Красиви хора

• 34 662
  • 844
  •   1
Отговори
# 555
  • Канада
Касита, за теб знам.Красива и умна.

Simple Smile

# 556
Във ВОЙНА И МИР, Княжна Елен е много красива,  княз Иполит учудва всички с необикновената прилика със сестра си. Чертите на лицето му са същите, но той е страшно грозен. Същото лице, но замъглено от идиотизъм.

# 557
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен би ми било интересно участниците в темата да кажат какво смятат за собствения си външен вид - как се преценявате момичета - красиви, привлекателни, чаровни, средна хубост и т.н...
Обективно по черти на лицето мога да мина за красива, но в цялостен аспект съм в най-добрия случай симпатична. Като порасна, може би ще се науча как да издрапам до следващо ниво Laughing

Във ВОЙНА И МИР, Княжна Елен е много красива,  княз Иполит учудва всички с необикновената прилика със сестра си. Чертите на лицето му са същите, но той е страшно грозен. Същото лице, но замъглено от идиотизъм.
Това би ми било интересно да го видя извън света на словото Whistling

# 558
  • В Космоса
На мен би ми било интересно участниците в темата да кажат какво смятат за собствения си външен вид - как се преценявате момичета - красиви, привлекателни, чаровни, средна хубост и т.н...

Въпреки, че съм отраснала с комплименти и до днес също не ми липсват никак, моята самооценка далеч не е толкова висока. Може би малко над средното ниво се усещам по скалата за хубост. Никога съм нямала самочувствие. Увереност едва наскоро започнах да придобивам и да не се подценявам чак толкова много.

# 559
Джой сещам се за следния пример-Елизабет II на младини е била хубава, принц Чарлс прилича на нея , но е ....грозен.

# 560
  • София
Следват няколко десетки поста "Скромността краси човека". После - снимки.

# 561
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой сещам се за следния пример-Елизабет II на младини е била хубава, принц Чарлс прилича на нея , но е ....грозен.
Добър пример Peace. Но приликата не е твърде голяма. Толстой говори за тотално сходство.

# 562
Добър пример Peace. Но приликата не е твърде голяма. Толстой говори за тотално сходство.

Чудно,че и мъжът на Елизабет не е грозен, а само Чарлс...... Rolling Eyes

# 563
 По-добре никакакъв комплимент пред незадоволяващ.

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 19:44 от Klio1

# 564
  • София
Скоро прочетох едно чиклитче, добре бяха описани красавицата и не толкова красивата й приятелка. И психиката на красавицата. Как като попадне в компания , винаги трябва тя да е най-красивата, ако се появи някоя по-, много лошо.  
Тази книга е писана от грозна жена или поне не от особено красива. Wink И то от наранена от външния си вид жена, а не  е задължително ако някой не е хубав да е комплексар. Някак човек като няма нещо смята, че онзи, който го има адски държи на това нещо, почти толкова, колкото този, който го няма, а реално не е така, често е тъкмо обратното.

Та по тази причина ако някой не привлича внимание върху себе си с външност, ум, чар или друго е убеден, че тези, които го постигат го постигат, а не просто го получават. Тъжно, но съм срещала и уж интелигентни хора, които не осъзнават, че някои неща наистина идват даром и ако отнемете на хубавицата първото място тя може и да не забележи, защото това може да не я вълнува, колкото вас.

ПП Всъщност най- искрени възторзи за хубостта на някой красив съм виждала от също така красиви хора, същото и за ум, постижения и прочее.

# 565
  • Варна
Ще ти споделя ,че "чаровна","симпатяга"  и "симпатична" ги приемам като обида. Crazy Ако ще правиш комплимент го прави качествено т.е. кажи "красива","Изглеждаш чудесно" и т.н. Половинчати работи и комплименти не харесвам.

Е, как да кажат, че си "красива", ако ти всъщност си просто "симпатична"? Ще е лицемерно, нали? Simple Smile

# 566
  • София
Ще ти споделя ,че "чаровна","симпатяга"  и "симпатична" ги приемам като обида. Crazy Ако ще правиш комплимент го прави качествено т.е. кажи "красива","Изглеждаш чудесно" и т.н. Половинчати работи и комплименти не харесвам.

Но това идва от слабостта ми ,че искам "Всичко или нищо." По-добре никакакъв комплимент пред незадоволяващ, без значение реалността.
Красиви, наистина красиви жени, са рядкост, макар да съм прекарала по- голямата част от живота си сред хора, от които се изисква да изглеждат добре наистина красивите са изключение. Та аз по- скоро намирам оценки като "много си красива" за когото и да е, като изхвърляне, преувеличение. Едно "изглеждаш страхотно" или "много си хубава" е далеч по- близо до истината за искрен комплимент. Дори и за красивите.

# 567
  • Канада

Клио, ти как се преценяваш като визия?

# 568

Е, как да кажат, че си "красива", ако ти всъщност си просто "симпатична"? Ще е лицемерно, нали? Simple Smile

Прекалено буквално ме разбираш.
Имам предвид, че когато правя комплимент казвам най-доброто,въз основа на дадено качество, на човек.Държа на красивите думи в един разговор,което не ги прави лъжи.

DPS, харесвам се.Аз съм изкривена,защото винаги изпадам в крайности.Голям проблем имам с цветовете.Или е черно ,или бяло,а осъзнавам ,че не е правилно.

# 569
  • Канада
Следват няколко десетки поста "Скромността краси човека". После - снимки.

Имелда, не искам дамите да постват снимки.
Интересно ми е само жените тук kak се оценяват.

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 18:14 от Deep Blue Sea

Общи условия

Активация на акаунт