Красиви хора

• 34 725
  • 844
  •   1
Отговори
# 150
Акаша, тенденциозно ли бургазлийки си показала?
Майтап си правя, не се връзвай Wink

# 151
"БГ майки" някакъв специален статут ли е? Нещо като свещените крави в Индия? Кои са тия "БГ майки"?

# 152
  • В Космоса
Не, съвсем случайно. Grinning

Искам да разбера какво точно ще рече глигани, затова ги пуснах. Да кажат специалистките такива ли са. Килограми ли, облекло ли, какво?

# 153
  Ти пък какво питаш. Това са пълните жени със спортно удобно облекло, които са си излезли най-спокойно с децата си на улицата и в градинката.

Смятам се за специалистка, тъй като принадлежа към елфическия род.

# 154
За мене глиганите са хейтъри,завистници,злобари и прочие.По мое наблюдение както вече бях казала,съвпадение или не, те изглеждат зле.Да, не са всички ама 70% от тях със сигурност.Въобще не става въпрос за майки,баби,бащи,чиновнички или фолк диви.

# 155
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А, не, не, хич не е така- аз съм горда хейтърка, пък чак глиган не докарвам. И анцуг нямам, защото ен спортувам Mr. Green

# 156
  • Kопенхаген
"БГ майки" някакъв специален статут ли е? Нещо като свещените крави в Индия? Кои са тия "БГ майки"?

Що ти от Марс ли падаш? Не живееш ли в България, не си ли майка? Къде си родила да не би в гората?

Акаша, надявам се някоя от пишещите във форума да не разпознае на снимките  Grinning

# 157
Моля, моля без намеци. Познах площада пред Общината. Иначе нито една жена от снимките не познавам

# 158
  • В Космоса

Акаша, надявам се някоя от пишещите във форума да не разпознае на снимките  Grinning

Що? Снимките са достъпни в интернет, така че не би трябвало да има проблем.
Но, виж, аз имам проблем с теб вече. Надявам се да не те разпозная някъде на живо! Twisted Evil Twisted Evil

Майтапя се! Sunglasses То от слабоумие даже и да се разсърдя не мога вече.  Confused

# 159
  • Kопенхаген
Gianna , аа... нямах предвид теб, говорех по принцип.

А щом стана ясно че майките са от Бургас, нищо чудно от бургазлийската тема да се прехвърлят тук

# 160
  • София - Рим и обратно

Глиганите от женски пол според мен имат друг ареал на обитаване - и той е прашни канцеларийки зад бюра в държавни учреждения от всякакъв тип.

Що, глигани зад бюра в лъскавки офиси на частни фирми не си ли виждала?

# 161
  • Kопенхаген

Но, виж, аз имам проблем с теб вече. Надявам се да не те разпозная някъде на живо! Twisted Evil Twisted Evil

Майтапя се! Sunglasses То от слабоумие даже и да се разсърдя не мога вече.  Confused

Така е, достъпни са, но да се определят и квалифицират е отделен въпрос.

Да те поканя на гости тогава, за да се убедиш, че не съм такъв проблем за какъвто ме мислиш.

Майтапя се, ама хич не ми се вързвай  Laughing

# 162
Exx, опасни сте  Laughing. Въртите сучете, аз Клаудия ви показвам, ви все моите приятелки ГА намесвате.
За който попита по-напред, моя рожба е израза.  Peace

# 163
  • В Космоса

Майтапя се! Sunglasses То от слабоумие даже и да се разсърдя не мога вече.  Confused

Така е, достъпни са, но да се определят и квалифицират е отделен въпрос.

Ако ми посочиш аз къде ги определих, ще се съглася с обидата. Това, че твоят мозък пречупва по този начин нещата, че аз съм твърдяла нещо си с двусмислени въпроси е показателно за теб.  Grinning

Е, Шантал, кажи сега за снимките, щом ти го роди определението.

# 164
  • Канада
Шантал, ти си пример само за физическа красота.

Много други неща ти лиспват за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт