Красиви хора

• 34 558
  • 844
  •   1
Отговори
# 675
Ето още една грозница на черта  Mr. Green

Скрит текст:
И още една подобна....

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 19:38 от ChicMad

# 676
 Много напълня Айшвария, но пак си е красива. Просто е красива пълна жена.

Това не е дебела или пълна жена,а закръглена  Heart Eyes
Дай Боже всекиму такива форми ,пък нека му казват ,че е пълен Simple Smile

# 677
 Много напълня Айшвария, но пак си е красива. Просто е красива пълна жена.

Това не е дебела или пълна жена,а закръглена  Heart Eyes
Дай Боже всекиму такива форми ,пък нека му казват ,че е пълен Simple Smile
Абсолютно съм съгласна PeaceАко изглеждам така с гордост бих си носила закръглените форми.

# 678
И, ако се обличате традиционно така. Но понеже у нас не ходим боли и със сарита, то едва ли ще се харесате чак толкова в традиционните за западните общества дрехи с това тегло.
С което не казвам, че дамата не ми харесва всякак. Ако ще и мустак да си пусне. Но и не твърдя, че определено слаба е в пъти по-хубава!

# 679
Не, не, аз не искам такива форми, благодаря  Stop

# 680
  • В Космоса
На мен тази индийка не ми харесва, но ако трябва да сравня лицето ѝ когато е слаба и когато е пълна, повече ми харесва във втория вариант. Confused

# 681
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не ви ли хваща малко срам от двойните стандарти, които прилагате? Ако бяхте видели снимка на съфорумка с тези килограми, определенията щяха да варират от "слон" до "глиган", през "носорог" и всякакви екзотични зверове, но щом е Ашвария, то тя е "пълна" и "закръглена". Хайде да си говорим реално- баш дебела си е на тези снимки, при това много дебела. Надявам се да не ме стигне пожеланието "Дай Боже всекиму такива форми".

# 682
Не чете форума, само това я спасява. Иначе с тези форми щеше да намъкне анцуг и да се скрие вдън градинки софийски.  А тя , моля ви се, се показва на световна сцена.

# 683
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сигурно. Ако се изживяваше единствено като проекция на килограмите си.

# 684
Аз много харесвам Айшвария като слаба и млада - намирам я за прекрасно ефирно създание с невероятен чар, любимка ми беше.
Не я харесвам надебеляла -на дадените снимки изглежда доста сносно, но съм виждала папарашки снимки, на които изглежда просто противно.  
И не мисля, че е нормално една жена да се отпусне до такава степен - освен ако не става въпрос за сериозен здравословен проблем, едно обикновено раждане не бива да води до такива последствия! Дори не става въпрос за почитателите и, професионалните изисквания и т.н. - за самоуважение става въпрос.  

Мерси за такова щастие и безметежност, при които не можеш да си завържеш обувките без чужда помощ, и се задъхваш като изкачиш пет стъпала  Stop

# 685
 Е хубаво де, дебела е, но е една дебела красива жена. Това е по-добре, отколкото ако беше грозна, пък макар и слаба.

Лицето и е красиво, тялото и е съразмерно, макар и едро, въобще, господ и е дал хубост на жената. А на други - не е дал, това е.

# 686
Зависи от снимката, наистина.
Това е друго нещо и май не е много папарашка:
https://cdn.bg-mamma.com/Dlzl/0821db50.jpg

Не е грозна изобщо, просто е дебела.
Има грозни дебели, има грозни слаби, има и хубави от двата модела. Тази за мен е хубава и дебела. Ама не съм Радио Ереван.
Както има хубави- тъпи и злобни и грозни- тъпи и злобни, добри и умни, злобни и умни.
Лично аз съм виждала всякакъв народ и не съм си правила генерални изводи къде и как се среща най- много и кое с кое върви в гарнитура по принцип и без принцип.

# 687
Не знам за вас, но на мен не ми изглежда грозно дебела PeaceДори и пълната жена, когато си личи, че полага грижи за външността си, е приятна гледка.

# 688
Искра Фидосова също е жена със стил, която полага грижи за външността си  Peace

# 689

Ама Фидосова не е и хубава и никога не е била.

Ето например някаква жена, не много дебела, която просто не е хубава. Не е и грозна, но не е и красива.

http://us.123rf.com/400wm/400/400/photomak/photomak1209/photomak … te-background.jpg

Тури до нея дебелата Айшвария и пак никой няма да се обърка коя е красавицата.

Общи условия

Активация на акаунт