Така онзи като почне пак да малтретира детето си, социалният ще има правото да се намеси.
не знам дали да го публикувам, исках да дам публичност и го изпратих на агенцията за закрила на детето, но нямам отговор и до днес...
или на абсолютно презадоволени деца на които нищо не им липсва и нищо не им е отказвано. И въпреки всичко, пак се намира начин, с обяснения, говорене, наказания ако трябва и чак тогава в краен случай шамар и то никога през лицето само по дупето, крачето или ръката за да не го нараниш, и никога публично защо трябва да засрамваме детето си? не те хуля, но се чудя на разсъжденията ти.
Позволявали си, видиш ли, да реват.
То и възрастните си позволяват много неща, доста от които отвратителни и даже противозаконни, ама на тях не е толкова лесно да им забиеш шамарите, за да се вразумят. На дребните и беззащитни може, защото не могат да се защитят и да отговорят подобаващо, нали?
защото аз виждам нормално детинско поведение. Изроденото е реакцията на въпросния баща, изродено е оная откачена майка която хвърляше бебето си в количката, изродено е това което гледах в един клип как майка пребива от бой собственото си дете!
А ако някой се е развел затова, че бебето му реве мисля, че няма нужда да пиша повече, не и в този форум....