Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 6

• 37 103
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
На мен иначе много ми помогна четенето на книги...аз за момента чета Ст. Кинг и така ме увлича и "насища", че дори да ми се е пушило ми минава...а и в книгите му винаги се споменава лошата страна на цигарите  Simple Smile

Култово  Grinning  Hug
Аз не само, че не отказах кафето, а даже вече пия по две и за разлика от преди се наслаждавам максимално на вкуса и аромата му. Преди имах ниско кръвно, ускорен пулс и често сърцебиене, а сега всичко това е само спомен. Не знам дали е ефект само от цигарите, но пък спортуването и опитите за по-здравословно хранене определено са следствие от спирането им  Peace

# 256
Няма по-хубаво нещо на света от това да си непушач.
Аз се наслаждавам на всички благинки, без да си развалям вкуса с цигарен дим...кафе, бяло вино, сладолед...всичко, всичко.
И аз също съм от клуба на тези, дето на втория месец са запалили цигара, и се отвратих от миризмата, съответно ми изчезна меракът за друга фаска, а и мисъл не минава от тогава.

# 257
  • София
Аз никога не съм била от почитателите на истинското кафе, винаги ми е било много горчиво... Embarassed Пия 3 в 1, в което не само че няма много кафе, а и е голяма химия и сега се радвам, че покрай цигарите почти го спрях. А и особено след като зъболекарят ми каза, че е голяма беля за зъбите - съвсем. Peace

# 258
Запис при вас! И аз искам да спра цигарите! Simple Smile

# 259
  • София
Запис при вас! И аз искам да спра цигарите! Simple Smile

Браво и добре дошла! Пожелавам ти успех и имаш ли нужда от подкрепа, имаш я!  Hug

# 260
Добре дошла, vita!
Ако знаех колко е лесно, щях да го направя много по-рано. Не е страшно.
Успех!  Simple Smile

# 261
Благодаря ви за подкрепата, момичета Hug! Надявам се този път наистина да успея!

# 262
Vita, и от мен успех! newsm74

# 263
Вита, желая ти успех!!!

Кукумицина, минаха 2 седмици , а? Как е положението- всичко под контрол ли е? Simple Smile

# 264
Даа, не съм посегнала към цигари или ел. цигара. Е, имам си критични моменти (доста), но гледам да запазвам самообладание. Трудно е, няма да крия.  Rolling Eyes

А при теб?  Свикна ли вече окончателно?  bouquet

# 265
Оу, не. Въобще не съм свикнала, минават ми образи как зарязвам всичко и вече ставам част от другите пушачи  Laughing . И се връщам към това, което съм свикнала...знаете с какво, няма да изброявам  Tired .
Но и аз продължавам да мисля трезво над нещата, и си мисля позитивно.
 Истината, е че си запълвам времето с работа, и малко вече ме дразни това. Искам да си стоя спокойно и да си блея...както правех преди, а сега не върви... Е, оплаках се.  Simple Smile

# 266
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ох, аз всеки ден имам период "много ми се пуши"... особено онзи ден беше кошмарен, много стрес, просто ми се искаше да изпуша поне 3 цигари една след друга. Или поне така щях да направя преди. Но пусто съм инат.... поне в това отношение да съм истински овен. УСТИСКАХ!

svetal4o27, какъв е този вълшебен чай ? Party Казвай бързичко Simple Smile Поздравления за успеха ти! Peace

brilqntina, и аз почвам тичането, но ще изчакам малко, защото в момента краката са ми с убийствено състояние - бях в чужбина и от обикаляне просто не мога да ходя, даже се чудя как утре ще се домъкна до работа.  Whistling

Ами така се казва - "Чай за отказване от цигарите". Купува се от магазини "Здраве от изтока" - има такъв до Съдебната палата на Цар Асен 2.

# 267

Истината, е че си запълвам времето с работа, и малко вече ме дразни това. Искам да си стоя спокойно и да си блея...както правех преди, а сега не върви... Е, оплаках се.  Simple Smile

Затова е най-добре човек да не променя начина си на живот. Трябва възможно повече неща да  се запазят същите. В началото е трудно, но като преминеш през всичките  ситуации, в които си свикнала да пушиш, 2рият път вече е по-лесно. И така постепенно вече няма да ги свързваш с цигари ...

# 268
Вчера ми беше първия ден без цигари! Grinning

# 269
Малко подкрепа да дам! Спокойно, момичета, не е страшно! Просто трябва да мине маааааааалко време! Не пуша от година и месец-два (дори не си спомням кога точно ги спрях). Всичко отдавна е ОК при мен. Пак казвам, че много ми помогна книгата на Алън Кар, благодарение на която спирането нямаше нищо общо с предходните ми жалки опити. Успех на всички желая!

И за да илюстрирам по-точно колко страстен пушач бях - с първата си бременност въобще не успях да ги спра, въпреки огромното си желание Sad

Общи условия

Активация на акаунт