Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 5

• 34 876
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
В ясла №3 никога не извеждат децата навън /дори да е 40 градуса/. Но пък виждам, че ще приемат 120 деца т.е. шансът е по-голям

# 31
Благодаря за отговора  Hug

# 32
Ние в момента сме в ясла номер3
чудесна ясла е. много съм доволна

п.с за кандидатстването трябва ли предварителна регистрация? или просто цъкаш и попълваш?

# 33
  • Бургас
Момичета, какво се попълва на "служебен номер"?

Някой питаше за "Брезичка или Моряче".
Моето дете е в "Брезичка", яслена група. Живот и здраве, ще бъде и в градинските групи. Аз също съм била там от ясла до последна градинска група.  Laughing Много съм доволна, общо взето нямам забележки.  Peace
"Моряче" също е ОК, една от най-желаните яслени групи.

# 34
Момичета, какво се попълва на "служебен номер"?

Някой питаше за "Брезичка или Моряче".
Моето дете е в "Брезичка", яслена група. Живот и здраве, ще бъде и в градинските групи. Аз също съм била там от ясла до последна градинска група.  Laughing Много съм доволна, общо взето нямам забележки.  Peace
"Моряче" също е ОК, една от най-желаните яслени групи.
Благодаря за отговора, значи където я приемат  Praynig

# 35
И моето дете е в ясла 3. Истина е че не изкарват никога децата. Но това е единствения недостатък. Аз съм изключително доволна от работата на персонала там.

# 36
  • Burgas
Ние бяхме в Моряче, доволна бях, гледаха ги много добре.....

# 37
това е единствения недостък
Лятото ходило ли е на ясла? Ако е на втория етаж е направо сауна по обяд там...

# 38
  • Бургас
  bouquet

# 39
Ауууу, затворили системата до 01.04.. Таман щях да потренирам малко Simple Smile Сега ще попълвам насляпо.. Wink

# 40
pepita1973  bouquet
Аз съм от тези които са загубили паролата, видях че има опция за изпращане на нова на ел.пощ.Някой възползвал ли се е от тази стъпка ?

И аз съм от тези Embarassed,незнаех че трябва да се пази newsm78.
Момичета след като днес за пореден път изчетох информацията в Ел.система , установих че парола ще получим след като попълним "регистрация", т.т старите пароли не са ни необходими.
Другото което ми направи впечатление  е
12. Ако съм допуснал/-а грешка при попълването на регистрационния формуляр, мога ли да направя корекции?
    Да, можете да коригирате вече подадено заявление за кандидатстване в профила на детето. Използвайте ЕГН/личен номер и получената парола за вход. Профилът Ви осигурява възможност за последваща промяна на желанията и/или корекция на данните, достъп до резултатите от класирането на съответното дете, както и друга допълнителна информация и улеснения. КОРЕКЦИЯ НА ВЪВЕДЕНИТЕ ДАННИ МОГАТ ДА СЕ ПРАВЯТ ДО 5 МАЙ 2013.

това означава че ще може без да се ходи до детска градина да се правят корекции, дано не се налагат такива...

# 41
Ама вие за паролите от миналата година ли говорите? Е то е ясно че те на важат сега, а ще си чакаме нови с потвърждението.
Моето дете е на първия етаж в яслата Gianna

# 42
Лятото ходило ли е на ясла? Ако е на втория етаж е направо сауна по обяд там...
Това от личен опит ли го казваш? Моето дете е на третия етаж. Дано да не е сауна, че нямам намерение да я спирам за лятото. Така или иначе децата по обяд нямат работа на двора. Пък и имайки предвид неговото състояние ...  ooooh!

# 43
На сестра ми детето беше точно на третия /нали това е последния?/ етаж. Като се напече покривът, става сауна горе

# 44
Имам питанка-помните ли какви данни искаха във формата за регистрация,тъкмо исках да си подготвя всичко на един лист,и те затворили страницата.Егн само на детето ли искаха,без на родителите,адреси,месторабота,нещо друго имаше ли?

И друго,в сайта на общината пише че документи и в градината могат да се подават,кое ще е с предимство,ако си занеса документите  в градината по първо желание още в 8 часа или подадени данни в ел.с-ма?

Общи условия

Активация на акаунт