Re: SportsDirect-53

• 38 665
  • 736
  •   1
Отговори
# 75

Една приятелка е харесала едни Найкове ,но пише на снимката must go,какво значи това - налични ли са или тепърва ще ги има,не са пре ордер и не разбирам ,какво искат да кажат. Blush

И на харесаното от мен яке пише това!  newsm78

# 76
# 77

Една приятелка е харесала едни Найкове ,но пише на снимката must go,какво значи това - налични ли са или тепърва ще ги има,не са пре ордер и не разбирам ,какво искат да кажат. Blush

И на харесаното от мен яке пише това!  newsm78

Това означава, че ги има и са много намалени, тоест последни бройки са и трябва да ги разпродадат...

# 78
Добро утро и от мен,

Теди, благодаря за темата!  bouquet

Тази седмица мисля да направя поръчка, та се чудя дали да поръчам този екип на малката http://www.sportsdirect.com/miss-fiori-velour-tracksuit-infants-299015, дали си отговарят на номерата? newsm78

# 79
Момичета, има ли начин да се провери какво е теглото на пратката?

# 80
  • Пловдив
Не, може само да се предполага... А и самите кашони, в които ги слагат  тежат доста

# 81
  • на морето
На мен в историята на поръчката срещу всеки артикул е написано колко тежи.Като ги сумирам и приблизително кашончето-горе долу може да се направи сметката Peace

# 82
  • София
На мен в историята на поръчката срещу всеки артикул е написано колко тежи.Като ги сумирам и приблизително кашончето-горе долу може да се направи сметката Peace

В Хисторито кг. НЕ са вярни. Peace

# 83
Запис да ви следя, скоро не съм пускала нищо,но съм набелязала някои летни нещица за мен и децата, сега чакам само заплата  Laughing

# 84
  • Пловдив
Някой искаше р-р на маратонки Лонсдейл С13- външно подметка от край до край 22,5см.,а вътре стелката е 20см.
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-fulham-trainers-childrens-033308

# 85
  • Пловдив
Момичета,нали С 11 би трябвало да е 30 по БГ номерацията!пак за Лонсдейл питам?А и щом С 13 е 20см. стелка С 11 трябва да е 18 newsm78

# 86
# 87
  • Варна
Аз влизам да измрънкам, че вече втори ден поръчката ми е със статус Awaiting validation.  Rolling Eyes
До сега винаги за час-два след поръчката са минавали на следващ статус (с изключение на злополучната ми декемврийска поръчка  Mr. Green).
Направо ще се пръсна от притеснение.  Sick

# 88
В поръчката ми е отбелязано тегло на скутерите от вчера 0,083 кг., така че не помага.

В момента са налични ботушите Рийбок УК 5.

# 89
Момичета, много изгодни колелета виждам напоследък в сайта. Директно до България ли ги пускате?
Гледам това, ще съм благодарна и на коментари ако някой го има Simple Smile
 Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт