Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 6

• 37 135
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Не се сърди, човече хаха да, всичко това плюс култовото "и къщата заблестя от чистота"  Grinning

# 601
Аз до това не стигнах  Embarassed обаче просуснах нещо - дъщеря ми беше яко изостанало в занималяната и започнах да я подготвям спартански всеки следобед. Представяте ли си какво му е било на горкото дете  Mr. Green

# 602
"Да престанеш да обичаш, е като да престанеш да пушиш. Всичко е под контрол, докато не се напиеш!" автор: Неизвестен  hahaha
така ли е?

# 603
 Joy
В интерес на истината, когато запалих на 52-рия ден бях пийнала доста. Но това само допринесе да ми стане още по-зле Mr. Green
След това не ми се е пушило, дори като пия Simple Smile

# 604
Здравейте, момичета! Най-накрая от вчера съм г-жа married Всичко мина прекрасно. Поздрави на всички и новите - дерзайте!

п.с. Някой май си е сменил ника  wavey

# 605
Кукумицина, честито!
Много любов и разбирателство  Heart Eyes
И никакво пушене  Mr. Green

# 606
  • София
Да ви кажа в петък се напих скандално  #Crazy  Joy ,но за цигара се сетих един или два пъти през вечерта.Преди това също съм си пийвала и не е било чак такава болка за умиране,че не пуша.А това за къщата е вярно.То не,че е заблестяла от чистота ,но поне не смърди на фасове и вместо като се прибера от работа да седна и да пафкам се стягам и пооправям из нас:)

# 607
Здравейте, момичета! Най-накрая от вчера съм г-жа married Всичко мина прекрасно. Поздрави на всички и новите - дерзайте!

Ей, Кукумицин, ЧЕСТИТОООО. Желая ви дълго семейно щастие, и скоро любовта ви да се разрасне.
Скрит текст:
Прати някой снимка да ви видя
Май ме надуши,ако става въпрос за мене де?  Laughing
Абе аз пак забравих да се похваля за месечинката ми, 4 месеца и...значи можело!!!

# 608
  • Fort Worth, TX

Куку, честито.Желая ви много здраве и семейно щастие за дълги години.  bouquet
Нали не си пафкала на сватбата? Mr. Green

# 609

Куку, честито.Желая ви много здраве и семейно щастие за дълги години.  bouquet
Нали не си пафкала на сватбата? Mr. Green

по скоро "изпушили" на сватбата?  hahaha

# 610
  • София
Здравейте Simple Smile
четох да начин за отказване на цигарите със вид стимулация в ухото, който струва 500,00 лв.
Дали знаете за какво става въпрос?

# 611
Тук е описан.

Ако не свърши работа, с момичетата от темата можем да помогнем с безплатно дърпане на уши  Mr. Green

# 612
  • София
Тук е описан.

Ако не свърши работа, с момичетата от темата можем да помогнем с безплатно дърпане на уши  Mr. Green

Мерси Simple Smile
А има ли някой пробвал?

# 613
  • Варна
Здравейте и респект към темата и участниците  в нея.Днес прочетох книгата на Алан Кар и не пуша вече 4 дни.За мен това си е живо постижение и нямах търпение да го съобщя на съпруга ми,който вече 3 година не пуши( в момента е в чужбина ),благодарение на същия автор. Чувстваам се странно,с изключени на 2 години бременост и кърмене нямам пропуск цели 20 години.Има други,които в момента са в подобен етап за морална подкрепа?Поздравления за всички,които успяха
да се отърват от това черно робство.Иска ми се след време и аз да мога да се похваля със същото.

# 614
Кукумицина , много цветя, любов, разбирателство и бездимни дни   bouquet
Nushlem, добре дошла  Hug, най-трудното е зад гърба ти вече  Peace

Общи условия

Активация на акаунт