Италия - 137 примадони

• 31 436
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
  • UK
Кво да слушаме - Бетховен ли?

Не бе, Depeche  Mr. Green.

Били основни представители на течението Hair metal, ще падна от смях. Laughing

Демек, от мятане на коси го докарват?  Laughing

Отваряме следобедния хейт, аз съм all in.  Laughing

Из БГ медия:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 15:48 от Ljoli

# 721
  • в едно миланско село
аз си ги аресвам Бон Джови  Crossing Arms
като бях мноого млада и се правех на мнооого дарк и после много хард, ги наричах женска група, ама след 25 много ми захаресваха  Laughing
чудих се дали да си взема билети да ги видя, ама нали напоследък нещо само се дразня по концерти, та се отказах  Confused

освен това, той с възрастта се превърна в един от най-привлекателните (за мен) мъже, които съм виждала. (навремето предпочитах Ричи)

за кичозната музика няма да го пропусна, ами ще се изхиля ехидно  Mr. Green

ФФР, моята кухня е на годините на брака ми  Embarassed
и каппата е грозно шумна-не мога да я дишам, от мен ако зависеше, изобщо не бих я използвала, ама мъж ми е голем фен  ooooh!
така че, ник'ви съвети немам.

Реджи, от мен мерси за парчето, зАрежи ги тея снобки и Ела при кака си на бира и рок   Laughing

# 722

Ако аз нямам музикалната дарба да обясня защо имам точно такова усещане за музиката им, то "човекът и групата" Бон Джоуви снощи са били така любезни да се изявят пред сцена във формата на кола, която си носят от Америка. Mr. Green Твърде красноречиво, не намирате ли?

# 723
  • в едно миланско село

Ако аз нямам музикалната дарба да обясня защо имам точно такова усещане за музиката им, то "човекът и групата" Бон Джоуви снощи са били така любезни да се изявят пред сцена във формата на кола, която си носят от Америка. Mr. Green Твърде красноречиво, не намирате ли?

вид чалга, викаш?  Joy

не те подценявам толкова, че да ти обяснявам елементарни неща за хард рока и '80-те  Wink

# 724
И аз харесвам Б.Дж., но ми стиска за гърлото,щото чувствам колко отдавна беше... Sick

Стоя си под душа преди малко и си мисля...
Класическата музика с какво питие се слуша.?.. newsm78 Joy

п.с. Фей,ти си виновна за тази мисъл.. Joy-с твоите ,бира и рок !! Mr. Green Mr. Green

# 725
  • в едно миланско село

п.с. Фей,ти си виновна за тази мисъл.. Joy-с твоите ,бира и рок !! Mr. Green Mr. Green

дрън-дрън, човек не може да те изкара от къщи  Crossing Arms

# 726
На мен (Джон) Бон Джоуви ми е като Б.Т.Р., и двете са рок, ама малко в стил Елмаз и сълзи...  Mr. Green. И двете групи ги харесвам умерено, трябва да кажа, в мисъл, че са ми тананикащи, но без да съм фен.

Майка ми идва утре, аз съм в ансиа  Mr. Green

# 727
и двете са рок, ама малко в стил Елмаз и сълзи...

Joy Joy Joy

# 728
  • в едно миланско село
На мен (Джон) Бон Джоуви ми е като Б.Т.Р., и двете са рок, ама малко в стил Елмаз и сълзи...  Mr. Green. И двете групи ги харесвам умерено, трябва да кажа, в мисъл, че са ми тананикащи, но без да съм фен.

Майка ми идва утре, аз съм в ансиа  Mr. Green

в едно изречение точно 2 неизвестни ми неща!  Rolling Eyes
а уж съм бях горе-долу в крачка с българската ... естрада  Twisted Evil

за майка ти ти съчувствам, но не забравяй, че ще е за кратко и ще си тръгне с дечурлигата  Laughing
чакат те 2 месеца "да фиданцати"  Laughing, наслади им се, че после  #Crazy

# 729
  • Италия

Фио, с виноооо...според зависи - и россо и бианко  Laughing  Heart Eyes Виж, специално Бетовен направо си изисква тъмно червено, че и тежичко да е, та да му подхожда на музикалната мисъл, която е една такава профонда  Wink

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 22:51 от mirena2000

# 730
чакат те 2 месеца "да фиданцати"  Laughing, наслади им се, че после  #Crazy

седмици, 2 седмици  Confused. Мъжът ми сметна, че на по-дълга раздяла няма да издържи  Crazy.
Барбичът беше с 2-та месеца, завид  Rolling Eyes.

Тцтц, как тъй не знаеш БТР, даже ги бяхме обсъждали тук. Елмаз и сълзи е тяхна балада. Рок-балада  Laughing.

# 731

Фио, с виноооо...според зависи - и россо и бианко  Laughing  Heart Eyes Виж, специално Бетовен направо си изисква тъмно червено, че и тежичко да е, та да му подхожда на музикалната мисъл, която е една такава профонда  Wink

Тц , Naughty според моята "мисъл" ,класическата музика си я представям с коняк ,уиски... Thinking Wink

Но ти си по-специалист.....ще разсъждавам в/у твоето предложение.. Peace Joy

# 732
Бетовен върви с шампанско Wink Laughing Laughing:

Лунната соната!!! (продължава тук)

# 733
Тралала,порази ме с твоята ричерка !!! Peace Joy

# 734
  • Италия
Е, то и шампанското е вино обаче тъц...точно на Лунната соната  Thinking
Шампанското направо си лепне с Бриндизи-то на Верди от операта "Травиата", че и направо на цялата опера  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт