живеем в България.....
  Далеч не е само заради това, има ред причини, но основната е моделът на егоизъм който се налага от години, и не само тук:
 "Аз си живея живота и не ми пука за другите, кой съм аз да оправям света..." , "нямам нищо общо, не ме интересува, защо без вина да ставам виновен" и т.н.

Аз лично не мога да си представя как е възможно чак пък ритници да се раздават, или в темата е преувеличено, или пък човекът по някаква причина действително се е държал неадекватно.

# 113
Уффф...., стига сте коментирали без да знаете подробности. Това което се разбира е, че дъщеричката е правила на инат и е блъснала детето с люлката, т.е. наказанието не е безпричинно. Признавам, че може да е малко пресилено наказанието, но не знаем нито подробности, нито как се е чувствал бащата (я си представете че е работил цяла седмица извънредно по 14 часа за да изкара пари и да има и за децата, спи му се и две не вижда но пак изкарва децата на разходка, а дъщеричката почва да се инати като магаре ..).
Може и да има родители които не одобряват боя като възпитателно средство, но това обикновено са неработещите родители, които имат предостатъчно време да възпитават децата по по-времеемки и трудоемки начини. За нашата действителност, боят си е възпитателно средство.
Това ли разбра от поста ми,че е правило на инат момичето?А сега се върни в началото и ПРОЧЕТИ ВСИЧКО ОПИСАНО от мен.Абе ти факсове ли получаваш от някъде?Как разбра че се е инатяла като магаре след като не беше там,а аз бях и видях всичко?

# 114
Я, Рамлин беше излял 20 поста възмущение към тъпия шейк със силни думи, а тук само 1 постче и толкова спокойно...То верно да се кривиш неприлично на шейк е по кофти от тва да риташ детето си!... ooooh!

# 115
  Далеч не е само заради това, има ред причини, но основната е моделът на егоизъм който се налага от години, и не само тук:
 "Аз си живея живота и не ми пука за другите, кой съм аз да оправям света..." , "нямам нищо общо, не ме интересува, защо без вина да ставам виновен" и т.н.

Аз лично не мога да си представя как е възможно чак пък ритници да се раздават, или в темата е преувеличено, или пък човекът по някаква причина действително се е държал неадекватно.
Извинявай,аз ли не разбрах правилно или ме обвиняваш в преувеличение?

# 116
Полина, ти говориш че няма нищо лошо в пошляпването от време на време. съгласна съм с това. Но постъпката на въпросния баща.... това не е пошляпване, а си е чист побой  #Crazy
Ще разкажа и аз една случка, на която бях свидетел в началото на есента миналата година. С малката сме в парка, детето блажено си спи в количката. По едно време чувам как едно дете плаче но не обръщам внимание. в следващия момент няколко майки ахват. Аз вдигам глава и виждам как една "майка" бие БЕБЕТО си!!!! Не знам поради каква причина, бяха далече. Виждаше се само как го хваща и го хвърля отново в количката.  Close  #2gunfire Миличкото се дереше като.....  Cry в първите няколко секунди стоях като хипнотизирана не знаех какво да предприема. Въпросната родителка беше с приятелка, която по никакъв начин не реагира, сякаш нищо не се случва! И вече тъкмо тръгвах с количката към тях да се опитам да вразумя майката когато те се врътнаха и си тръгнаха.... И до сега съжалявам че не отидох навреме  ooooh! нЕ оправдавам подобнио постъпки на родителите1 Няма никакво извинение! И на нас парите не ни стигат и квоооо! Дай да си замлатя сега детето като не слуша! Пак казвам няма нищо общо с това да шляпнеш по дупето или през ръката непослушкото но такова нещо  Shocked Има само един извод: Или момиченцето не е негово (може да е заварено знам ли) или този баща е от онези, които дават мило и драго да имат първороден син а дъщерите са трън в очите. Не мога да си го обясня по друг начин....

Олеле Боже,косата ми настръхва.Да вярно е,и аз съм виждала побой над бебе.Щом пред вас,на обществено място го правят,представете си какво става в къщи......горките дечица,Господ да им е на помощ.

