Имаше и наказания - като нв слуша сяда на едно столче изолирана няколко минути да мисли върху поведението си. Аз, разбира се, не съм я наказвала, но и на мен се инатеше понякога. Справях се с много говорене. Пример: Прибираме се от детската площадка, малката иска солети веднага (ръцете й са мръсни, предстои й да обядва) веднага вадя пакетчето и казвам, че в момента в който се нахрани давам й солетите и ако иска да ги изяде всичките
защото аз виждам нормално детинско поведение. Изроденото е реакцията на въпросния баща, изродено е оная откачена майка която хвърляше бебето си в количката, изродено е това което гледах в един клип как майка пребива от бой собственото си дете!
защото аз виждам нормално детинско поведение. Изроденото е реакцията на въпросния баща, изродено е оная откачена майка която хвърляше бебето си в количката, изродено е това което гледах в един клип как майка пребива от бой собственото си дете!
Майка им като стане да яде и те започват да врякат и да реват. Не отива на добре тази природа. 
. Каквото и да е обяснението ти, с подобно държание, мисля че за много мъже, ти би била много трудно търпима Препоръчани теми