Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 5

• 34 876
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Много се радвам, че са ви уважили молбите  bouquet
Искам да попитам за изследванията, които са нужни за ДГ. За колко дни излиза резултат от чревни бактерии и паразити? Embarassed
За кръв и урина знам, че за ден са готови

Да не те излъжа само,но за чревни бактерии срока беше около 3 дена.
Най-добре звънни и питай.На нас в Андерсена не ни ги искат понеже я прехвърлям от яслата.

pashic , Катёнок
Радвам се,че са ви уважили желанията.
Моята дъщеря ще е 1-ва Б група в Андерсен.

# 736
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
A  кога ще свьршат с ремонтите .Като гледам няма да има откриване на 15 септември?

И аз така гледам и вече започват много да ме дразнят и ще има скандал  #Cussing out   #2gunfire   
Като не могат да се справят с организацията и планирането на ремонтни дейности, да не се захващат!
Днес за първи път от месец и половина заведохме малкия на ясла - пак за по 3 деца в шкафче и пак няма достатъчно легла за всички, защото са от 3 павилиона, т.е. са между 3 и 6 групи в 1. Това нормално ли е?!
На обяд ще си го взема, но аз съм в болничен, за да лежа, вчера ме изписаха от болницата, не съм в състояние да тичам по паркове и градинки, а малкия не е от децата, които могат да стоят затворени вкъщи  ooooh!

Чудя се дали да не пиша едно писмо до общината, но пък после да не си го изкарат на детето, като ходи на градина....

# 737
За паразити излизат на следващия ден,вчера попитах ,дадоха ми шишенце и стъкълце.
Мерси много, че смятам точно преди празниците да ги направя.
А как точно се правят ще питам на място Embarassed
TDI, за кое да си го изкарват на детето ти? И как точно ще стане?

# 738
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
TDI, за кое да си го изкарват на детето ти? И как точно ще стане?

Като разберат, че майка му пише писма до общината и да го нарочат, че това е детето на "онази майка дето се оплаква", примерно  Rolling Eyes

Това, обаче наистина е безобразие - смяна на дограма на 3 прозореца, понеже сменят само на санитарните помещения, на другите са сменени, + външна изолация = месец и половина ремонт  #Crazy

# 739
Много се радвам, че са ви уважили молбите  bouquet
Искам да попитам за изследванията, които са нужни за ДГ. За колко дни излиза резултат от чревни бактерии и паразити? Embarassed
За кръв и урина знам, че за ден са готови

Да не те излъжа само,но за чревни бактерии срока беше около 3 дена.
Най-добре звънни и питай.На нас в Андерсена не ни ги искат понеже я прехвърлям от яслата.

pashic , Катёнок
И нашите с Кетнок са там .Само ме подразни факта ,че от едно и също име по 3-4 деца  в една група .И това е по всички групи,не се ли съобразяват да ги поразпръснат .Ние нямам 3г,а като гледам вие сте доста по-големи  Wink
Ако децата тръгват в понеделник,това означава че в петък трябва да се вземат бележките от личния лекар и да се занесат в кабинета на сестрите .Иначе в понеделник ще бъде пълна лудница първо да се ходи в кабинета и после в групата !

# 740
На нас всички бележки ни ги искат един ден преди детето да постъпи

# 741
  • Пловдив
Всички бележки + амбулаторния картон на детето се носят в деня преди постъпване.

# 742

pashic , Катёнок
[/quote]И нашите с Кетнок са там .Само ме подразни факта ,че от едно и също име по 3-4 деца  в една група .И това е по всички групи,не се ли съобразяват да ги поразпръснат .Ние нямам 3г,а като гледам вие сте доста по-големи  Wink

Да по-голяма е,обаче изобщо не и личи.В смисъл дребна е в сравнение с други деца на нейната възраст.
Нещо не схванах имената се повтарят ли,аз защото  не съм заглаждала изобщо толкова се радвах,че не е във филиала.
Сега се оказа,че понеже сме 2010г. ни трябват изследвания за кръв.
На мен сестрата ми каза да занеса документите по-рано защото в понеделник ще е лудница пред кабинета.
П.С на мама Mravchica момченцето също е в нашата групичка.

# 743
Оказва се че децата на ledenomomiche,pashic , Катёнок и моя син ще са в една група Simple Smile.
По напред видях че сте пожелали да сте в тази група (госпожи). Това значи ли че имате хубави отзиви... Ако искате ledenomomiche преложи да направим ФБ група да сме винаги в час.

# 744
  • Бургас
Говорих днес със сестрата в Андерсен, каза, че ако тръгваме в понеделник, може да донесем всички необходими документи още в петък, щото щяло да е лудница на 2-ри. Даде ми един формуляр, който се попълвал от родители и ЛЛ.
За група съм "за" само ако е тайна  Sunglasses

# 745
  • Бургас
И моя малчуган от понеделник започва. В петък в яслата щели да им правят изпращане. Laughing
Изследвания няма да правим, само прехвърляме документите. Има вероятност до 9 септември да е в сборна група, ако не приключат обновяването на тяхната. Надявам се бързо и лесно да приеме промяната, че той е доста труден в това отношение.

# 746
Аз още не знам в коя група ще е детето ми,но и учителките не познавам,така че е без значение,засега.
А аз да попитам кога ще са почивните дни около 6.09-защото ако пусна детето на 9.09( при нас тогава е най първия възможен ден за прием),и ми казаха че изследванията когато се направят важат 5дни,то кога да ги направя?

# 747
Моя малчо тръгва в понеделник , казаха че само картона от яслата с всички изследвания с които са ни приели в яслата ,за да не ни връщат за нови не е нужна бележка от личния лекар , така че от днес почваме вечерни разходки до градината да свикнем Simple Smile

# 748
За група съм ЗА ,но също не публична!

# 749
Аз още не знам в коя група ще е детето ми,но и учителките не познавам,така че е без значение,засега.
А аз да попитам кога ще са почивните дни около 6.09-защото ако пусна детето на 9.09( при нас тогава е най първия възможен ден за прием),и ми казаха че изследванията когато се направят важат 5дни,то кога да ги направя?
Едните изследвания важат 15 дни, а другите /кръв и урина/ важат 7 дни. Трябва и бележка от ЛЛ, че детето не е било контактно със заразно болен, а тази бележка важи 3 дни

Общи условия

Активация на акаунт