Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 6

• 37 173
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!Записвам се при вас и се надявам ,4е ще има и други ,които тепърва ще отказат цигарите с които да се  подкрепяме.Надявам се и вярвам ,4е ще се справя.Пуша4 съм от 17 години години със спиране по време на бременността и едно тримесе4но отказване преди 2 години.Та купона ще е пълен Grinning
Щом си успяла един път, ще успееш и сега  newsm10 Грешката ти е била, че изобщо си запалила една след като си успяла да ги спреш.

# 166
Аз откакто направих 6 месеца изпаднах в някакъв по-тежък период...и пак засънувах, че пуша....надявам се да ми мине скоро...мисля си, че мозъкът никога няма да се откаже, да се опитва да ме прецака  Grinning Може да става все по-рядко, но доста време още ще се случва..поне при мен.

# 167
На мен и сега и предния път точно между 6-тия и 7-мия месец ми беше много трудно. Даже предния път точно тогава се издъних. Този път успях обаче и тези пориви отминаха  Hug

# 168
На мен и сега и предния път точно между 6-тия и 7-мия месец ми беше много трудно. Даже предния път точно тогава се издъних. Този път успях обаче и тези пориви отминаха  Hug

Ахааа, значи си имало тънкост тук  Simple Smile Значи ще чакаме  Hug

# 169
1 ден -неуспешен ,до тук 3 цигари Twisted Evil........

# 170
1 ден -неуспешен ,до тук 3 цигари Twisted Evil........

Здравей, много интересно ти през половин година имаш желание да спираш цигарите. Виждам, от единият ти пост, че си запозната с въздействието на цигарите. Цитирам случая с венците, при мен си спомням, че много ме дразнеше зъбния камък, кървене нямах, но се радвам, че ми изчистиха зъбките. Все още много им се радвам.
И изобщо , много съм щастлива че съм Непушач. Искрено се надявам да не се върне закона за пушене в заведения, тъкмо всички свикнаха...а и е много хубаво да не сме умирисани.
Мидлен, по колко цигари пушиш нормално. Смятам, че добре си се справила за първи ден, 3 цигари са малко. Аз когато пушех 10 не ми мърдаха, ако имах много работа, а като бях свободна през 30 минути, иначе полудявах. Ехххх, откога не съм полудявала...
Стискам ти палци да продължиш с опита си, и най-после да успееш!!!  newsm10

# 171
brilqntina,здравейте!Преди ги отказах за 2 седмици и така няколко пъти за по 2 седмици.Дълги години пушех по 10 цигари дневно ,но сега по около кутия.Аз съм никотино-зависима ли4ност....това е истната.Както казах ,ги бях отказала за 3 месеца и най-абсурдното е ,4е ги пропуших след като про4етох Алан Кар ............Аз съм пушач,който мрази опушени помещения и съм за забраната......та този път ще споделям с вси4ки вас .А дали съм запозната със вредата или със симптомите при отказване -да......зъболекар съм......Абе ..... Embarassed

# 172
Хм, ами Мидлен , вътрешно желаеш ли да се отървеш от зависимостта или просто се налага поради някакви причини? Може би трябва да си направиш списък, защо искаш да го направиш и да не забравяш да си го четеш всеки ден. Аз лично си имам(даже е от 2 години  Laughing ), както и едно приложение на телефона, което има опция криза. Понякога го използвам и ми помага. Simple Smile

# 173
brilqntina,безкрайно благодаря за идеята за списъка,ще го направя още тази ве4ер,ще съм благодарна, ако споделиш и приложението кое е.Определям себе си като изклчю4ително волеви и търпелив 4овек в преследване на целите си,но и бунтар......отказването на цигарите е нещо, с което не се справям.Искам  да ги откажа ,не защото имам здравословни при4ини,а защото ми взимат от свободата,нещо  на което изклю4ително държа и все пак 17 год ,мисля 4е е достатъ4но.Благодаря Ви изклю4ително много за подкрепата,за мен озна4ава много Hug

# 174
Определям себе си като изклчю4ително волеви и търпелив 4овек в преследване на целите си,но и бунтар......

И аз така общо взето  Peace
Успех с борбата! Щом искаш ще успееш, дали този или другият път, едно е сигурно, ще стане  Peace
Спирането на цигарите е само психическа борба...просто трябва да излъжеш мозъка и да не се поддаваш на атаките му  Simple Smile

