Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 6

• 37 171
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте  wavey wavey wavey (пушех 4 години -около кутия-две на ден  Mr. Green ) Не пуша вече от 17.3.2013 г.Преди това пушех много малко ,заради бремеността ,и кърменето .Когато бях бременна пушхех по 1 макс 2 цигари ,а когато кърмех не палех въобще.Моята дъщеря ми помогна да откажа тези гадове  ooooh! ooooh! ooooh!
Успех на всички които искат да ги откажат ,с малко воля ще успеете  Peace

# 151
Здравейте,на всички. Няма желаещи за тази хубава тема  Confused .
northlove , държиш ли фронта ?   Simple Smile
Аз не пуша, но мисли все още ми се въртят. Понякога смятам, че е минало много време от както казах Не, но уви...минали
 са само 15 дни. ( а това за мен са 100 лв прибрани само за мен, не за БТ  Sunglasses , и около 160 цигари, Ужас) . Тръгнах да пиша по повод сънищата с цигари. Бях споделила, че в началото "пуших", 1-я път се стреснах, 2-я си дръпнах дълбоко и с "кеф" и преди няколко дни имаше 3 ден, в който отказах цигара и казах "Аз не пуша" , хаха. Еми исках просто да ви се похваля и да споделя.
И Честит ни празник  Simple Smile !

Много се радвам за теб, а и за всички, които се борим срещу този ужасен порок  Hug
Държа го фронта здраво и съм твърдо решена да не се поддавам втори път Simple Smile  А и при мен май е по-лесно, защото родителите ми не знаеха, че пуша, даже колегите ми не знаят... а работим заедно от години Simple Smile Просто ми беше неудобно от факта, че пуша, а те не пушат и това ме спираше да го правя през работния ден или почивните дни, когато съм със семейството си. Може би затова не прескочих границата от 2-3 цигари на ден до 1-2 кутии дневно!

Въпреки, че не чувствам всички тези ефекти, които пушачите отказали цигарите споделят, че усещат и въпреки запека, който продължава да ме тормози, аз съм много горда от факта, че отказах тези л**на. А и не на последно място се надявам да имаме бебенце скоро и искам да е здраво Simple Smile

# 152
Побут нагоре темичката....

# 153
Днес - половин година без нито 1 цигара в уста  Grinning
Не че ги броя дните, ама ..не мога да не отбележа полугодинката ми , а тя ще стане и годинка скоро, убедена съм  Blush
НЕ на  smile3546  smokeuu !
 Simple Smile

# 154
Не че ги броя дните, ама ..не мога да не отбележа полугодинката ми , а тя ще стане и годинка скоро, убедена съм  Blush
 Simple Smile

Поздравления за силната воля! Пожелавам ти още безброй половин години без цигари Simple Smile

# 155
 Simple Smile

Поздравления за силната воля! Пожелавам ти още безброй половин години без цигари Simple Smile

Благодаря, желая го и на теб  Hug
То вече не е толкова воля, колкото силно желание  Sunglasses

# 156
zayo, поздравления и от мен   bouquet

# 157
Ох и аз да се похваля при мен са 9 месеца, но с леки прегрешения един два пъти, но от 01.01.2013 не съм запалила 1 цигара, нямам и желание и намерение. Много съм горда със себе си! Честита ми половин година без цигариии Simple Smile Честито и на всички които са взели това решение, няма значение дали е минало седмица, месец или два от както сте ги спрели! Честито за смелостта и избора за по добър живот за вас и вашите близки  Heart Eyes  Peace  bouquet Heart Eyes Simple Smile

# 158
Ох и аз да се похваля при мен са 9 месеца, но с леки прегрешения един два пъти, но от 01.01.2013 не съм запалила 1 цигара, нямам и желание и намерение. Много съм горда със себе си! Честита ми половин година без цигариии Simple Smile Честито и на всички които са взели това решение, няма значение дали е минало седмица, месец или два от както сте ги спрели! Честито за смелостта и избора за по добър живот за вас и вашите близки  Heart Eyes  Peace  bouquet Heart Eyes Simple Smile

Усещането, че успяваш е страхотно Simple Smile)))

# 159
Хей, здравейте, и аз още се държа  Flutter
На няколко пъти сутрин отивам на терасата да си търся пепелника, еми навик  Laughing

# 160
Здравейте на всички!!! Аз също се опитвам да спра цигарите, тъй като миналата година ме прибраха по спешност в болницата, тъй като се оказа, че съм астматичка. До преди два месеца се справях доста добре, но сега пак тъпото напрежение се оказа фактор да пропуша....Така че...бих казала, че от два месеца бурно се излагам  Sad А сега, като върнат пак цигарите по заведенията ще бъде даже още по-зле.

http://ad.adanglers.com/SH1Ov

# 161
Добро утро!
При мен нещата вървят идеално, нямам пориви да пуша, чувствам се все по-добре.
Днес стават 5 месеца от последната ми цигара и съм много горда.  bowuu

# 162
Здравейте на всички!!! Аз също се опитвам да спра цигарите, тъй като миналата година ме прибраха по спешност в болницата, тъй като се оказа, че съм астматичка. До преди два месеца се справях доста добре, но сега пак тъпото напрежение се оказа фактор да пропуша....Така че...бих казала, че от два месеца бурно се излагам  Sad А сега, като върнат пак цигарите по заведенията ще бъде даже още по-зле.

http://ad.adanglers.com/SH1Ov

Здравей,

Не се поддавай на зависимостта. Цигарите не решават проблемите и не ни успокояват когато сме под стрес, това е просто една заблуда!
Намери нещо друго, което те отпуска. например спорт, танци, пътувания, срещи с приятели "непушачи" и т.н.
Аз не пуша само от 24 дни но вече си мисля, че няма какво да ме накара да се върна отново към смърдящия дим..

# 163

[/url]

Хей, здрасти. Имаш чудесна причина да спреш цигарите!!! Ние тук ще ти помагаме. Чети, информирай се, споделяй.
Цигарите не ни помагат, те ни пречат АДски много.Прочети книгата на Алън Кар или намери свои собствени доводи.Успех и пробвай , може да Победиш  newsm10

# 164
Здравейте!Записвам се при вас и се надявам ,4е ще има и други ,които тепърва ще отказат цигарите с които да се  подкрепяме.Надявам се и вярвам ,4е ще се справя.Пуша4 съм от 17 години години със спиране по време на бременността и едно тримесе4но отказване преди 2 години.Та купона ще е пълен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт