Великобритания - тема 46 Пролетно Лятна

• 43 866
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
  • London
Tolumba  - една заслужена и прекрасна бременност е най-хубавото което може да ти се случи. Прекрасна новина. Много се радвам за теб.

# 31
  • Варна
Дадохте ми надежда, че промяната няма да е толкова стресираща за децата и ще се адаптират  Hug . Аз каквото мога ще им помагам, пък да се надяваме, че те ще го приемат от към приключенската страна, въпреки, че малкият си го знам големи драми ще бъдат дано да са за кратко Wink

# 32
  • в света на илюзиите
Момичета, някоя да живее в Норич или в околностите? Имам питане. Моето дете от септември ще учи в колеж в Норфолк (спечели стипендия Peace). Интересува ме с обществен транспорт как става придвижването от и до Лондон и за колко време? Предполагам, че от училището ще ни отговорят на част от въпросите (сега чакаме документите по пощата), но аз искам инфо от първа ръка  Hug Предварително благодаря на отзовалите се  Hug

# 33
  • На село (близо до Лондон)
Запис за пролетно-лятно време...писна ми от студ Close

Толумби, честото ще чакаме снимки на пухкаво-розово бебе Heart Eyes

# 34
Сори в бързината обърках

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 16:36 от titi888

# 35
А, titi888, нещо омота темите  Laughing

eva_82,

Много съжалявам за баба ти. Аз баби никога не съм имала и винаги тайно
съм завиждала на приятелките си с отношения като вашите.
Пази спомените, тях ни болест, ни времето може да вземе.

Отново-сърдечно благодаря на всички за милите думи, повдигнахте ми духа.
Ще търся тези гривни, препоръчани от Miss Fine, дано и на мен да ми помогнат, то е мъка голяма.
Аланглето, ооох, нахилен и доволен, много е щастлив.
Но това бебе си е негово голямо желание, на мен да беше, още щях да се помотавам и измислям
причини за отлагане, знаете ме каква съм драма.

Dessy_Emilova,

Аз не бих чакала. Настоявам за час и отказвам да им чакам тъпото писмо.
Както и направих. И на мен ми обясняваха да чакам, казах им че се чувствам
изключително не подкрепена в този толкова труден момент и да се поразмърдат малко,
което и направиха, веднага ми записаха час за след седмица.
Без да се караш, внимателно, но настоятелно.

На частния скан случих на много мил доктор.
Извика ме другата седмица за още един, без да го плащам, да сме видели как расте.

*Jane*,
транспорт от и аз Лондон е много общо, не е едно летище или гара.
По-лесно е, ако кажеш на кое летище ще кацне и от там вече за близка гара.

# 36
# 37
  • Лондон
 Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 13:44 от tzvetak

# 38
  • в света на илюзиите
Благодаря на златната толумба, разбрах че има страхотен повод да почерпи Hug леко бременеене и пожелавам Peace Значи, получихме писмо, че трябва да е в Лондон на 30.08. После ще бъде на курс ориентировъчен в Кембридж. Аз за пристигането не се тревожа, там ще го чакат, ще го заведат първо до Кембридж, после до училището. Притеснявам се после как ще пътува. В документите пише, че трябва да напусне бординг училището за Коледа и Великден, тогава ми е тревогата как ще се прибере до БГ.
Не знам как ще е уредено това. Дали бординг училището ше предлага някакъв транспорт до Лондон, не знам. Засега имаме даже часове на напускане на училището, трудно ми е да кажа летище, но Хиитроу като, че ли има най-много полети. Самото училище е в Wymodham.

# 39
Аз рядко пиша защото няма много какво да коментирам, но при такъв хубав повод няма как да не се включа. Честито на Златната Толумба. Предполагам знаеш, че има и подфорум за бременеещите в чужбина, ако не си се включила там вече ти го препоръчвам, на мен ми беше много полезен, а и завързах хубави приятелства чрез него.

# 40
  • Bristol
Ей, Толумба, най-накрая да мога да ти кажа честито и леко бременеене! Добре да си починеш сега ваканцията!

Нашата ваканция започна с много сняг, но ние и това търсехме! Днес подкарахме и борд с малката, бързо хванах цаката на завойчетата Wink Щерката продължава с учителя и утре, на седмото небе е, а аз ще пробвам да си вдигна адреналина по някоя по-стръмничка пистичка  Twisted Evil

# 41
 Heart Eyes

*Jane* ,

За Коледа и Великден, ще го поканят на някое пош гости, не го мисли  Laughing
Сега сериозно..
Има автобусна линия от Norwich to London
http://coachtracker.nationalexpress.com/routes/490/I/Norwich-London,
но не е до летищата, ами до централната автогара.
От там, обаче, може да се предвижи, до където трябва.
Ако обърнеш внимание, автобусът минава и през Wymondham.
Влакове също има от Norwich, но не минават през градчето.

# 42
Zlatnata _Tolumba, честито!!!! Пожелавам ти лека бременност и най-прекрасното бебче!  baby

# 43
Здравейте,записвам се в новата тема  bouquet
Рядко се включвам, нo си имам две диванета вкъщи Hug
Толумба ,леко и безпроблемно бременеене и накрая здравo бебе Hug
И разбира се едно кафенце от мен и хубав ден  bouquet

# 44
  • в света на илюзиите
zlatnata tolumba   bouquet
Гледам аз че има и влак http://www.buytickets.greateranglia.co.uk/combinedmatrix.aspx?Command=TimeTable
Абе ще се ориентира хлапето, къде ще ходи  Peace Да учи там му беше огромна мечта, дано му хареса и дано има късмет  Hug

Общи условия

Активация на акаунт