Великобритания - тема 46 Пролетно Лятна

• 43 872
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Момичета благодаря за мненията и съветите, днес ми дойде писмото най-накрая. На 3-ти април съм на среща с MW , а на 11-ти ми е първият скан  Simple Smile

# 46
Може ли някой да даде адрес на български зъболекар в Лондон? По възможност Сверен или Централен Лондон? Имаше в някои от темите ,но не можах да намеря, пък е спешно! За възрастен става въпрос, не за дете.

# 47
провери в сайта на NHS къде тиме най-близкият зъболекар ако не държиш на бг
иначе аз знам тези http://www.bulgarskizabolekar.co.uk/

# 48
Видях го този адрес,но е много далече,почти извън Лондон.

# 49
Момичета, аз пак се включвам с питане:
Имам много чувствителен на стрес скалп и се случва кожата на главата да се лющи на едни малки и много непроятни парченца. Прилича на пърхут, но не е- лющи се само в областта на челото, като себорея. В България ползвах Джинджира (има информация в нета, но не знам дали няма да е реклама ако пусна линк какво точно представлява), но покрай цялата организация на премествнето ми тук не съм го взела. Сега имам наистина спешна нужда от нещо подобно, положението е много зле. Можете ли да ми препоръчате нещо, ако сте се сблъсквали с подобен проблем?

Иначе, от все сърце честито на zlatnata tolumba   bouquet- не се познаваме, но всеки път искрено се радвам на такава новина, особено когао е свързана с желание, очакване и вълнение.

# 50
  • UK
Сън Шайн, аз имах подобен проблем, и го оправих само с шампоан, просто след като си измия косата се намазвам с него и го оставям без да го отмия за няколко минути - докато приключа с къпането, после си измивам косата чак накрая и откакто го правя, вече няколко месеца, не се е случвало, а беше нещо страшно, сърбеж и рани и люспи. Включително веднъж ми се наложи да не си мия косата цяла седмица и пак нямах проблем. Може да опиташ, докато намериш друго решение.

# 51
  • Нотингам/Пловдив
Sun_Shine, аз не съм имала такъв проблем, но при мъжа ми се получава при стрес. Той ползва това http://www.amazon.co.uk/Neutrogena-GEL-Therapeutic-Shampoo-250ml … 644371&sr=8-2 , за сега му помага. Наистина е много неприятно и изнервящо.

# 52
Честито на Толумба. Лека бременост и здраво бебе. Hug

Честито и от мен, лека и приятна бременност ти пожелавам и едно здраво лъчезарно вързопче на финала! И си намисляй отсега как искаш да изглежда, от кой какво да вземе и така. Wink

# 53
# 54
  • Bristol
Как върви почивката, момичета?! Правихте ли Easter Egg hunt за децата Simple Smile Аз спретнах един за малката и нейния братовчед. Тази година не просто скрих яйца, но имаше карта и упътвания къде да ходят и какво да правят, написани на български  Grinning Голяма емоция и радост беше. За първи път го правя така.

# 55
Никъде не намирам боя за яйца - има ли в УК? Искам за нашият Великден да боядисваме с малката:)

# 56
Аз винаги съм си вземала от БГ. Поръчай да ти пратят, има достатъчно време.

Как върви почивката, момичета?! Правихте ли Easter Egg hunt за децата Simple Smile Аз спретнах един за малката и нейния братовчед. Тази година не просто скрих яйца, но имаше карта и упътвания къде да ходят и какво да правят, написани на български  Grinning Голяма емоция и радост беше. За първи път го правя така.

Днес си говорихме по темата с аланглето и му разправях, че някой ден така ще го правим-
с карта и упътвания за по-интересно  Laughing

След като цялата седмица преди ваканцията, всичките ми деца ги пращаха болни на училище,
разбира се, на първия ден от почивката-болна и аз  Close Малко ми беше гаденето.
Така ми се вършее по магазините, ама знам ли колко и как ще наддам, пфу, няма радост  Crazy

# 57
  • ENGLAND
Никъде не намирам боя за яйца - има ли в УК? Искам за нашият Великден да боядисваме с малката:)
В Лидл има едни кутийки с украси и боя за яйца.

# 58
Ще проверя в Лидл, ако не-от БГ. Само се чудя, с какво да ми ги пратят! Дали с Българските пощи например?

# 59
  • Манчестър
В Лидл има едни кутийки с украси и боя за яйца.

И аз взех от Лидл...супер станаха,само червеното трябва доста да се държи ,иначе става розово..

Общи условия

Активация на акаунт