(пушех 4 години -около кутия-две на ден

Успех на всички които искат да ги откажат ,с малко воля ще успеете

(пушех 4 години -около кутия-две на ден

, и около 160 цигари, Ужас) . Тръгнах да пиша по повод сънищата с цигари. Бях споделила, че в началото "пуших", 1-я път се стреснах, 2-я си дръпнах дълбоко и с "кеф" и преди няколко дни имаше 3 ден, в който отказах цигара и казах "Аз не пуша" , хаха. Еми исках просто да ви се похваля и да споделя.
!
А и при мен май е по-лесно, защото родителите ми не знаеха, че пуша, даже колегите ми не знаят... а работим заедно от години
Просто ми беше неудобно от факта, че пуша, а те не пушат и това ме спираше да го правя през работния ден или почивните дни, когато съм със семейството си. Може би затова не прескочих границата от 2-3 цигари на ден до 1-2 кутии дневно!

! 

! 

Честито и на всички които са взели това решение, няма значение дали е минало седмица, месец или два от както сте ги спрели! Честито за смелостта и избора за по добър живот за вас и вашите близки
Честито и на всички които са взели това решение, няма значение дали е минало седмица, месец или два от както сте ги спрели! Честито за смелостта и избора за по добър живот за вас и вашите близки

)))
А сега, като върнат пак цигарите по заведенията ще бъде даже още по-зле.