Великобритания - тема 46 Пролетно Лятна

• 44 022
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Аз платих £75 в тукашаната болница, но доктора ме извика още веднъж безплатно.
Предполагам в Лондон е по-скъпо.
Мен просто ме учудва, че жените в БГ плащат по 50 лева буквално всяка седмица,
като ходят на частно, защото и нашата здравна покрива само 3 скана.
Като са в чужбина, обаче, се разчита само на здравната каса и се мрънка, че е малко.
Dessy, горното, моля, не го приемай лично, просто си разсъждавам  Peace

Пуснах в гугъл private scan middlesex, първите две клиники, които разгледах,
в едната беше £90, в другата £80.
Не знам точно къде си ти, ако наистина искаш, най-добре се разтърси из твоя район
и може да откриеш по-евтино от £150.

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 12:24 от zlatnata tolumba

# 136
Да и аз забелязвам, че в България ходят ако не всяка седмица то през седмица и ако случайно ги извикат по-късно, изпадат в истерия че не могат да чакат. Гадничко си е да чакаш, на мен утре ми е първият и ми минават разни филми през главата , но все с мисля че ако си бях в бг и аз щях да ходя доста по-често Simple Smile На мен ми казаха като ходих на срещата с мидуафката, че само ако се води рискова бременност тогава ти покриват повече сканове. Както и да е на мен не ми се дават такива пари и ще си чакам Simple Smile

# 137
  • UK
Ха-ха, представих си го това агне как тича в задния ви двор  Laughing
Да бе, знам, че сте го опържолили веднага

Ама Толумби недей така, хората ще си помислят, че сама съм го заколила  Joy
 Моята бременност я карах в Америка, имах точно един скан на който се установи, че всичко е наред и това беше. Прибрах се в Б-я да раждам, в края на 8-ия месец. лекарят ми искаше да ми прави скан всяка седмица, а последната преди термина - всеки ден Shocked Отказах

# 138
  Ама Толумби недей така, хората ще си помислят, че сама съм го заколила  Joy

Нека ти имат страха  Mr. Green

# 139
Вярно, че само при рискова бременност са повече от два скана, но ако няма проблеми за какво са ви повече?

Относно избора за болница бих ви посъветвала освен близостта да проверите и коя е с по-доброто неонатално отделение. Пожелавам ви да не ви се наложи да го ползвате, но е добре да се застраховате, понякога минутите, че и секундите са от значение и може да няма време за местене на бебето в друга болница.

# 140
  • London
Така е особено ако сте с кола това коя болница е най-близо остава настрана. Аз например не БИХ ползвала най-близката ми поради ПРЕКАЛЕНАТА им натовареност и оттам НЕМЪРЛИВОСТ! Разбира СЕ като ЦЯЛО за всяко МЯСТО има всякакви МНЕНИЯ , много е относително! Успех в избора Simple Smile

# 141
Вярно, че само при рискова бременност са повече от два скана, но ако няма проблеми за какво са ви повече?

Точно, не ми трябват повече.
Аз си направих, за да знам, че си е на мястото.
Пък доктора ми предложи втория, защото споделих, че повръщам, не ям и губя тегло,
да ме успокои, че независимо от това бебето си расте.
Аз си признавам, че за някои неща го карам на принципа Божа работа.

# 142
Здравейте на всички българи във Великобритания!

Както знаете, след месец ще имаме парламентарн избори. За да се отвори избирателна секция в чужбина е нужно 100 човека да пратят онлайн декларация за съответното населено място. Утре изтича крайния срок за подаване на тези декларации и засега за Англия над 100 гласа има за Лондон, Манчестър, Абърдийн, Глазгоу и Единбург. В централна Англия няма нито една секция, затова помогнете ни да съберем 100 гласа за Бирмингам- един добър вариант за живеещите в Иист Мидландс, Уест Мидландс и Уелс. Освен това, Бирмингам (с изключение единствено на Колчестър) е най-реалистичното последно място което може да събере 100 гласа от другите възможни градове.

Нужно е единствено да попълните тази онлайн бланка в сайта на ЦИК: --> https://www.cik.bg/registered
 и да изберете Бирмингам от градовете където искате  да се отвори избирателна секция. Засега има 70 гласували, нужни са ни само 30 гласа, а ни остава само един ден!

