Красиви хора

• 34 666
  • 844
  •   1
Отговори
# 480
Шантал, покажи ти какво е за теб красива жена.
Вярно, че възприемането на красотата е субективно, ако няма излъчване дреме/то не, че моето  мнение е важно де - нали не съм мъж Mr. Green/ ми колко е красива.
п.п. Ирис права си , но тоЗ с Фидосова ще да е бил много отчаян или тя е била тогава по-слаба. Laughing

# 481
Слаба=красива?
Само аз ли, мамка му, познавам скумрии по 45 кг.?

Ара_бела, то и Монро си е ритала дупето с пети.  Wink

Eeee, не е късокрака.

# 482
  То не е важно ти да ги харесваш, Шанталет , а мъжете. Явно някой ги е взел, че даже и Фидосова, че даже и два пъти.
Хм, всъщност права си. Понякога неволно давам воля на мъжкото в мен.. Wink
Форти то излъчването на снимка няма как да го видиш. Случвало ми се е да харесам много човек на снимка а после на живо - пълна мумия. И обратното. Харизмата не може да се снима, за съжаление. Peace

# 483
п.п. Ирис права си , но тоЗ с Фидосова ще да е бил много отчаян или тя е била тогава по-слаба. Laughing[/i]

Не знам, ама е футболистче и доста добре изглежда.

# 484
Е, аз хипотетично питам, ясно е , че от снимка трудно се преценява излъчването. Адел не я познавам, но ми се струва красива на мен. Laughing Просто ми стана интерсно ти какво намираш за красиво - първичната красота изразена чрез струящ сексапил, чаровно-закачливата или студено-аристократичната все в този ред на мисли?!

п.п. верно ли бе Ирис? Ужас...ми може да е можеща, надарена с талант- знае ли човек... Whistling

# 485
И какво излезе дебелите жени трябва да ги взимат само дебели мъже? Недопустимо е слаб, симпатичен, добре изглеждащ мъж да харесва пълни жени? Имам познат, който е такъв и забележете! харесва само пълни жени. Слабите не го привличат. Имам приятелка, която е пълна, но не и липсва мъжко внимание, все някой е влюбен в нея и досега винаги са били добре сложени мъже.

Чай има за всички.

# 486
Не, но Фидосова специално не е просто пълна. Инак съм съгласна, че има мъже, които просто си харесват такъв тип жени/аз също имам такива познати с такъв вкус/ и не е разбира се задължително те самите да са  дебели.

п.п. кви глупости бях написала в бързината. Crazy

# 487
Ей, разбихте я Шанталчето. Можело и да не си много красив и много слаб, и пак да си нещо.

# 488
  • София
Хората много обичат да омаловажават онова, което не притежават. Красотата, а и хубостта е качество и като такова то помага повече, отколкото пречи. Доказано е, че красивите хора са по- уверени, дори защото от ранна възраст са чували искрени възторзи по свой адрес.

Години наред работя главно с добре изглеждащи хора, поради естеството на самата работа и мога да кажа, че красотата става проблем само, когато човек няма други качества и го знае. Тогава красотата става затвор, още повече с напредването на възрастта страха от загубата и, от промените става чистия ужас.

Сигурно затова и не много красавици успяват да остареят красиво и достойно. Ето тази ми е любимата, на 81 без фотошоп- велика

# 489
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Барбара Стрейзънд не е чак стройняга или пък Камила?
Стрейзанд докъм 50-тата си годишнина е имала убийствено тяло. Такова, каквото и Жизел няма- изваяно и женствено.

# 490
Велислава Дърева красива ли е или грозна?

# 491
# 492
  • София
Грозна е, разбира се, не виждам нуждата по американски да се правим на толерантни и само да мислим, че има хора, които са грозни. Има грозни хора, това не означава, че са лоши и не омаловажава другите им качества, но съществуват грозни хора.

# 493

Неподдържана  Peace

# 494
Красотата, а и хубостта е качество и като такова то помага повече, отколкото пречи. Доказано е, че красивите хора са по-уверени, дори защото от ранна възраст са чували искрени възторзи по свой адрес.

Съвършено вярно и не знам защо се омаловажава. Дъщеря ми и майка ми имат тази красота, която всички харесват. Виждам каква е разликата, когато едно дете расте постоянно чувайки "Много си хубава", "Ау, че хубаво момиченце", че дори и "На тати хубавото". Животът на такива хора просто е по-приятен и лек. Има и (до някъде) негативна страна, те знаят, че ще получат всичко  по-лесно от колкото другите. Даже явявайки се пред комисия на конкурс, който няма нищо общо с красотата. Стават разглезени разбира се и рано или късно имат проблеми с някои обкръжаващи ги лица от женски пол, но за тях това не е проблем. 

Пак стигнахме до същото място в темата.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт