Великобритания - тема 46 Пролетно Лятна

• 44 022
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Мърморана, направо стягай багажа и буквай билет. Никой няма да те изяде за няколко месеца без документи.
Имаш уговорка за работа, очакваш документи... Всичко си е в реда на нещата, според мен.

Не е така, не я бъркайте излишно.  Peace Да, и аз мисля, че нищо няма да стане, ако поработи месец, два докато чака, но е желателно да го знаят тя и група китайски учени само.  Hug

# 301
Точно де  bouquet

# 302
  • UK
Така не е ли нелегално? Аз нямам проблем с това, ноне съм сигурна те какво мислят. Писах им снощи, че аз съм готова да тръгна когато ми кажат, и че мога да си чакам картата там, ако за тях не е проблем. Ще видим какво ще отговорят.

# 303
  Е нелегално е, има си своите рискове, за това ти казах да си помислиш. Но те голяма част от българите работят нелегално тука, защото нямат право. Или с измислени фирми и развиват странна фирмена дейност, но всеки се бори както може. Не си мисли, че и англичаните работят само легално де. Аз работя в гест хаус-това е като малко хотелче. Около него има поне още 50 и 90 процента от тях работят на принципа кеш ин ханд. И си работят англичани, взимат си помощите и ходят си работят на черно. Сега да не излезне, че го одобрявам това, но просто като нямаш избор и това е избор за някой хора, поне за началото, в случая един месец евентуално. Лошото е като стане начин на живот...

# 304
  • UK
Мда, и аз бих предпочела да е легално всичко, но за един месец не ми е проблем. Тук да не би винаги легално да съм работила... И сега ще ме осигуряват на по малко от половината време, което реално ще работя... Дано и на тях не им е проблем и да се разберем нещо...

# 305
Имам предизвикателство отправено от колегите ми да им правя торта  Crazy За тях "кралицата" на тортите е Victoria sponge, която е кажи-речи противоположност на моята любима торта - добре сиропирана сметанова с плодове.
Вече имам един провал с баклава - казаха, че съм се опитвала да им докарам диабет преждевременно  Laughing Та питанката ми е - според вас ще я харесат ли или да не си правя труда  Mr. Green

# 306
  • UK/София
Имам предизвикателство отправено от колегите ми да им правя торта  Crazy За тях "кралицата" на тортите е Victoria sponge, която е кажи-речи противоположност на моята любима торта - добре сиропирана сметанова с плодове.
Вече имам един провал с баклава - казаха, че съм се опитвала да им докарам диабет преждевременно  Laughing Та питанката ми е - според вас ще я харесат ли или да не си правя труда  Mr. Green

Прави това което те обичат, вкусовете ни са доста различни.А за баклавата какво да кажа, аз се опасявам от диабет от тяхните боядисани фондани, които слагат на тортите си. Simple Smile

С цените за куросвете по английски ме шашнахте, признавам. Rolling Eyes

Miss Fine, забравих да те поздравя за новите документи! Hug

Като заговорихте за таблети да попитам и аз.Купихме на децата

от тези таблети.От къде се свалят нови игри...ей това се мъча да разбера от вчера. Embarassed

# 307
Здравейте  Simple Smile. Ако има родители на деца в 5 и 6th grade - можете ли да ми кажете от къде мога да сваля материали по математика и останалите предмети? Синът ми ще е във 6th grade есента и ми се иска да сме подготвени.

# 308
  Днес съм офф и съм дейна в интернет пространството  Mr. Green
  Няколко пъти съм правила торта-сиропирана, с лек крем и банани беше единия път, еми не се хареса. Аз бих направила виктория спундж, но украсена хубаво, не така блатове само. Пандишпанени блатове, сметанов крем и леко сиропирана торта също се приема добре. Тук и ягоди ядат много, та може ягоди да им сложиш, ако много държиш. Украси я хубаво, това ще ги впечетли, че тук под домашна торта се разбира обикновенно два сухи блата намазани с нещо и без украса.

# 309
тук под домашна торта се разбира обикновенно два сухи блата намазани с нещо и без украса.

Joy Именно! Пфуу нищо не разбират от десерти  Laughing Другите им любими торти са едни шоколадови пак сухи... тежка та не се яде  Stop

Ами значи ще заложа на Викторията Tired че идеята е те да я харесат  Laughing

# 310
  • Варна
Здравейте  Simple Smile. Ако има родители на деца в 5 и 6th grade - можете ли да ми кажете от къде мога да сваля материали по математика и останалите предмети? Синът ми ще е във 6th grade есента и ми се иска да сме подготвени.

И на мен ще ми е интересно. Това 5 и 6th grade кой набор са?

# 311
  • UK/София

Днес 145 000 британци са изпратили петиция до Downing street с искане работният пазар за българи и румънци да бъде затворен за още 5г.Една от причините била, че училищата и NHS ще се претоварят до много голяма степен.
 След като и гласът на народа става доминиращ,  дали може да има промени в ущърб на двете държави?И да не се съобразят с европейските закони?

# 312
  • UK
 Момичета , трябва да върна една онлайн поръчка. Обаче никога не съм пращала нищо по пощата , та не знам как да я опаковам. Ако отида в офис на Роял Мейл там дали мога да си купя плик , като куриерските или нещо подобно.

# 313
  GreenP може да го опаковаш както си искаш. Само, ако е чупливо внимавай да е добре опаковано. Ако е дреха нещо може и в черен плик за боклук да го опаковаш хубаво или здрава хартия с повече тиксо. И до пощата може да идеш, имат там пликчета, но ще трябва да се редиш два пъти и да се разправяш.
  Биляна нищо не би ме удивило, но да видим..Честно казано не съм сигурна дали искам да отворят пазара. Те от сега са ни погнали за всичките им проблеми, като отворят още по зле ще стане. Дано спрат помощите за новодошлите, не защото искам да се случи, а защото ме притеснява, че де що има роми от двете страни ще се затърчат насам и само ще се излагаме-те медиите това ще чакат да пишат за нас.

# 314
Големият ми син е year 6 - купих от ебей два комплекта учебници по математика - за стандартно ниво и за напреднали. Много съм доволна. Ако искаш мога да ти кажа заглавието и авторите. Единият учебник е към 7-8-9 паунда (по спомени).

Общи условия

Активация на акаунт