Красиви хора

• 34 686
  • 844
  •   1
Отговори
# 465
  • в сърцето на един мъж...
Е Шанталче, дай ся пълните да мрем Rolling Eyes Ми може да има причина за това. Пък в 99% от случаите слабите са такива поради определена причина - колко са анорексички и имат проблеми...

# 466
Имам приятелка, която намирам за изключително красива. По- принцип е малко пухкава. Имаше период, в който беше изваяла супер тяло. Сега е качила доста кг, но пак си е красива. Перфектна кожа, перфектен нос, перфектни усни... Ми и с бузки е красива!

# 467
Айде пак , дебели и слаби с равенство на грозни и красиви.
А, Адел, тя е дебела, пък не ми се вижда грозна, да ви кажа...

т.е. и нейният "дефект" е превърнат в ефект...така че не винаги кг./стига да не си като разплута свиня майка/ са критерий за красота.

А е била и слаба  ето я тук:

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 13:56 от Fortune

# 468
  • В Космоса
Днес ми е много замъглено в главата, нещо не мога да мисля ясно, ще ме извиниш Шанталоф, но не можах да разбера какво точно имаш предвид. Известни жени с дефекти - грозни, грозновати, но слаби. А има и дебели известни жени (първо за Адел се сещам, примерно). За тях какво следва, че са хубави или грозни и дефекта им е дебелината или какво? Наистина  не ти схванах мисълта.

# 469
Никой не може да отрече, че в днешния свят на пиедестал се поставят младостта и красотата. И в днешния свят и двете се асоциират с добре поддържано и по-скоро крехко тяло.

По принцип тъй, ама между мис Кардашиян и Кейт Мос има поне 20 кила и три номера разлика в дрехите. Пък и двете се признават за красиви.

И изобщо всичките тези примери дотук идат да покажат, че красотата е нещо много повече от пропорции и физически дадености, пък какво остава да им отредим цели 80%.

# 470
Всички тези които сте изброили са усели да превърнат малките си дефескти в ефект.
Барбара Стрейзън, С.Д. Паркър, Деси Т. Камила и пр. определено не са красавици.
Забелязвате ли нещо обаче. От всички тези известни жени с дефекти, които някои определят за грозновати и т.н, няма нито една дебела. Нито една.  Wink
Може да са грозновати, но не са дебели.

Барбара Стрейзънд не е чак стройняга или пък Камила?

Камила има такъв огромен задник, че ...не ми се води да е стройна.

А и като им гледам носовете , дефекта нито ми изглежда ефект , нито ми изглежда малък като дефект.

Добре, да кажем, че си коригират носовете и си ги направят като носа на Майкъл Джексън, ще заприличат ли на Никол Кидман?
Като категория.
Не, нали?Simple Smile))))

# 471
Е, не са дебели, може да не са с перфектни тела но не са дебели като Адел. И да , тя освен че е дебела  не е и хубава.
Не отричам гласови данни и харизма. Но е дебела. Ако беше слаба, щеше де е по-добре.

# 472
  • bad@ss
Много е хубава Адел  Simple Smile

# 473
Слаба=красива?
Само аз ли, мамка му, познавам скумрии по 45 кг.?

Ара_бела, то и Монро си е ритала дупето с пети.  Wink

# 474
За тебе може би. Ако съм мъж, няма да я погледна два пъти.
Ти пък Касита, веднага крайности изпадаш, нарочно предполагам  Wink.
Аз съм последния човек, който би харесал скумрии. Даже ти си ми слаба.
Но Адел и по-тежката категория от нейната са вече  Stop

# 475
   Мъжете не харесват само слаби. Иначе всичките пълни жени щяха неженени да седят, пък то не се забелязва такава зависимост.

Хубава е Адел, нищо че е пълна. Всъщност маскималната слаботелесност отскоро е изискване за хубост - има няма петдесетина години, преди това красавиците са по-загладенки.

# 476
   Мъжете не харесват само слаби. Иначе всичките пълни жени щяха неженени да седят, пък то не се забелязва такава зависимост.

Мъжете харесват нормални, добре сложени жени.

# 477
Е, сори. Не са моята чаша чай. Sunglasses

# 478
Само аз ли, мамка му, познавам скумрии по 45 кг.?
И аз, и аз Laughing И ако стават 45кг, нека е преди 40год, че след това висват и стават...шар пей

# 479
  То не е важно ти да ги харесваш, Шанталет , а мъжете. Явно някой ги е взел, че даже и Фидосова, че даже и два пъти.

Общи условия

Активация на акаунт