Математически турнири - 21

• 77 116
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Има ли някъде публикувани или пък някой има ли в личния си архив задачи от "Ак.Кирил Попов" за години,различни от 2011 и 2012?И ако-да,може ли да ми изпратите?Конкретно се интересувам от задачите за 3 клас.

2001 /отборно/; 2002; 2009 /също 2011 и 2012/ - сайта на ПМГ - Шумен:
http://www.pmg.icon.bg/index.php?page=turnir&action=akpproblems

2007 - сайта на СМБ:
http://www.math.bas.bg/talents/bg/math/pres_turnir_Kiril_Popov_bul.pdf

брошура-информация /и евентуално новите задачи  Laughing/ - сайта на СМБ - Шумен:
http://smbshumen.alle.bg/състезания/национален-математически-турнир-академик-кирил-попов/

Давам заявка за участие /*Ирина* - на един "мъж"  Grinning/... ама за следващата година, че тази май няма да можем да се организираме ...

# 406
Резултати "Европейско кенгуру" 2013 - Бургас http://smbburgas.com/

# 407
Момичета а за Варна знае ли се кога ще излязат резултатите?

# 408
  • Варна

Казаха на 9ти. Simple SmileНо може да ни изненадат утре,знае ли се?! Rolling Eyes

# 409
  • Sofiа
Дами, не ми се отваря линка с резултатите от Кенгуруто от СМГ.
Моля, някой да даде актуален линк ако има такъв или да ми ги пусне на ЛС.
Интересуват ме конкретно резултатите за 2ри клас.
Благодаря  bouquet

# 410
  • Варна, България

Казаха на 9ти. Simple SmileНо може да ни изненадат утре,знае ли се?! Rolling Eyes
В сайта на СМБ - Варна пише че до 8 април ще обявят резултатите В някои градове ги обявиха още същия ден, а Варна   излагация   ooooh!

# 411
  • ride my bike...
Има време до 08.04  Simple Smile

# 412
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Всички чакаме Варна и Пловдив, за да се види крайното класиране. newsm17

# 413
В Пловдив казаха след 14 април  Mr. Green

# 414
Благодаря  bouquet

Мога ли и аз да помоля за резултати. Знам, че са залепени на хартия, но нямам физическа възможност да стигна до там, вкл. и утре и, ако някой ги е снимал, ще бъда много благодарен да ги сподели! Интересуват ме за 7-ми клас. Simple Smile

# 415
  • София
Благодаря  bouquet

Мога ли и аз да помоля за резултати. Знам, че са залепени на хартия, но нямам физическа възможност да стигна до там, вкл. и утре и, ако някой ги е снимал, ще бъда много благодарен да ги сподели! Интересуват ме за 7-ми клас. Simple Smile

цък

# 416
Elfi,   bouquet  bouquet  bouquet

# 417
  • Несебър,България
Здравейте мами на математици,след 4-ти клас ще има ли прием в МГ?Попаднах на една публикация,Приемът след IV клас все още е неясен от Директорът на ПМГ-Бургас от 05.12.2012г.
А на сайта на училището нищо не намирам като информация за прием 2013/2014.Благодаря ви !

# 418
Инфото е старо. Тогава имаше правителство и закон на път. Но...Законът не се прие.  Mr. Green
Така че остава в сила старият режим, т.е. заповед на РИО, доколкото съм запознат, и по досегашната схема - от няколко състезания и най-вече - откриване на млади таланти. Но в МГ-то ще ви дадат повече инфо. В Бургас имаше и драма със сградата, ако не се лъжа, и може да стане някакъв сакатлък на местно ниво.

# 419
  • Несебър,България
Инфото е старо. Тогава имаше правителство и закон на път. Но...Законът не се прие.  Mr. Green
Така че остава в сила старият режим, т.е. заповед на РИО, доколкото съм запознат, и по досегашната схема - от няколко състезания и най-вече - откриване на млади таланти. Но в МГ-то ще ви дадат повече инфо. В Бургас имаше и драма със сградата, ако не се лъжа, и може да стане някакъв сакатлък на местно ниво.
Благодаря ти,проверка ще направя,макар че не сме сигурни още,дали ще кандидатстваме!

Общи условия

Активация на акаунт