Великобритания - тема 46 Пролетно Лятна

• 43 881
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
  • UK/София

В полските магазини има изобилие от боя за яйца.Аз вече се снабдих с 4 вида.

# 61
Ооо, супер, ще проверя и в полските магазини!

Бихте ли ми препоръчали, ако имате наблюдения за коя фирма телевизия да се абонирам- sky, virgins или някоя друга? В пакета на sky пише, че освен изброените канали имат и еди колко си  free air channels. Това какво означава-че това са свободните канали ли?

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 01:35 от future74

# 62
Въобще не се сетих да погледна за боя в Лидл. Аз купих от ебей.
Ние скрихме около двайсетина яйца  в къщата и градината. Карта нямаше, но към всяко яйце имаше гатанка която "показваше"къде е следващото.

# 63
  • Bristol
tolumba, за карта и инструкции трябва да са по-големички  Grinning Иначе като по-малки просто пръскам яйца из къщи и двора, както на скришни така и на по-видни места. Но аз толкова много яйца разпръсквах, че месец по-късно все намирахме по някое забравено тук и там, особено като подреждам и чистя къщата Wink Миналата година наминаха едни гостенчета и дечурлигата нали все се врат насам натам и те бая откриха, не намерени от моите деца  Crazy Голяма радост беше. Майка им много хареса идеята ми и тази година и тя се подготвяше за Easter Egg Hunt.
И аз някакво вирусче изкарах, но нали бяхме в планината на ски пих парацетамол и чайове и се юрках надолу по баирите с температура  Crazy
Днес ходихме в зоопарка в София, времето беше прекрасно, по тениска с къс ръкав можеше да се мотка човек. Цената за вход е направо смешна, а колекцията им е много по-богата от например бристолския зоопарк. Малката много се впечатлява като ходим там въпреки, че има какво още да се желае от поддръжката на зоопарка, но явно парите и там не достигат  Rolling Eyes
А синът вече втора седмица оцелява сам в Бристол. Само се притеснявам като тръгне да се придвижва с колелото на по-големи дистанции и му дрънкам по телефона, да видя дали се е прибрал успешно. Имам много колеги, които така се придвижват и от тях пък и съм била свидетел как коли отнасят колоездачи по невнимание и затова много ме е страх. Отдавна го подготвям за този момент и уж сме говорили и обсъждали как да се пази...  Confused

# 64
Момичета здравейте.Чета ви редовно,но не пиша защото хич ме няма с виртуалната комуникация. CrazyИмам час за 8 май в посолството за подновяване на паспорта и издаване на лична карта на дъщеря ми.Дали знаете колко време отнема процедурата по подаване на документите,че да знам кога да си букирам влака за наобратно.Предварително ви благодаря и ви пожелавам слънчева и успешна седмица  bouquet

# 65
  • UK
Някой има ли телефона на Хоум Офис, не мога да го намеря... Имам някакъв спомен, че беше пускан тук в темата наскоро, но прерових всичко и не можах да го намеря...

# 66
  • London
Някой има ли телефона на Хоум Офис, не мога да го намеря... Имам някакъв спомен, че беше пускан тук в темата наскоро, но прерових всичко и не можах да го намеря...

Телефон има, но е и 0800 и трябва да се обадиш ТОЧНО (без да се смееш) в 8.53-8.54.

08706067766

Не знам какво ти трябва, но преди имаше мейл за емръджънси старт уорк.

# 67
  • UK
Жената, която иска да ме наеме, иска да им звънне за да ги пита кога ще стане картата, дали може да ми я откажат, кога ще ми върнат паспорта... Мисля просто да им пиша на мейла да ги питам тези неща, но в сайта са написали с големи букви, че дават информация за статуса на подадените документи за карта само ако са минали шест месеца от подаването. Simple Smile

# 68
  • London
Жената, която иска да ме наеме, иска да им звънне за да ги пита кога ще стане картата, дали може да ми я откажат, кога ще ми върнат паспорта... Мисля просто да им пиша на мейла да ги питам тези неща, но в сайта са написали с големи букви, че дават информация за статуса на подадените документи за карта само ако са минали шест месеца от подаването. Simple Smile

Сега нещо ми се е намазал нета и не мога да отворя джимейла, като успея да вляза ще ти дам мейла на това старт емърджанси пишете там, обикновено отговарят на втория път.
То твоето си е чисто емърджанси та давай.

# 69
  • UK
Мерси Simple Smile Не знам доколко е имърджънси, ама е редно все пак да ги обясняват тези неща... Поне така си мисля...

# 70
  • London
BaRCUrgentReturns@UKBA.gsi.gov.uk

Това е за всякакви спешности, най-сериозно те съветвам да пишете всеки ден, отговарят проверено.
На телефона ако ги изпуснеш в 8.53-854 пиши го бЕгало ... после ти пускат една музика с часове , а да не ти казвам колко си важен за тях. Mr. Green

# 71
Да се включа и аз Simple Smile при нас времето се оправи и днес съм го подкарала на пролетно почистване, ама не много задълбочено..
След 3-4 седмици и ние си отиваме до БГ, нямам търпение. Дано е топло..
Толумба, честито и от мен  Hug  Hug супер новина Simple Smile лека и безпроблемна бременност ти желая Simple Smile

# 72

Този имейл е ако искаш да ти върнат документите без да ти "доразгледат" случая (в случай, че си си променил мнението Wink )
Аз съм им писала на barcenquiries@ukba.gsi.gov.uk с въпроси от общ характер и са ми отговаряли Simple Smile

МГМ, ако искаш пробвай и на двата  Peace

# 73
  • UK
Аха... Ами ще видя, ще говоря с жената тя да прецени... Simple Smile Мерси и на двете Simple Smile

# 74
  • London

Този имейл е ако искаш да ти върнат документите без да ти "доразгледат" случая (в случай, че си си променил мнението Wink )
Аз съм им писала на barcenquiries@ukba.gsi.gov.uk с въпроси от общ характер и са ми отговаряли Simple Smile

МГМ, ако искаш пробвай и на двата  Peace

На този който съм пуснала ми смениха адреса, а на другия още чакам отговор.А иначе могат да ти върнат паспорта или документ без да спират апликацията, а тя иска да пита за паспорта.

Общи условия

Активация на акаунт