Разпространете на приятели, познати- просто много малко хора знаят за самия процес на отваряне на избирателни секции. Ще дойде 12-ти май, ще искат да гласуват, а ще трябва да загубят цял ден в пътуване.

Извинявам се за досадата, пожелавам приятен ден на всички! Благодаря Ви! Simple Smile

# 143
  • London
То все едно има за кой ДА СИ ПУСНЕМ ГЛАСА , от крадец НАГОРЕ И САМО НЕОЛИБЕРАЛИЗЪМ ПРОПАГАНДИРАТ ! Не НАПРАЗНО тук отпразнуваха с АЛКОХОЛ И ВЕСЕЛБА смъртта НА The Iron Lady !!!!

# 144
Много ви благодаря за отговорите.Ще заложа на тази, която е по близко с кола.Пък дано имам късмет.Аз също не искам постоянно да съм по лекари.Първата ми бременност беше много лека и до края бях на работа.Но пред вид дългогодишен стерилитет и голяма аг операция бях под често наблюдение,пиех лекарства .Професора който ме оперира в София категорично ми забрани нормално раждане - поради голям риск от разкъсване на матката.При първото ми посещение на лекар ще ги кажа всички тези неща - дано да се отнесат сериозно.Другият вариант е да се върна и да раждам в България.
Тулумба и аз отслабвам.Имам почти денонощно стомашно неразположение,което туширам с ментов чай или зелена ябълка.Дано отмине по нататък.Има разни лекарства за такива проблеми, но нямам нищо тук под ръка.Деган и хомеопатично Вомитус хил изписваха масово на бременни.
п-п гледам 3 русенски бебета се очакват   Hug

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 20:10 от Nia7

# 145
  • ENGLAND
Това е кутията с корите от Теско, снимката е голяма та е в скрит текст.
Скрит текст:

La Catrala ще може ли да не ни крещиш с главни букви.

# 146
Много ви благодаря за отговорите.Ще заложа на тази, която е по близко с кола.Пък дано имам късмет.Аз също не искам постоянно да съм по лекари.Първата ми бременност беше много лека и до края бях на работа.Но пред вид дългогодишен стерилитет и голяма аг операция бях под често наблюдение,пиех лекарства .Професора който ме оперира в София категорично ми забрани нормално раждане - поради голям риск от разкъсване на матката.При първото ми посещение на лекар ще ги кажа всички тези неща - дано да се отнесат сериозно.Другият вариант е да се върна и да раждам в България.
Тулумба и аз отслабвам.Имам почти денонощно стомашно неразположение,което туширам с ментов чай или зелена ябълка.Дано отмине по нататък.Има разни лекарства за такива проблеми, но нямам нищо тук под ръка.Деган и хомеопатично Вомитус хил изписваха масово на бременни.
п-п гледам 3 русенски бебета се очакват   Hug

хммм май аз съм много разсеяна, кое е третото бебче ?  Simple Smile

# 147
Аз съм ги виждала-Стоят до маслото, но винаги ги подминавам.Мислех ,че са от рода на многолистно.Ако стават за нашенска баница със сирене още тази седмица ще си купя.
Ами аз, ти и тулумба Laughing

# 148
аааа аз не знаех, че и тя е от Русе , супер Simple Smile За листите аз купувам от турските магазини, баницата ми става много добре, защото са им много тънки и хубави листите.

# 149
Nia7,

Запомнила си ме, че и аз съм от Русе  Grinning
Много се радвам за теб, споделяла си преди време, че искате още едно дете.

Не НАПРАЗНО тук отпразнуваха с АЛКОХОЛ И ВЕСЕЛБА смъртта НА The Iron Lady !!!!

Какво означава "Не напразно!"? Това беше толкова грозно и отвратително  Stop
и като ги гледах "празнуващите"..хлапетии, които и хабер си нямат какво и как е било.
Съпругът ми е от North-East, най-тежко удареният район от политиката на Тачър,
детството му е минало сред деца, чиито бащи са загубили работата си буквално завинаги
и пак беше отвратен от тези реакции.
Надявам се, не си го написала горното с одобрение..

Общи условия

Активация на акаунт