Нови придобивки в гардероба - 33

• 104 697
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Моите са от ioffer Flutter Там са между 2 и 200$.
Може ли да ми кажеш откъде е часовника, защото отдавна искам такъв на Michael Kors, но по магазините няма много избор? Благодаря предварително
Часовника е от тук :
Скрит текст:
[/color]

# 76

Здравейте момичета.Ето ви очила прада за 16лв,и в ebay ги има същите Simple Smile http://www.facebook.com/photo.php?fbid=505354479500285&set=p … =3&permPage=1

# 77
Момичета очилата на Прада принципно са около 500лв в оптиките . bowuu
Моите точно са менте   Mr. Green и са от интеренет магазин за 55лв.Който се интересува ще му напиша на лични . Peace
Плачи, язък, че в бг-мамма няма опцоя за like,  щях да я натисна няколко пъти за мнението ти!  Hug
И само да кажа на момичетата, че в  ибей също е пълно с реплики.
Laughing Зависи кой какво търси. Реплики за всичко останало - да, но не и за очите ми - с диоптрични лещи съм, а и самите очи са ми слаби, дразни ме светлината, така че не мога да си позволя несертифицирани производства..  Качеството в случая ми е твърде важно. А няма как нещо, което струва 16 лв, или 50 лв, да е със същото качество, като нещо, което струва 400-500 лв. Като приспаднем процентно името, разбира се...Peace

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 20:23 от Гретел

# 78
  • София
Защита на стъклата е факт, но в случая цената се определя от бранда  Peace.

# 79
  • София
Момичета, къде в София има аутлет на Polaroid?

# 80
Защита на стъклата е факт, но в случая цената се определя от бранда  Peace.

Именно! Понеже също нося диоптрични очила, съм разговаряла с офталмолог - разликата между обикновени, но добри стъкла, със съответните защити и тези на Прада е точно - 0. В случая плащаш за бранда. (под добри не визирам очила за 15 лева, а примерно на 60-70 , със сертификати и т.н.)

# 81
  • Бургас

На Раковска. Тръгваш от Попа по Раковска, минаваш 100-200 метра и магазина е там. Всъщност аутлета и магазина на Полароид са на 10 метра един от друг.

# 82
  • София

На Раковска. Тръгваш от Попа по Раковска, минаваш 100-200 метра и магазина е там. Всъщност аутлета и магазина на Полароид са на 10 метра един от друг.

По скоро по Патриарха се върви,като се тръгне от Попа  Flutter

# 83
  • Бургас

По скоро по Патриарха се върви,като се тръгне от Попа  Flutter

Да, точно така. Сори за грешката.

# 84
  • София
А докато темата е на вълна реплики,може ли да помоля за идеи къде да търся реплика на този модел http://www.valleyoptics.co.uk/d-g-sunglasses-d-g-dd3080.html  newsm78

# 85
Защита на стъклата е факт, но в случая цената се определя от бранда  Peace.

Именно! Понеже също нося диоптрични очила, съм разговаряла с офталмолог - разликата между обикновени, но добри стъкла, със съответните защити и тези на Прада е точно - 0. В случая плащаш за бранда. (под добри не визирам очила за 15 лева, а примерно на 60-70 , със сертификати и т.н.)

Е не се бяхте уточнили,че не желаете реплика.Просто исках да помогна да не се набутвате за очила от 50лв като може да да ги закупите в пъти по-евтино,нищо,че на тях не пише прада,а в ebay ги има същите с надписа.И да тези очила ги видях в фб за 55лв и ме съмнява да са по-различни от тези за 16лв

# 86
  • Sofia
Момичета, благодаря на всички, които отговориха по темата с очилата Prada. Simple Smile Не изпадайте в излишни спорове и полемика за безсмислени неща. Всеки има своите собствени представи за това дали предпочита да си купува оригинали или реплики. Аз лично съм от първия тип, т.е. за мен се обезсмисля актът на закупуването на дадена стока, ако ще е просто менте на автентичната такава; когато не мога да си позволя даден марков артикул, просто не си го купувам.  Rolling Eyes Няма лошо обаче и в това да закупиш реплика, ако прекалено силно желаеш дадена стока. Все си мисля обаче, че определено има разлика между оригинала и копието и тя не е единствено в цената...  Whistling А за очилата Prada, искам само да попитам отново дали някой знае оптика в Сф, в която мога да ги пробвам, да видя как ще ми седят? Мерси! Peace!   bouquet

# 87

Моделът е от преди 2 години затова го няма в онлайн магазина им.

# 88
Последната ми придобивка Wink
http://prikachi.com/images/710/6081710Q.jpg

# 89
Записвам се да следя. Давате линкове към интересни онлайн магазини, които съм изпуснала откакто не живея в БГ  Peace

Общи условия

Активация на акаунт