Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 6

• 37 108
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Само да си кажа тук: В МОМЕНТА ГАСЯ ПОСЛЕДНАТА СИ ЦИГАРА !вече наистина - няма да отлагам!
Взела съм си една билка блатен аир и го дъвча. Проблем ще ми бъде съпругът - уж двамата щяхме да ги отказваме, ама той все отлага. Няма да го чакам повече, но ме е страх, както при други мои опит, да не посягам към неговите цигари. Обещавам да се сещам винаги за списъка на първа страница...

Здравей:))Кка върви отказването на цигарите?Успех!:))

# 586
Само да си кажа тук: В МОМЕНТА ГАСЯ ПОСЛЕДНАТА СИ ЦИГАРА !вече наистина - няма да отлагам!
Взела съм си една билка блатен аир и го дъвча. Проблем ще ми бъде съпругът - уж двамата щяхме да ги отказваме, ама той все отлага. Няма да го чакам повече, но ме е страх, както при други мои опит, да не посягам към неговите цигари. Обещавам да се сещам винаги за списъка на първа страница...

Здравей:))Кка върви отказването на цигарите?Успех!:))

Голямо съм леке...Попушвам по малко...

# 587
  • София
Деската, така ще си пропушиш по много! Стягай се и махай тези лайна!
Само плюсове ще жънеш.

# 588
  • София
Ех, не мога да ги откажа и това е. Проблемът ми е пък, че съм сама в къщи и го имам като занимавка. И друг път съм писала-не ми се пуши и пак запалвам.

Аз пък съм най-голямото.... Laughing

# 589
rimar, не в това е проблема. И аз така си мислех, но се оказа, че като си промених мисленето всъщност е нещо доста лесно. Просто си намери някоя друга занимавка поне през първите дни и не му мисли много много  Hug
Деската и за теб се отнася  Naughty Laughing

# 590
  • София
Как го промени, пустото мислене? /може и ЛС/

# 591
Хаха, не на ЛС такива неща  Laughing
Цял месец, че и отгоре си повтарях постоянно негативите, колко ми е гадно като пуша, как воня, как давам лош пример на децата, колко бързо се измарям, колко пари тръшкам, как се изнервям когато нямам възможност да запаля и т.н. Каквото ми дойде наум. Опитах да намеря и някаква полза, но не успях. Мисля, че накрая направо си промих мозъка сама  Grinning. Един ден се събудих и имах чуството, че слон ми е стъпал отгоре и до там  Peace
Между другото си мислех, че е много дълъг и труден процес, а всъщност не беше така. Напразно съм се притеснявала.

# 592
  • София
Към deskata 98

Знам колко е трудно.Най-трудно е в началото,когато си мислиш как ще спреш цигарите ЗАВИНАГИ.Мисля,че това е най-голямата пречка за тяхното спиране.Аз също пуших най-много цигари,когато бях в нас,особено сама.Мен много ми помогна електронната цигара.Около една седмица пафках само нея и  на работа и в нас.Освен това си бях взела и семки,за да имам занимавка за ръцете ми.Ще се справиш.Помисли си колко много хора вече са ги отказали! Sunglasses

# 593
  • София

Мисли си колко е тъпо да вдишваш дим и да издишваш ?!? Grinning Това си е направо безумие...а и те не ти дават нищо.Искам да ти кажа,че от един месец не пуша.През този месец имах поне 4 ужасно стресови ситуации.Е справих се и без да запаля цигара,която ще ми даде 4 минутно "успокоение".Приеми етапа на отазване на цигари за едно лично предизвикателство.Нямаш си и на идея колко ще си горда със себе си след като ги захвърлиш.Реално на мен ми беше най-трудно първия ден. УСПЕХ!:)))

# 594
Радвам се да ви чета, имах нужда. Whistling
Днес се събрахме всички кокошки на пО цигара. И около 10- пушат -5, не пушим - 5  Laughing .
Мислех,че вече непушачите сме повече,ама сме наравно.  Laughing засега  Twisted Evil
Стана ми интересно с цигарите на едната колежка, бонбонено розово - Мерилин и ми присви под лъжичката.Припуши ми се, но само заради самата кутия.С друга колежка,която ги спря - и тя така вика, ама иначе и двете сме доволни от избора си.
После друга колежка ме пита; ама верно ги спря,а? И аз викам: Да.
И тя, ааа пуши ти се,ама и ти си инат,а?
Казах, и: Все едно ти да нямаш търпение сега момченцето ти да пропуши... И наистина това си помислих.
И си мисля сега пуши ли ми се или съм инат, не знам, но ще продължавам докато мога.
Сутрин е доста студено и една от радостите ми е,че няма да излизам в студа да пуша.
И на мен ми се струва много време това ЗАВИНАГИ, ама това ми беше най-големия страх,за да започна.Сега всеки ден ми е важен.
Мога да си нацелувам любимите хора без да се притеснявам, и го правя доста по-често! Heart Eyes
Лека, и успех на всички!

# 595
  • София
А някой знае ли как да си сложа този банер за дните ,през които не пуша? newsm78

# 596
А някой знае ли как да си сложа този банер за дните ,през които не пуша? newsm78

Избираш си примерно моя банер и попълваш,или на някой друг.

# 597
  • София
Добро утро!:))Вече станаха 33 дни от както не пуша.Чувствам се страхотно?Simple Smile
dekata_38 и rimar как върви отказването?Simple Smile)

П.С.Виждате ли банера ми?Simple Smile

# 598
  • София
Добро утро!:))Вече станаха 33 дни от както не пуша.Чувствам се страхотно?Simple Smile
dekata_38 и rimar как върви отказването?Simple Smile)

П.С.Виждате ли банера ми?Simple Smile

Добро да е  Laughing
Браво на теб.  При мен-засега не.
Банера не се вижда. Пробвай пак

# 599

Приеми го за предизвикателство. Дори си мисли, че искаш да ти се допуши, за да докажеш, че си силна и инат Simple Smile
Аз също си бях вкъщи, когато ги отказвах, но това го отчетох като +, защото можех да правя каквото си искам. Спортувах в моя случай, и това ми действаше много добре, слушах много силна музика (на слушалки, че и съседите са хора  Mr. Green), и когато нямах служебни задачи пред компютъра, четях книги. Трябва да намериш своя начин...

Mishel9, Зизу, поздравления Simple Smile
Не виждам банера и аз, вземи линка и го сложи на мястото на "тук" [img]тук[/img]

Общи условия

Активация на акаунт