# 175
brilqntina,безкрайно благодаря за идеята за списъка,ще го направя още тази ве4ер,ще съм благодарна, ако споделиш и приложението кое е.Определям себе си като изклчю4ително волеви и търпелив 4овек в преследване на целите си,но и бунтар......отказването на цигарите е нещо, с което не се справям.Искам  да ги откажа ,не защото имам здравословни при4ини,а защото ми взимат от свободата,нещо  на което изклю4ително държа и все пак 17 год ,мисля 4е е достатъ4но.Благодаря Ви изклю4ително много за подкрепата,за мен озна4ава много Hug

Приложението е това Спри цигарите. Не е най-доброто, но доста помага.

Аз също съм бунтар човек, трудно си замълчавам и понякога си патя от това, но не съм търпелива.Цигарите смятах, че ми помагат да се овладея и стърпявам. Глупости големи. Не си спомням нито веднъж за този почти месец да съм била неспокойна, избухлива и нетърпелива. Извода ми е, че цигарите са ме правели доста нервна... Когато пропуших бях на 17 г., оттогава насам цигарите са ме "спасявали" от всички кризи през, които минах през живота си, но уви сега разбирам, че съм затъвала така повече. Е, засега съм сложила край.
Извинявайте за словоизлиянието ми, но имах нужда да споделя своите мисли, защото пак имах мисли за п.....е (не знам защо), понякога хич не се сещам.  Simple Smile
Както казва Зайо, борбата е психологическа.

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 18:08 от brilqntina

# 176
Здравейте ,моми4ета!Благодаря за споделянето и за подкрепата!Аз твърдо съм решила да променя навиците си ,от 1 месец спортувам 4-5 пъти седми4но,променила съм и на4ина на хранене ,само цигарите остават..............ще трябва да го направя по моя си на4ин,защото колкото пове4е книги 4ета  на тази тема ,толкова пове4е пуша и се изнервям...........  Twisted Evil Хубава ве4ер  Simple Smile

# 177
  • Fort Worth, TX
Здравейте.Засега стискам и не съм се сещала за цигара.Не ми липсват изобщо.Дано всички се справим трайно с проблема.

# 178
,защото колкото пове4е книги 4ета  на тази тема ,толкова пове4е пуша и се изнервям...........  Twisted Evil

Май всички сме минали през това. Нормално е, всичко е в главата. Това трябва да си изясни човек, ама някак си да го проумее, да успее да сграбчи съзнанието си с 2 ръце и да започне да го контролира. Тогава идва успеха. Не съзнанието да си играе с теб, а ти с него...Аз все още се боря усилено на моменти, надявам се някога да победя...
Ако човек можеше да изтрие спомените за пушенето, мисля, че никога вече няма да му се допуши...

Едно клипче от фейса откраднах: https://www.youtube.com/watch?v=G6nYOGvOEFs

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 10:08 от zayo

# 179
Здравейте ,моми4ета!Благодаря за споделянето и за подкрепата!Аз твърдо съм решила да променя навиците си ,от 1 месец спортувам 4-5 пъти седми4но,променила съм и на4ина на хранене ,само цигарите остават..............ще трябва да го направя по моя си на4ин,защото колкото пове4е книги 4ета  на тази тема ,толкова пове4е пуша и се изнервям...........  Twisted Evil Хубава ве4ер  Simple Smile

Успех и от мен! Повтаряй си колко си щастлива от факта, че не пушиш вече.. мисли си за позитивния ефект от това... Как една зависимост в живота ти вече е изчезнала и как си психически и физически по-свободна. 10 цигари на ден по 5 минути всяка, това са близо час близо час време, което в момента ти е свободно и може да използваш за нещо къде къде по-полезно и забавно от пушенето на някакъв не само отровен, ами и отвратително миришещ пушек и за капак си плащала за него! Помисли си какво може да направиш със спестените пари.. инсталирай си лентата във форума която имам и аз... показваща колко цигари не си изпушила, колко пари с и спестила и т.н. и мисли с какво би могла да се поглезиш с тези финанси.. било то една готина почивка или някаква спа глезотийка.. Simple Smile Сигурна съм, че ще ти изникнат поне стотина неща Simple Smile
Поне аз това правя и всичко до момента е безболезнено и мнооого лесно! Ако знаех, че ще е така много по-рано щях да го направя!

Общи условия

Активация на акаунт