Красиви хора

• 34 438
  • 844
  •   1
Отговори
# 15
  • Стара Загора
Външната красота се забелязва бързо за вътрешната трябва време!

# 16
  • Kопенхаген
Душевно красивите ми стават автоматично много симпатични, без значение как изглеждат
Мислех, че рядкост са хората, които съчетават душевна и физическа красота, а тук всички се обявили за такива Mr. Green

Така е, то и за това наскачаха тук, сакън да не останат незабелязани  Laughing

tanq, е права. Често под лъскавата обвивка се крие некачествен продукт.

# 17
Особено що се отнася до тънките устни и острата брадичка. Ако се намеси и дребен ръст, положението става интересно.
А аз освен тънки устни не хресвам хора с два пръста чело
Темата май трябваше да е Хубавите хора newsm78

# 18
  • Kопенхаген
Особено що се отнася до тънките устни и острата брадичка. Ако се намеси и дребен ръст, положението става интересно.
А аз освен тънки устни не хресвам хора с два пръста чело
Темата май трябваше да е Хубавите хора newsm78

Мммм... значи съм от красивите хора: Плътни устни, високо чело, душевно разкошна....  Grinning

# 19

Мммм... значи съм от красивите хора: Плътни устни, високо чело, душевно разкошна....  Grinning

Звучи чудесно  Flutter

# 20
Глупава тема, сега ще наизскочат като всеки път тънките дърти крокодили и глиганите в анцузи за да се изтъкнат всякак(физически, ментално, умствено и т.н.т).. Laughing

# 21
  • В Космоса
Joy Ох, най-накрая анцузлийките могат да дишат спокойно! Имат си достоен противник. hahaha
Глигани vs Крокодили, старт! Crazy

# 22
  • На земята, която е всъщност звезда.

Глигани vs Крокодили, старт! Crazy

Ще бъде красиво! Вътрешно красиво! Simple Smile

# 23
сега е моментът да си извадите рентгеновите снимки, от скенер, от ултразвук или ямр Mr. Green

премерих си челото , слава богу - мога да кандидатствам за отбора на интернал красивите Mr. Green. не съм и блондинка Simple Smile

# 24
  • Варна
Какво им е на блондинките?  Sunglasses

# 25
да живеят блондинките!
не съм от доста години,понеже не ми позволяват малкото косъмчета,които ми останаха.
но пък съм много красива духовно,и сигурно вътрешно!!!.
днес ми го казаха 3 различни души.един мъж,една жена ,и дъщерята на съпругът ми./голямата/
защото направих нещо много добро,което едва ли някой би направил,в предвид обстоятелствата .
не очаквах да ми кажат дори благодаря.
когато се случи-се зарадвах много,изчервих и се скрих от всички.
не ме разбраха.после им правих смешки,но всички бяха около мен и ме гледаха с очуда.
а само аз българка.всички гърци и един кипърец.
та това прясно.да добър човек съм.и красив.
и жена съм.женствена.

# 26
  • Kопенхаген
Абе защо като чуя ,,блондинка,, ми навява едни такива не особено красиви асоциации в интелектуален аспект?  Grinning

# 27
Нищо им няма на блондинките. Една от най-красивите жени в света е руса, с твърде висок коефициент на интелигентност. Занимава се с благотворителност. Дребни душици веднага биха могли да я заклеймят като "тънък" крокодил. Laughing

# 28
разбира се,че нищо им няма на блондинките.много са си сладки дори.
на мен пък не ми харесва жена над 40 с дебели ,провокатиращи устни,с къса пола,и пълна,и дребна и гледащо жадно всичко около нея.и ако е показала пък и гърди,гледката е-не пий кафе с мен.бляк.
грозна гледка.имам пред себе си доста такива.
гърция.разбирате.дори и те,самите гърци не гледат.
говоря за тук.другъде съм била само на почивки.нямам идея дали се радват на това.
но блондинките се тачат навсякъде!

# 29
сега е моментът да си извадите рентгеновите снимки, от скенер, от ултразвук или ямр Mr. Green

За да докажат вътрешната си красота ли? Joy Така, така, вече само на снимки вярваме Grinning

Общи условия

Активация на акаунт