Великобритания - тема 46 Пролетно Лятна

• 43 898
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • UK
аз гледам спорт от sportslemon и laolatv сайтовете, вкл. волейбол и Ролан Гарос
попитай в пъб-а, може да ти пуснат Еуроспорт, аз така направих веднъж  Mr. Green

# 676
Биляна благодаря ти  bouquet Бях я забравила тази тема Crazy

# 677
Моля тези от вас които са изпращали багаж от БГ до Лондон , да споделят имена на превозвачи и дали са доволни!

http://portokal.co.uk/ - ползвала съм ги веднъж, но останах впечатлена от бързината на доставката.
2 дена престояха в склада им преди да тръгнат на 1 май, а на 7ми май бяха доставени и двете пратки в БГ (в различни градове).

Под 2кг използвам пощите.

# 678
Някой знае ли защо сутринта имаше хеликоптер над Форест Гейт, Е7? И толкова много полиция?

# 679
Концерт на ансамбъл Филип Кутев в Лондон, края на юли
http://store.unionchapel.org.uk/eventdetails/27-jul-13-bulgarian … ert-union-chapel/

Тази църква имала разкошна зала, не съм ходила, било прекрасно място за концерти - ето снимки за залата, сигурно ще е много хубаво, нас ни няма тогава:
http://www.greatlittleplace.com/place/union-chapel-islington

# 680
  • Bristol
Биляна, стискаме палци! Коя е неговата лига и името на отбора, ако искаш да споделиш разбира се  Flutter

Нашето училище в момента имат OFSTED проверка. Много неподходящ момент, да видим дали ще го минат и с каква оценка. От известно време училището върви стремглаво надолу, октомври месец напусна директорката и дойдоха едни временни директори да го спасяват. Те въведоха многото домашни, и към матлетикс имаме акаунти. От тази седмица има нова уж постоянна директорка и на втория ден от заемането на поста й, хоп инспекция  Crazy

В неделята ходихме в Лонглит, невероятно място, много ми хареса, но сме обикаляли от момента на отварянето му 10 ам до затварянето му 5пм, дори за обяд не спряхме и пак не можахме да видим всичко. Историята му е интересна, а в работата колегите набързо ме запознаха и с клюките около собственика му. Направо ме изумяват местните как си знаят роялти особите и подробностите около личния им живот! Аз имената дори не мога да им запомня  Rolling Eyes По предния ден с други колеги гледахме разни стари снимки от архива на фирмата, по време на втората световна война и те като започнаха да коментират хората по снимките, аз дума не можах да кажа, което рядко ми се случва. Освен разните му там принцове и принцеси, сърове и не знам си какви още, знаеха дори имена на пилоти, кой какъв самолет бил карал, както и личният им живот  Shocked А не са били дори родени по това време  newsm78 В такива моменти се чувствам като супер глупава чужденка  Confused

Имате ли планове вече за уикенда? Очертава се пак прекрасно време  sun Мои приятели отиват в Сноудония за целия уикенд. Знаят, че аз отдавна съм му вдигнала мерника на това място и ме поканиха. Но мъжът няма да е в къщи и още не съм сигурна дали да се присъединя или просто да си направим дей трип с малката пак до един парк резерват, за който също се точа отдавна  Crazy

# 681
Merry кажи им натези твои познати да ти донесат малко whiskey cheese Сноудония компани. Страхотен кашкавал правят тези хора поръчвах за половинката няколко пъти и познай за ден два изчезва всичко  Peace

# 682
  • Варна
Здравейте , предполагам ,че повечето си идвате на почивки в България. Да сте имали проблеми при теглене на пари от банкомат  ? Синът ми е с дебитна Виза на Банк ъф Скотланд и вече четвърти български банкомат му изписва ,че опитът да тегли пари е неуспешен и да опита по-късно . Някакви съвети към банкомат на коя банка да се насочи  newsm78

# 683
Здравейте , предполагам ,че повечето си идвате на почивки в България. Да сте имали проблеми при теглене на пари от банкомат  ? Синът ми е с дебитна Виза на Банк ъф Скотланд и вече четвърти български банкомат му изписва ,че опитът да тегли пари е неуспешен и да опита по-късно . Някакви съвети към банкомат на коя банка да се насочи  newsm78

Трябва да звънне на собствената си банка, за да види дали не са блокирали тегления от чужбина (като предпазна мярка). Моите искат да си регистрирам всички пътувания, случвало ми се е да забравя и не мога да тегля, докато не се обадя.

# 684
  • Варна

Трябва да звънне на собствената си банка, за да види дали не са блокирали тегления от чужбина (като предпазна мярка). Моите искат да си регистрирам всички пътувания, случвало ми се е да забравя и не мога да тегля, докато не се обадя.

Благодаря, ще му кажа да им се обади и да провери  Hug

# 685
Мери, аз гласувам с две ръце за Snowdonia - много е красиво (ние нали живеем в този район, да направя реклама). Времето тук рядко е подходящо за такива начинания, а този уикенд се очертава с перфектни условия. Освен това в района има много други красоти - водопади, великолепни плажове и т.н.

# 686
  Тази тема ми е на късмет, винаги като споделя нещо ми се получава, та да кажа, че отивам на интервю  Grinning Незнам дали ме устройват условията, та незнам какво искам, но дано е това, което търся. От два дена ме боли корема по случая...
   Мерси за отговорите за работата преди, стиснахме си ръцете на 5 седмици отпуска, дано не съм там да си ги ползвам  Mr. Green

# 687
Бихте ли ми казали, къде мога да намеря кесарола/касарола (различно се произнася). Като под кесарола разбирам , т.н, гаастра. Имам в предвид, не за пържене, а за печене във фурна с капак.

Ох,много звучи объркващо, знам, затова прикачвам линк

http://www.juropro.gr/index.php?option=com_joomgallery&func= … id=60&lang=bg

Никога не съм виждала тук, освен един път, не мога да се сетя къде (май в TKMax) и сега упорито търся и не намирам.

# 688
Miss Fine, успех!  newsm10

future74, аз съм виждала къде ли не, но повечето са тип керамични - в Argos, Wilkinson, Morrisons, Tesco...

# 689
Miss Fine, успех и от мен!!!!

Славейче, точно затова пуснах линк, защото има много разбирания под кесарола, а аз търся точно гаастра/гастра  Grinning.

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 19:55 от future74

Общи условия

Активация на акаунт