# 117
За сведение на тези,които твърдят че само неработещи родители с много свободно време не биели децата си.Първо,работещ или не ако си нормален човек няма да одобряваш боя като възпитателно средство.
Второ,налагаше ми се да работя като вол на две места,счупих си лакетната става,и с гипс продължавах да ходя на работа,аз не ползвам болнични,мога да си позволя само за болно дете,и нощем като се приберях трупясала исках само да си прегърна и целуна детето,да си поговорим какво защо,да я приготвя за другият ден и да си легна след нея,сега и с двете е пак така.Прибирала съм се с паднало перде на очите заради нещо си,казвам на всички да ме оставят за 15 минути сама,и след като ми премине излизам нахилена и толкоз.Понякога са правили бели,ум да ти зайде,обаче аз от яд първо оставам без думи,и после пък ме досмешава,На секундата се поставям на местото на детето и до там.Ооо само не си мислете че са невъзпитани или разхайтени или лигави,напротив,гордея се с тях,но при нас боят е недопустим,намерила съм златната среда и нямам проблеми.Който смята че боят е полезен,да стане сутрин,и като се погледне в огледалото да си забие два шамара,белким стане образцов гражданин.Като гледам някои хора как се отнасят с децата си имам чувството че ги мразят.

# 118
  • Русе

Извинявай,аз ли не разбрах правилно или ме обвиняваш в преувеличение?
newsm78
 Никой не те обвинява Oponent-e, спокойно  Grinning ....

Я, Рамлин беше излял 20 поста възмущение към тъпия шейк със силни думи, а тук само 1 постче и толкова спокойно...То верно да се кривиш неприлично на шейк е по кофти от тва да риташ детето си!... ooooh!
 ooooh!
Винаги си на точното място, с най-полезното мнение в темите  Peace

# 119
Не знам как да започна направо,това на което бях свидетел вчера беше отвратително.Неделя,24.03. 12 часа,
аз и детето сме на нова площадка която направиха до 142 училище в Борово.Две момичета на около 7 или 8 г. се люлеят на люлките,а две малки момченца се забавляваха като изтичваха пред люлките,момичетата сто пъти им правиха забележка,едните бяха брат и сестра.По едно време едното (братчето)ревна,беше го пернала люлката,вдигнах го,нищо нямаше само се уплашил.И пристига бащата който през цялото това време си приказва с друг мъж(баща на другото момченце) на 100м от там,и хал хабер си няма кое как е станало.Подбра момиченцето с крясъци,и пред изумените ми очи му заби шут  отзад и го завлачи по улицата!!! С такава злоба че онемях!Добре изглеждащ висок тъмна коса,момиченцето беше русо права коса на опашка,братчето към 2г,или Деян или Калоян,не разбрах точно.Площадката е сравнително нова,до висок блок точно отстрани на 142у-ще,до блока е и маг. Европа,мисля че живеят в този блок.Бедното дете се разплака ,запищя милото,а околните и през ум не им минава да спрат истерика.А моето дете ме питаше мамо защо този рита каката!Ако не бях с детето щях да го замервам с камъни тоя изрод!Ако някоя майка познае децата си по описанието,съветвам я скоростно да подаде молба за развод и да иска ограничителна заповед за побойника.Все по често ставам свидетел на такива гледки,или бият децата или ги оставят да правят каквото си искат.Не знам защо после обвиняват децата че били лоши,ами от малки се сблъскват със агресия...повсеместна.
На мен ми се струва осъдително подобно отношение спрямо дете.
Аз съм се месила в подобни сцени, но спрях, защото не ги знам на колко чаши са и дали няма да ми посегнат. Вече се меся само ако моето дете е намесено. Не вярвам трезвен и нормален човек така да посегне на детето си, че и да го зарита ?!  #Crazy Кви хора са това бе ?  ooooh!
За съжаление такива хора отглеждат деца, повечето от които стават после като тях - насилници.
Само бой за такива изроди  #Cussing out
Чудила съм се защо повечето хора не се месят, ама всички, а не само един, в подобни сцени. Ако скочат повече хора срещу подобно отношение, може и да се замисли следващия път дали да посегне на детето.

Сега ще ви обесня защо не смея да се намеся,защото след това в къщи ще си го изкара на детето,ще почне:видя ли заради тебе какво стана,цяла София ще ни гледа заради тебе,ти ли ще ме срамиш бе бам бам бам и пак милото ще си го отнесе,затова.

Общи условия

Активация на акаунт