Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 6

• 36 968
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Ок, днес е големият ден. Снощи със страшно удоволствие изпуших  последните две цигари и после сложих шината. Е, ужас е днес. Много ми се пуши, и кафе не смея да пия, понеже то си ми върви с цигара, яде ми се нон-стоп и съм изнервена. Най ме е страх да не напълнея.
Покрай това, че не пих кафе, цял ден ми се спи и следобед даже подремнах.

# 376
Yasmeen, успех с тютюневата борба Wink А вместо кафе, защо не пробваш да пиеш чай, той действа почти по същият начин, а и е доста успокояващ като цяло.

# 377
Yasmeen, я по-добре си изпий кафето и не се мъчи. Скоро няма да го свързваш с цигара. Ужасни са първите дни, но това е най-тежкото, отсега нататък ще е само по-лесно. Желая ти успех!  Hug

# 378
Добро утро!  Hug

Аз пък се открехнах на пиене на кафе. иначе ми ставаше зле от него, сега почти всяка сутрин пия по 1. По принцип съм любител на чая и пия по 3-4 на ден докато съм на работа.

В работата се дразня, че някои си мислят, че като не пуша, значи съм бременна. Simple Smile) Даже майка ми ме подозираше, ама най-накрая разбра, че не съм.  Mr. Green

* Освен това в работата ме подозират в бременност и понеже 2 пъти не съм дошла гримирана на работа, ама за това може да видите тук, че  ми стана интересно и реших да пусна тема в семейните Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 08:57 от Кукумицина

# 379
  • Монтана
Здравейте момичета непушачки, при мен нещата вървят добре е вярно че има моменти в който ми се допушва но не е нищо страшно. Вчера бях на кафе с две познати които пушеха е успях да се въздържа от цигарка.

# 380
  • Fort Worth, TX
Ок, днес е големият ден. Снощи със страшно удоволствие изпуших  последните две цигари и после сложих шината. Е, ужас е днес. Много ми се пуши, и кафе не смея да пия, понеже то си ми върви с цигара, яде ми се нон-стоп и съм изнервена. Най ме е страх да не напълнея.
Покрай това, че не пих кафе, цял ден ми се спи и следобед даже подремнах.
Защо се мъчиш да не пиеш кафе?И защо изобщо си ги спряла, след като явно не си готова. GrinningЧОВЕК трябва да иска да спре да пуши, да е абсолютно убеден в това, което прави.А това, че ще надебелееш като не пушиш е просто смешно.В интерес на истината и като пушиш пак можеш да надебелееш.Аз няма да ти изтъквам ползите от непушенето и вредата на цигарите.Големите хора сами ги знаят и като решат да спрат трябва да го направят с яно съзнание.

# 381
Запис  Grinning!

След многократно спиране и почване, вече мога да се похваля, че не пуша от 7 дни. Бях на почивка и междувременно се разболях и се получи много добре за спиране на цигарите. Нямах никаква нужда от цигара, въпреки че около мен всички пушеха. Имам чувството че утре ще ми е най-трудния ден , защото тръгвам на работа и отново влизам в познатия ритъм Confused. Решила съм да се боря да не пуша ден за ден, без големи планове. И най- вече този път не си правя илюзии, на ясно съм че дори и едно дръпване ще ме върне в редиците на пушачите.

# 382
vita, поздравления! Никакви дръпвания и кандърми от колегите, че като знам как е... Simple Smile 7 дни си изкарала, което е супер Peace

# 383
Успех, vita!
Имай предвид, че вече си преодоляла дните за физическа зависимост, т.е. тялото ти вече няма нужда от тях. Ако ти се допуши, това е само в главата ти, не се давай  Simple Smile

# 384
Да ви се похваля ,че и вчера не пуших Grinning. Но имам някаква ужасна кашлица, сякаш се опитвам да изхвърля нещо от дробовете си, а няма нищо, дали е възможно да е от това че се чистя или е остатъчно от настинката?

# 385
  • Fort Worth, TX
вероятно е от настинката:))аз никоха не съм кашляла като пушхих изключвам случаите когато съм била болна.

# 386
Аз пък кашлях когато пуших, но чак ужасно... Има по принцип някакво изхвърляне на гадости, но при мене не съм забелязала особени кашлици при спирането.

# 387
И аз като пушачка не съм кашляла и се учудих newsm78! Явно е от настинката!

# 388
И аз не съм кашляла, но се разболях около седмица след като ги спрях, и други бивши пушачи ми споделят същото  newsm78

Не знам дали има връзка, но може тялото, чувствайки се лишено от тази нужда, да сваля имунитета за кратко. А може и да случайно  Laughing

# 389
И аз да споделя опит с разболяването - може би половин година, след като спрях да пуша бях непрекъснато болна, започнах да ставам обект за подигравки от приятели. Беше много неприятно-не съм била толкова болна никога. Вече всичко си дойде на място, но и до ден днешен не мога да разбера защо се получи това. За кашлянето-така и не прокашлях.

Общи условия

Активация на акаунт