Re: SportsDirect-53

• 38 613
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Аз искам да питам за тези:
http://www.sportsdirect.com/nike-dual-fusion-junior-boots-094049?colcode=09404903
Топли ли са (за хубава зима)?
 И ако някой има дължина на стелка на 5, или 4  bouquet

ауу, супер са, и аз се присъединявам към питането и добавям още едно - в описанието пише
Suede / synthetic upper - това не означава ли велур? Защото не ми изглеждат велурени  newsm78

Велурен е другия цвят. На мен не ми харесват, абсолютно изкуствени, приличат ми на балатум, съдейки по първоначалната цена и велура ще е изкуствен.
Да питам във всяка поръчка ли пускат каталог?

# 316

... 2XL якета на ММ , та сега се оказват големички
http://www.sportsdirect.com/sondico-rain-jacket-mens-605057

Здравей,
и аз съм харесала подобен модел за мъжо,но сме за по-малък размер.Ако не те затруднявам,би ли измерила д-на на ръкава и ш-на в раменете,за да си направя преценка.Ние сме за L или XL. Благодаря ти предварително!   bouquet

с малко закъснение ето и размерите
ширина под мишници и отдолу 72 см
дължина 79 см отпред, 84 см отзад
дължина на ръкав 62 см(измерен по средата)

# 317
здравейте момичета  Hug    препоръчайте ми някой ботушки от естествена кожа  Flutter

# 318
Запис.  Embarassed В очакване съм на огромна поръчка в понеделник.  Praynig

Относно велосипедите имам едно въпросче.... ако в сайта на картинката няма помощни колелета, това значи ли, че велосипедът е без такива?! В описанието не пише нищо.

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 13:21 от Coolmummy

# 319

Относно велосипедите имам едно въпросче.... ако в сайта на картинката няма помощни колелета, това значи ли, че велосипедът е без такива?! В описанието не пише нищо.
Да,най-вероятно няма помощни колела. Обикновено от 16 нагоре са без помощни. Какъв размер ти трябва?

# 320

Да,най-вероятно няма помощни колела. Обикновено от 16 нагоре са без помощни. Какъв размер ти трябва?

Гледам 16, защото 14 ще са малки за моя син, но пък той не е карал още колело и задължително искам с помощни.  Thinking

# 321
Запис.  Embarassed В очакване съм на огромна поръчка в понеделник.  Praynig

Гледам 16, защото 14 ще са малки за моя син, но пък той не е карал още колело и задължително искам с помощни.  Thinking
Мисля че не съм виждала 16 с помощни, но нека и друг каже....

# 322

Гледам 16, защото 14 ще са малки за моя син, но пък той не е карал още колело и задължително искам с помощни.  Thinking
В сайта не знам дали има 16 с помощни, но ние карахме и 20 с помощни Grinning. Трябва ти само добър сервиз за колела и винаги могат да ти сложат помощни Peace даже и самият модел да няма.

# 323
  • София

Ив, 16 няма ли да е  голямо за вас ? И аз чакам да пуснат нещо интересно , но мисля 14 да взема. Peace

# 324
Здравейте момичета, искам да попитам вие как купувате от сайта в лири или в евро? Досега само в лири съм пускала поръчки и една сега забелязах, че на сайта има и цени в евро, което на пръв поглед изглежда по-изгодно, но дали е така наистина? Ако някъде в темите сте обсъждали вече това, моля да ме насочите.

# 325
Не съм проучвала и гледала на живо как са, но четох, че 16'' са от 5г. нагоре, а моето магаре е почти на 4г., но е високо и затова се насочих към 16''. Но нещо не ми се занимава с допълнително слагане на помощни и вероятно ще рискувам с 14''.
Тед, хареса ми това "чакам да пуснат".  Laughing А дано, че в момента изборът е никакъв.
Благодаря за мненията.  Hug

# 326
  • Варна
Здравейте момичета, искам да попитам вие как купувате от сайта в лири или в евро? Досега само в лири съм пускала поръчки и една сега забелязах, че на сайта има и цени в евро, което на пръв поглед изглежда по-изгодно, но дали е така наистина? Ако някъде в темите сте обсъждали вече това, моля да ме насочите.

От първа страница:

Към момента паунд - евро са равни. Плащайте в евро .

# 327
http://www.sportsdirect.com/disney-cars-16-inch-bike-934089 понеже си говорите за колелета,
ей това с тези картинки по гумите, дали е хубаво.
катоняма спици,товазнаете ли какво е?
да не е нещо ,което като се счупи и да не може да се оправи. Знам ли го ще да е някоя пластмаса.

# 328
  • Варна
Здравейте, опитвам се да платя поръчка и да я изпратят на английски адрес, но пейпал не ме допуска. Знаете ли има ли някакъв вариант да го излъжа?  newsm78
Изписва ми ето това:
We're sorry, PayPal Bulgaria accounts cannot ship purchases to United Kingdom.
Плащането с карта е краен вариант  Wink

# 329
  • София
Здравейте, опитвам се да платя поръчка и да я изпратят на английски адрес, но пейпал не ме допуска. Знаете ли има ли някакъв вариант да го излъжа?  newsm78
Изписва ми ето това:
We're sorry, PayPal Bulgaria accounts cannot ship purchases to United Kingdom.
Плащането с карта е краен вариант  Wink

Често се случва. Пробвай през друг акаунт, ако имаш в сайта. Peace

Общи условия

Активация на акаунт