Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 6

• 37 195
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Да се похваля и аз- 1 година без цигари. Браво на мен. Wink

# 631
  • Варна
Здравейте момичета.Днес е ден 10 без  цигари.!Чувствам се добре.Наистина най-трудни са първите 5-6 дни.След това някак си става много лесно.Дори не съм вярвала ,че ще бъде така.Все си мислех ,че ще се чувствам ужасно и празно,но съм се лъгала.Съжалявам ,че по-рано не предприех тази крачка.Много ме беше страх.Успех на всички нас.Не се подавайте ,ако веднъж спрете!!!!Поздрави и прекрасен ден от мен

# 632

bouquet Бравос! newsm38 1 годинка от новия живот  Wink

Скрит текст:
И аз най-после си сложих лентичка  Sunglasses

# 633
  • София
Идвам да се похваля и аз със скромните си 4 месеца без цигари.  Simple Smile
IZAI, на теб честита годинка!   bouquet
На всички нови непушачи - браво и все така!

# 634
Я, колко много "годишнини" Simple Smile

IZAI, Nushlem, Тeddy браво!   bouquet

# 635

Честито,нямам търпение да мине и при мен година.Усещам,че все повече се отдалечаваме едни от други  Laughing   bouquet

# 636
Момичета,да Ви се похваля! Днес закръглих един месец без цигари!!! 1swing

# 637

Поздравление,това е чудесен успех!  Hug
Теди,май съм забравила да те поздравя,а ние започнахме по едно и също време. Браво на теб! 
Hug[/i]

# 638
  • Варна
Момичета гордея се с всяка от вас,поздравления за всички  bouquet

Отвратителна гледка е.....гадост.Тази снимка я слагам ,ако някой се изкуши да й хвърли един поглед

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 11:34 от Nushlem

# 639

Миналата си голяма част от най-трудното Simple Smile Успех!

Nushlem, недей, че има хора, които се изкушават от такива неща  Mr. Green Joy което ме подсеща, че май няма пушач, който да не е ровил в коша за някой по-дълъг фас.  Joy Спомняте ли си тези ужасни моменти, вече можем да се радваме, че сме далеч от тях  Wink 

# 640
Не се сърди, на мен ми се е случвало, ама от моите си цигари,нали? Не от земята  Mr. Green .
Много ниско бях паднала, дърпах до последно да не остане фира... Казвам "ниско бях паднала",защото не ми се даваха толкова пари последните месеци след нова година и минах на машинки и всякакви такива миризливи тютюни и така....Момичета дерзайте!
Снимката предизвиква всякакви спомени и усещания в мен!  Sad

# 641
  • София
lubkar1975, браво! Най-трудното е минало, продължавай все така!
Човече, наистина сигурно на всички се е случвало, включително и на мен.  Laughing А колко пъти съм си давала най-последните пари за цигари, леле-леле...  Mr. Green
Зизу, да, аз ги спрях май 10-тина дни след теб, така че вървим горе-долу заедно. Laughing Абе браво на нас, супер сме! Mr. Green

# 642
  • София

Миналата си голяма част от най-трудното Simple Smile Успех!

Nushlem, недей, че има хора, които се изкушават от такива неща  Mr. Green Joy което ме подсеща, че май няма пушач, който да не е ровил в коша за някой по-дълъг фас.  Joy Спомняте ли си тези ужасни моменти, вече можем да се радваме, че сме далеч от тях  Wink 

И аз съм ровила за по-дълги фасове....жалка гледка Grinning Значи в дни пред заплата съм си тръгвала от супермаркета само с   кутия цигари и хляб !?  newsm78 Луда работа Simple Smile

# 643
Ха, кутия цигари И хляб, а на мен като студент ми се е случвало да имам пари само за едното - или само цигари, или само хляб. И съм си купувал цигари вместо хляб:)

# 644
Или пък нямам пари ни за едното,ни за другото и се взима заем за едните цигари, леле мале.Как ми се иска да пиша за някой друг , не за себе си  Blush

Общи условия

Активация на акаунт