Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 6

• 37 137
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Честито и от мен, наистина най-трудното е минало.
Ти вече си горд непушач  Hug

Днес нали валеше,а се пуши навън, ех как се радвах на моя успех!

# 616
  • София
Nushlem и аз скоро ги отказах:)Най-трудно ми беше пътрвата една седмица.Как броях дните само и само да се натрупат повече Party Сега само се будя сутрин и съм ужасно щастлива ,че не пуша!:) Grinning И не мен книгата доста ми помогна:)

# 617
  • София
Ти вече си горд непушач  Hug

И аз така:)А като ис представя ,че съм висяла като някоя отрепка на минус 20 градуса зимата, за да си дръпна една цигара...Simple Smile

# 618
Успех и от мен Nushlem  Peace

Като си спомня първите дни, в които отказвах цигарите, имам чувството, че е било преди 10 години. Но бях страшно въодушевена и в добро настроение. А пък в същото време все още имам чувството, че съм загасила вчера последната цигара.
Страхотна работа е това навика, близо 20 години не се забравят тъй лесно  Rolling Eyes Все още имам ситуации, които са ми нови като непушач и винаги си помислям за цигара, защото преди в същите тези ситуации съм пушела /примерно онзи ден на родителската среща на детето. Предните пъти изпушвах 1 цигара преди да вляза/. Като ги премина всичките ще ми е лесно.

# 619
  • Варна
Благодаря ви от сърце за посрещането и безценната подкрепа.Без да ви познавам ви чувствам близки  bouquetТрябва да се справя,приела съм го съвсем сериозно и ако се проваля ще бъде голяма загуба за мен.Днес е ден 5.Пия си кафето сутрин без никакъв проблем.След обяд и надвечер обаче ми е по-трудно и всеки път пия по 1 чаша вода като се сетя за отровата.Сега обаче ме притеснява това,че ми се отваря един апетит Mr. Green
Мисля да започна да спортувам,вчера говорих с трениора на сина ми по тенис.Винаги съм искала да се науча да го играя.Мисля ,че сега е най-подходящия момент.Вие как запълнихте това време,спортувате ли,как се справяте с хапването.Още веднъж огромно благодаря за топлото ви посрещане

# 620
Ти вече си горд непушач  Hug

И аз така:)А като ис представя ,че съм висяла като някоя отрепка на минус 20 градуса зимата, за да си дръпна една цигара...Simple Smile

Въпреки, че пушех бях много доволна, когато приеха тази забрана. Много по-добре ми беше да седя в заведение без да смърдим на пепелници после. Да, излизах навън, но пък не беше болка за умиране. А и това беше един вариант малко да понамаля цигарите, тъй като в заведение пушех най-много. Като гледам хората, които реваха толкова много взеха да свикват, че не се пуши в заведенията. И гледам, че местата, които винаги са си вървели с клиентела продължават да са пълни Simple Smile

Кукумицина, честито! Много да се обичате и никога да не стихва тази любов  bouquet

Nushlem успех!   Wink

Скрит текст:
Ох, момичетата, които не пушат от повече време (по този повод с апетита) качихте ли някакви килограми и ако да как ги свалихте? Аз качих едни излишни около 3-4 килограма (на око), не са много, но винаги съм имала коремче и сега стана още по-голямо и с паласки. Не ям много, въпреки че обичам да си похапвам по малко когато ми се яде. Но не съм спортна натура, никога не съм била, даже нямам кантар вкъщи. Имах волята да спра цигарите от раз, но не мога да спортувам... Трябва май още да ограничавам хранта  Cry

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 15:07 от Цъфти_Мъфти

# 621
Момичета,с удоволствие се присъединявам към Вас. Hug

# 622
Днес закръглих още 1 месец - 9-ти  Simple Smile

lubkar1975, Nushlem, добре дошли!  Hug

# 623
  • София
Днес закръглих още 1 месец - 9-ти  Simple Smile

lubkar1975, Nushlem, добре дошли!  Hug

Честито!:))) bowuu Аз съм още далеч зад теб-45 дни без цигари:)

# 624
  • София
Момичета,с удоволствие се присъединявам към Вас. Hug

Добре дошла !   bouquet

# 625
Браво Човече Peace Ти и 90 ще ги направиш без проблем  Wink
Аз откакто се върнах от отпуска почти не се сещам за цигари. Изведнъж ми стана едно леко на душата. Чакам следващия критичен период  Embarassed

# 626
Много благодаря за топлото посрещане!  bouquet

# 627
  tiptoe tiptoe tiptoe

Наминавам...засрамена от мене си.

За момента "победата" ми е 1 ден без цигари ooooh!
И на втория, на обяд...запалих ....Tired

Факт, е че от три-четири седмици ми е изключително натоварено, но не ме оправдава по никакъв начин. Сърдита съм си  Crossing Arms

Имам чувството, че никога няма да успея  Cry

# 628
  • София
Имам чувството, че никога няма да успея  Cry
Вейдър, важното е да не се отказваш. Иначе няма страшно.
Аз 3 години ги отказвах. Както съм писала и на курс с два поправителни ходих и все запалвах на 2рия, 3тия или 5 тия ден. Този път се закрепих. Като цяло не се сещам за цигари, освен като милото не ме вбеси.
Просто опитай пак, като дойде настроение.

# 629
Вейдър, ше успееш. Просто като ти се допуши, псувай, ритай, зъби се с/у това желание и му докажи, че можеш да го победиш  Wink

Общи условия

Активация на акаунт