Математически турнири - 21

• 77 671
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Ще може ли някой да пусне линк с финалното класиране на Европейско кенгуро, което се проведе на 23 март (събота)? Моят син се яви в училището, което учи, което няма добри практики да изнася резултати.

Благодаря предварително!  Peace
"Финално класиране" ще чакаме тук, доколкото си спомням, миналата година излезе през май  Sunglasses

# 466
Моля за малко помощ относно предстоящото състезание по математика ТАРАЛЕЖ на 17.04.13. Има ли някой представа какъв тип задачи ще бъдат предложени на децата?

# 467
Моля за малко помощ относно предстоящото състезание по математика ТАРАЛЕЖ на 17.04.13. Има ли някой представа какъв тип задачи ще бъдат предложени на децата?

едва ли някой знае, както и никой нямаше представа какво ще представляват задачите по Български и Човек и природа. Да чете внимателно условията, защото ще има уловки - поне такива са били задачите по другите предмети.

# 468
  • Варна
извинявам се - не откривам инфо за турнира в Шумен - заявка - покана, или поне тези, които открих на сайта не ми се отварят
някой може ли да ми помогне с информация - благодаря предварително

# 469
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
извинявам се - не откривам инфо за турнира в Шумен - заявка - покана, или поне тези, които открих на сайта не ми се отварят
някой може ли да ми помогне с информация - благодаря предварително

На сайта на СМБ- Шумен за състезания информация, има покана, заявки за участие и т.н.http://87.126.223.84/smb1/AKP/2013/AKP-pokana.pdf

# 470
Е тя май точно за тях пише, че не й се отварят.
Палечко, пратих ти малко информация на ЛС.

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 11:04 от Анонимен

# 471
За математиците от Бургас , записването за Австралийското кенгуру е от 9 до 15 април в ПМГ. 
http://pmgbs.com/amc13/
Искам да попитам къде могат да се намерят задачи за това състезание за 3-4 клас?

# 472
Информация и заявки за 18 математически турнир Академик Кирим Попов може да се намери на сайта на СМБ-Шумен.

# 473
За математиците от Бургас , записването за Австралийското кенгуру е от 9 до 15 април в ПМГ. 
http://pmgbs.com/amc13/
Искам да попитам къде могат да се намерят задачи за това състезание за 3-4 клас?

http://math-bg.com/?page_id=5558

# 474
Извинявам се, ако е коментирано, но има ли вече резултати от Пазарджик за Европейското кенгуру?
Синът ми днес ,като се прибра от училище, ми заяви , че бил на първо място, за 7-ми клас става въпрос, с едва 85 точки, но никъде не откривам официална информация?

# 475
  • Варна, България
Здравейте!
Тъй като предстои Великденското МС, предполагам, че и други родители ще се интересуват- децата работят на допълнителни листове и само маркират верния отговор на дадените бланки, тъй като има много малко място? Да не обсъждаме това, че някои от задачите са толкова сбити за пестене на място....

Питам не за друго, а защото в състезанието в училището на сина ми  (инициатива на самото училище) за верен се счита отговор (на текстова задача), за който е написано как се стига до него. А не да се играе на тото.

И още нещо - виждам, че в последните 2 години за 1 клас липсва вариант на отговор "друг отговор"  newsm78
Благодаря

# 476
  • най-шареното място
На всеки лист има горе регламент.
Пише само буквата, а ако тя е Г, след нея се записва и отговорът /също от регламента/.
За първи клас нищо не мога да кажа и ще го запазят. Може би Славейков ще ти отоговорят.

# 477
  • София
А за София къде и как можем да се запишем за Австралийско кенгуру /3 клас/
Дали е започнало вече записването, че като гледам в Бургас почти приключва  newsm78

# 478
  • София
Аз пък се интересувам за записването за Австралийското кенгуру във Варна.

# 479
  • Варна
Здравейте, някой може ли да ми прати на ЛС задачите от Европейско Кенгуру 2013 за първи клас. Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт