Баща бие детето на площадка

• 46 136
  • 228
  •   1
Отговори
# 135
 Аааа toromanova73, не й давай такива акъли,че то кучето лае.Ще вземе да дойде някой хищник да го изяде.Недей и то душа носи,рибки да си вземе.

# 136
  • София
Съгласна съм, децата разбират и то много. Самото ми дете, още бебе като й говоря всичко разбира. Искам да споделя на Полина малко личен опит. работя като учителка но съм била и детегледачка. гледах едно детенце на 2 годинки. Знаете, в тази възраст започват да правят на инат за всичко. Детето буквално се качваше на главата на майкаси и въпреки всичко жената успяваше да се справи някак си. Simple Smile Имаше и наказания - като нв слуша сяда на едно столче изолирана няколко минути да мисли върху поведението си. Аз, разбира се, не съм я наказвала, но и на мен се инатеше понякога. Справях се с много говорене. Пример: Прибираме се от детската площадка, малката иска солети веднага (ръцете й са мръсни, предстои й да обядва) веднага вадя пакетчето и казвам, че в момента в който се нахрани давам й солетите и ако иска да ги изяде всичките  Laughing И толкова. без драми, без тя да се сърди и аз съм доволна и детето доволно.
Полина, винаги има начин! ако за всяко нещо зашиваш два шамара, нищо чудно този модел на поведение да се запечата в съзнанието на детето и то да стане насилник над собствените си деца някой ден  Naughty

# 137
а кое му е изроденото на едно дете да плаче, та дори и да се инати?  newsm78 защото аз виждам нормално детинско поведение. Изроденото е реакцията на въпросния баща, изродено е оная откачена майка която хвърляше бебето си в количката, изродено е това което гледах в един клип как майка пребива от бой собственото си дете!
Ти възприемаш реването на бебетата за нормално, защото цял живот си го гледала.
Да те питам, защо бебетата на животните не реват? Може инцидентно да стане, но не и систематично да реват и да се късат?

# 138
а кое му е изроденото на едно дете да плаче, та дори и да се инати?  newsm78 защото аз виждам нормално детинско поведение. Изроденото е реакцията на въпросния баща, изродено е оная откачена майка която хвърляше бебето си в количката, изродено е това което гледах в един клип как майка пребива от бой собственото си дете!
Да те питам, защо бебетата на животните не реват? Може инцидентно да стане, но не и систематично да реват и да се късат?
Аз никога не съм гледала бебе, но знам, че всички деца малко или много се инатят и реват! Аре убий го от бой щот реве! Толкова ли сложно ти се вижда да го излъжеш нещо да се кротне?
Като ти се струва толкова непоносим детския плач да си беше взела куче или коте- някакво си там животно, което няма да ти нарушава комфорта с проблемите си... Думи нямам!

# 139
  • София
ПОЛИНА, едно бебе реве, защото това е начина му на общуване с мама и татко. То още не може да говори  Shocked А ти от къде знаеш че децата на животните не реват и не се тръшкат  Laughing Аз не разбирам нито кучешки нито котешки нито пък някой друг животински език  Laughing
Като казах че съм учителка не съм казала че уча бебета  Laughing Уча деца в подготвителна група

# 140
  • До морето :)
Котенцата на нашата котка и те нещо са се изродили.  hahaha Майка им като стане да яде и те започват да врякат и да реват. Не отива на добре тази природа.  Joy

# 141
  • София
Котенцата на нашата котка и те нещо са се изродили.  hahaha Майка им като стане да яде и те започват да врякат и да реват. Не отива на добре тази природа.  Joy
Ами забий им два шамара, за да млъкнат де1 Не знаеш ли как да ги възпиташ?!
Полина, ако едно дете системно се тръшка и реве значи или нещо го боли и не може да си каже, или    нещо в родителите не е наред  Naughty

# 142
Моето лично убеждение е, че едно дете колкото повече бой яде, толкова по - инатливо и проклето става. Затова и хич не ожалвам такива родители, сами са си го натресли на главата.

# 143
Винаги има начин да възпитаваш детето без физическа разправа било то и когато е сгрешило. Умората и ангажиментите не са оправдание. Нали все пак всичко това го правим за децата!

# 144
Аз съм шамарила щерката.Баща им не е докосвал никога нито нея нито брат и.
Дъщеря ми не е длъжна да гледа брат си.А ако татко и я удари ще го оставя да си живее както си иска, но без нас наоколо.

# 145
Полина, ти имаш сериозни отколонения. С това изродено мислене... горкото ти дете Rolling Eyes

# 146
Не разбирам какво толкова не е нормално в ситуацията?
Ясно е, че дъщеричката не си е свършила работата да гледа братчето, но не това е оновното в случая. По-скоро бащата е бил преуморен, иначе едва ли би збухнал така. Я си представи например че човека работи цяла седмица, идват събота и неделя, но почивка за него пак няма, щото трябва да гледа едни детита ... и те вместо да му помогнат му правят на инат. Еми не му издържали нервите.
Виж, ако си седеше вкъщи по цял ден, да е отпочинал, без да е трошил нерви цяла седмица на работа, тогава поведението му е укорително.
Няколко пъти прочетох написаното от теб, защото си мислех че нещо не съм прочела правилно.
Ти добре ли си?! За теб е нормално да риташ детето си, защото си преуморен и не ти издържат нервите?! Shocked

Подкрепям. Каква работа, никое дете не е длъжно да гледа друго. Това, че родителите имат второ си е техен проблем. От къде на къде детето ще е длъжно или ще му е работа. Децата не са длъжни на никого. Този заслужава да е зад решетките защото закона забранява насилия върху деца.

# 147
  • Русе
Аз съм шамарила щерката  .........  А ако татко и я удари ще го оставя да си живее както си иска, но без нас наоколо....
  newsm78
 Много ти е странна логиката. Ти можеш да ги поошамарваш, но ако той го направи - тръгвате си  Simple Smile. Каквото и да е обяснението ти, с подобно държание,  мисля че за много мъже, ти би била много трудно търпима  Laughing.

# 148
Ама за нула време раздадохте правосъдие тук без да знаете каква точно е историята. И аз не знам, но представете си ситуацията по този начин: голямото дете с години е било единствено, свикнало всичко да е за нег о и т.н, появява се братче и се проявява детската ревност. Голямото не пропуска случай да ощипе, бутне, удари и тормози тайно беззащитното човече. Предположете, че 100 пъти е правена забележка и 200 пъти обяснявано че бебето е крехко и трявба да се пази. И че не за първи път каката уж небрежно го блъска с люлката. А за едно 2 годишно удар със сила от метална люлка е мн опасен. И може би бащата е ритнал каката не за да я накаже, а да демонстрира колко боли подобен удар.
Ситуациите не винаги се тълкуват правилно от случайни свидетели. Прост пример-вчерашна случка с мен и малкото: бутам го в количката, проливен дъжд, аз с чадър, количката без дъждобран, детито под дъжда. Минувачите ме гледат възмутени и сигурно са ме обсъждали в някой форум "какви небрежни майки има". А истината- инатчето като реши че не иска дъждобран и това е, 5 пъти го слагам, то го дърпа и го хвърля на земята. И на мен накрая ми писна и го оставих така.

Последна редакция: сб, 13 апр 2013, 18:09 от E.L.

# 149
Поне Полина не е сама в лудостта си hahaha

Общи условия

Активация на акаунт