Нови придобивки в гардероба - 33

• 104 687
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Аз идвам с надеждата, че сте срещали някъде в магазините в София подобни неща:

- този бански - страхотен е, много искам такъв, но да не струва 150 евро  Confused:
Скрит текст:

- страшно много искам и такава рокличка, с дължина около коляното, с къс или 3/4 ръкав и бяла, кръгла якичка, но не смея да си поръчам корейски от ибей, защото се опасявам, че материята ще е гадна ( а аз искам стегната и качествена) :
Скрит текст:

# 61
# 62
Чанта само че моята е в издължен вариант и съответно е по-голяма. Heart Eyes

# 63
# 64
  • Sofia
А някой да е виждал елегантна, средно-голяма, шоколадово-кафява чанта от ест.кожа?

# 65
# 66
# 67
ebay (реплика на Zara)

# 68
Е,....не...тези очила на Прада са уникални!Бихте ли споделили откъде са?

# 69
  • Sofia

Момичета, очилата са наистина страхотни.  Hug Отдавна обмислям дали да си ги взема. Откъде са и за колко пари?  Flutter А някой знае ли в коя оптика в София могат да се пробват, защото не съм сигурна, че ще ми седят добре.  Sunglasses

# 70
Може ли да ми кажеш откъде е часовника, защото отдавна искам такъв на Michael Kors, но по магазините няма много избор? Благодаря предварително

# 71
Момичета очилата на Прада принципно са около 500лв в оптиките . bowuu
Моите точно са менте   Mr. Green и са от интеренет магазин за 55лв.Който се интересува ще му напиша на лични . Peace

# 72
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Записвам се с
рокля
туника
колие, детайл

# 73
Момичета очилата на Прада принципно са около 500лв в оптиките . bowuu
Моите точно са менте   Mr. Green и са от интеренет магазин за 55лв.Който се интересува ще му напиша на лични . Peace
Плачи, язък, че в бг-мамма няма опцоя за like,  щях да я натисна няколко пъти за мнението ти!  Hug
И само да кажа на момичетата, че в  ибей също е пълно с реплики.

# 74
Чанта само че моята е в издължен вариант и съответно е по-голяма. Heart Eyes

Същата, само, че в черно Simple Smile и за по-сръчните мацки да кажа, че може да се добави едно кристалче ( менте) става като оригиналната! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт