Re: SportsDirect-53

• 39 901
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
аз с още един тъп въпрос Embarassed какво означава MUST GO изписва го в горния десен ъгъл newsm78

# 301
  • София
аз с още един тъп въпрос Embarassed какво означава MUST GO изписва го в горния десен ъгъл newsm78

Нищо особено. Както SALE. Peace

# 302
  • София
моят мъж носи 43 ,но на Адидас 43 са му малки,та се наложи да ги продадем и сега поръчахме пак същите,но по-голям номер.За тези става въпрос http://www.sportsdirect.com/adidas-vulc-bb-lo-mens-canvas-traine … ?colcode=24604422
Стелката им е 27 см,което като се порових малко,видях че дават за 42 .

# 303
  • София
Имаме няколко чифта адидас - мъжки и дамски. Моето мнение е, че за по-широк крак или висок свод задължително номер отгоре  трябва да се взима. ММ носи 44-45№, но от Адидас задължително взимам 46. При все, че той носи предимно модели като за тичане, тенис...
Детските са уголемени, според мен. Но не много и зависи от конкретния модел.  Peace

# 304
  • София
Ех тоя Адидас . Laughing

На мъжът ми всички маратонки са ук 11 ,Адидас също. На детето всички са ук 12  Grinning ,Адидас също. Peace

# 305
  • при моите любими
Аз един малко тъп въпрос. Правя различни конфигурации на продукти в кошницата и доставката все ми излиза 15 евро. Колко по-евтино би ми излязло с превозвач. Не съм пускала и не знам , как става така, но мога да проуча, ако наистина ще ми е по-изгодно. И ако е удобно, да ми кажете конкретни фирми. Може и на лично.  Hug

# 306
  • София
Аз един малко тъп въпрос. Правя различни конфигурации на продукти в кошницата и доставката все ми излиза 15 евро. Колко по-евтино би ми излязло с превозвач. Не съм пускала и не знам , как става така, но мога да проуча, ако наистина ще ми е по-изгодно. И ако е удобно, да ми кажете конкретни фирми. Може и на лично.  Hug

Кажи какво имаш в коша ? newsm78

Мъжките маратонки средно тежат 1-1.200 кг, дамски - 0.700-0.800 ,детски 0.400-0.500 кг.

# 307
На детето всички са ук 12  Grinning ,Адидас също. Peace

Aууу, какви крака си си отгледала! Laughing

Аз искам да питам за тези:
http://www.sportsdirect.com/nike-dual-fusion-junior-boots-094049?colcode=09404903
Топли ли са (за хубава зима)?
 И ако някой има дължина на стелка на 5, или 4  bouquet

# 308
  • при моите любими
Ами каквото и да сложа все едно и също. Първо едно колело за малкия, маратонки, каска, бански - 14.99. После разбрах, че бански и колелото не ми се намаляват с ваучер (още му е рано) , махнах ги и добавих едни маратонки и пак същото. Предполагам, че колелото си тежи, но като го махнах и пак същото.

# 309
  • София
тя минималната доставка до БГ е 14.99 ,така че под тази сума не може да паднеш,ако искаш директно до БГ .Ако е до превозвач,може да ти е по-евтино,но зависи от нещата в кошницата.Но ако е колело плюс други неща,май няма да ти е по-изгодно с превозвач.

# 310
  • София
Извинете за въпроса, но това с еднаквите цени в евро/лира бъг ли е или реалност?  Crazy
Четох уж назад, но не видях успешни покупки? Някой има ли информация наистина ли дърпат евро?  Praynig

И аз това искам да питам, пробвах да стигна до плащане - пуска ме,  сумата в кошницата ми около 100 Евро, а не ми дава БД до англ. адрес? А нали уж над 75 Лири беше БД до англ адрес?

# 311
приемате ли нови  членове ?  Blush

# 312
  • София
Аз искам да питам за тези:
http://www.sportsdirect.com/nike-dual-fusion-junior-boots-094049?colcode=09404903
Топли ли са (за хубава зима)?
 И ако някой има дължина на стелка на 5, или 4  bouquet

ауу, супер са, и аз се присъединявам към питането и добавям още едно - в описанието пише
Suede / synthetic upper - това не означава ли велур? Защото не ми изглеждат велурени  newsm78

# 313
Някой ако пуска тези дни поръчка в евро, да ми пише лс моля  Praynig че с тези големи якета дето съм ги напоръчвала ММ остана гол  и бос Simple Smile

# 314
  • Русе
Получих тези адидаски http://www.sportsdirect.com/adidas-yatra-50-2-ladies-trainers-273052 8 номер. Ако някой иска да измеря стелката, много леки и меки са.

Общи условия

Активация на акаунт