Великобритания - тема 46 Пролетно Лятна

• 43 869
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
  • London

Кой набор е твоето детенце? На нас ни предстои тази есен и съм много притеснена как ще се справят и двамата. Дъщерята учи английски в училище, но около 300 думи знае само. Сега е 2-ри клас. Лятото ще се занимаваме доста активно, но едва ли ще напреднем много. А малкият знае само азбуката и 2 изречения с него пък съвсем не си ги представям нещата  Confused

Родена е септември 2003 и сега е 4-ти клас.

Борикс, да ти кажа, че най-лесното от идването ни и това на  детето тук беше приспособлението ѝ в клас и с другите деца.И аз така се стегнала като добро мамче, че всеки ден пишехме, спелувахме , смятахме ... докато не разбрах, че моето виждане за нещата са меко казани остарели и неподходящи за тук.Различно обучение, различни ценности и най-вече система за обучение на деца който не са родени тук.
И сега като връщам времето назад ... се чудя сама на себе си , защо се плашех и я оставих сама в България.

Успех ти пожелавам с идването на децата.

# 16
И аз скачам в новата тема  Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 15:15 от madelix

# 17
Здравейте на всички от мен и аз да се запиша като кандидат мама за Октомври Simple Smile
Прочетох на първата страничка как протича бременността тук, но аз още нямам писмо от болницата за нищо, нито за скан, нито за изследвания, нито за среща с мидуайфка, ходих миналия вторник в болницата и ми казаха да чакам. От два месеца ми се гади постоянно, повръщам , а и това писмо не идва и направо много съм се изнервила. Да ходя ли пак в болницата дабпитам какво става или да чакам още ?

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 16:08 от Dessy_Emilova

# 18
Толумби, честито и леко бремнеене Simple Smile

# 19
# 20
Здравейте на всички от мен и аз да се запиша като кандидат мама за Октомври Simple Smile
Прочетох на първата страничка как протича бременността тук, но аз още нямам писмо от болницата за нищо, нито за скан, нито за изследвания, нито за среща с мидуайфка, ходих миналия вторник в болницата и ми казаха да чакам. От два месеца ми се гади постоянно, повръщам , а и това писмо не идва и направо много съм се изнервила. Да ходя ли пак в болницата дабпитам какво става или да чакам още ?
Ти ходи ли при ДЖИПИТО първо,той трябва да ти изпрати данните в болницата,и тогава те ще ти пратят писмо за първи скан.Първият скан обикновено е до 13г.с. + 6 дни,така че спокойно имаш още 2 седмици. Hug Hug Hug

# 21
Ходих при джипото още началото на февруари и уж всичко е наред и те ми казаха да чакам писмо за болницата, обаче от тях нищо не идваше. След това ходих ще няколко пъти в продължение на месец и половина да питам защо още нямам писмо и тя пак същото : ами чакай ще дойде. И така близо два месеца и миналия вторник отидох направо в болницата, там изобщо ме нямаше в системата им и една жена ( тази която провери дали имат инфо за мене ) ми даде да попълня два листа с инфо за мен и ми каза, че направо те ще ме запишат и пак да чакам писмо от тях. И така една седмица нямам нищо от никой. Не знам какво да правя вече. Болницата за която чакам е north middlesex hospital. Добре че и се гади и че се успокоявам че би трябвало всичко да е наред. Дайте ми съвет да ходя ли пак да нахалствам или да чакам още малко ?

# 22
Според мен ако до петък все още го няма писмото се обади в болницата или на джипито и кажи ,че вече си в 12 г.с ,а писмо за скан все още няма.Моите първи сканове и двата бяха в 13 седмица и няколко дена.Не се притеснявай ,надявам се да дойде по скоро писмото,че да се успокоиш. Hug

# 23
а дано , мерси   bouquet

# 24
  Аве, мерси за темичката, а дано видим пролет и лято  Simple Smile  Едвам си изринах колата вчера, има един метър сняг до нея...
  Лили, честито, много лека и безпроблемна бременност! Дано скоро дойде писмото и да не те напрягат повече.
  Ева, прегръдки  Hug Много тежък момент. Мой много близък приятел почина внезапно като си бях в България, много тежко  Confused Дано се оправи приятелката ти  Hug
  За гадене по време на бременност може да си вземете тези гривни за гадене при пътуване. Те се препоръчват и при бременност, има ги навсякъде. От БГ може да си поръчате и Вомитосхил свещички или капки, на мен и на всичките ми познати много помагаха, хомеопатични са.

# 25
ov4ar4eto kalitko Браво на детето!
Борикс Спокойно няма дете,което не се справя.Моя син е на 3,но проговори с думички след 1 мес ходене на градина.
eva_82 Дано всичко е наред ! Бъди силна.
Не искам сняг и дъжд.Искам слънце и нормални температури.
Добре дошла на новата мама!

# 26
Толумбе, честито  bouquet  bouquet  bouquet

П.С. Искам лято!

# 27
Скрит текст:
Благодаря ви, но за жалост няма да се оправи....баба ми е въпросния човек..Отгледала ме тя като малка..тя ми правеше сутрин закуската, тя си играеше с мен и ми четеше приказки, тя е човекът с когото споделях дори интимни неща с моите гаджета, тя е човека който  плачеше  заедно с мен  в тъжните ми моменти и ме защитаваше..., тя ме изслушваше когато нямаше с кого да споделя..ТЯ е повече от баба и приятел...

# 28
  • Варна
Освен с лошо време и аз няма с какво да се похваля  bouquet
Благодаря за новата тема.

# 29
записвам се да ви следя  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт